Grillplate test: De 12 beste grillplatene (juni 2024)

Brukerne har testet 21 forskjellige grillplater. I listen nedenfor oppsummerer vi de 12 beste grillplatene. Produktene er rangert etter best i test og er basert på 0 omtaler og anmeldelser fra brukere. Finn beste grillplate per juni 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste grillplate

Kitchenradar holder oversikt over de ulike alternativene som selges i det norske markedet. Vi lar vi deg og andre forbrukere komme med deres omtale og rangering. For øyeblikket holder vi oversikt over 21 grillplater. Disse rangeres i denne artikkelen etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste grillplate i nåtid.

Du vil lage mat som en proff med denne smarte grillristen som er perfekt for grilling. Everdure Furnace Grill Plate Center er en smart grillrist, som er plassert i midten av Furnace gassgrillen fra Heston Blumenthals revolusjonerende grillserie, som hever standarden innenfor kategorien utendørs matlaging. Grillplaten er laget av rustfritt stål av høy kvalitet og har et innovativt design som gjør det enkelt å lage mat

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Everdure Furnace Grill Plate Outer er en smart støpejernsgrillrist med venstre eller høyre konfigurasjon. Risten passer til Furnace-gassgrillen fra Heston Blumenthals revolusjonerende grillserie, som setter helt nye standarder innenfor kategorien. Med en finish i rustfritt stål vil denne grillplaten aldri ruste og kan brukes på alle matlagingsoverflater, inkludert induksjon.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Everdure Force Grill Plate er en smart grillrist i støpejern, som passer til Force gassgrillen fra Heston Blumenthals revolusjonerende grillserie, som har tatt verden med storm. Grillplaten er laget av Hestons dedikasjon til matlaging, og den er designet for å fungere sømløst med de andre komponentene i Force-serien.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Everdure Furnace er en smart, robust grillplate i støpejern som gir jevn varmefordeling og perfekt matlaging. Platens plass på venstre eller høyre side av din ovnsgassgrill fra Heston Blumenthals ettertraktede grillserie som har tatt verden med storm.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Du fortjener et perfekt måltid, hver gang. Everdure Force-grillplaten er det perfekte tilbehøret til din Everdure by Heston Blumenthal Force-grill, som sikrer en jevn fordeling av varme for et perfekt tilberedt måltid. Den flate utformingen av tallerkenen gjør at du enkelt kan tilberede deilige retter med en vri.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Smeg Grillplate er et perfekt tilbehør til Classic Series gasskomfyrer. Du får en ribbet grillplate laget av støpejern som er robust og slitesterk. Med det ribbede belegget gir denne grillplaten deg muligheten til å lage en rekke retter mens du lager mat.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Gjør vennene dine sjalu med denne grillplaten. Det er den perfekte måten å lage grillede grønnsaker uten grill. Du kan også bruke den i en gassovn eller på grillen for en mer autentisk smak. Få din i dag og misunn alle du kjenner!

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Sett på grillen med denne rustikke, svenskproduserte grillplaten! Gourmetståls håndlagde tallerkener er laget av varmvalset stål som tåler høye temperaturer og vil gi maten en deilig, rustikk smak. Du vil også støtte lokalt næringsliv i Norrbotten, Sverige, hvor malmen som brukes til å lage platene blir utvunnet.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Weber Grillpanne og rist er det perfekte tillegget til ethvert kjøkken. Det er en slitesterk grillplate og rist i støpejern i ett, og den er laget av det pålitelige merket som har laget deilig mat i flere tiår. Den er perfekt for å steke opp biffer og grønnsaker, og det beste er at den kan brettes inn for enkel oppbevaring når den ikke er i bruk.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Vil du vurdere artikkelen?

Velg antall hjerter

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Vær førstemann!

Christian
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Kitchenradar
Logo
Shopping cart