Gasstopp test: De 12 beste gasstoppene (mai 2024)

Brukerne har testet 35 forskjellige gasstopper. I listen nedenfor oppsummerer vi de 12 beste gasstoppene. Produktene er rangert etter best i test og er basert på 0 omtaler og anmeldelser fra brukere. Finn beste gasstopp per mai 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste gasstopp

Kitchenradar holder oversikt over de ulike alternativene som selges i det norske markedet. Vi lar vi deg og andre forbrukere komme med deres omtale og rangering. For øyeblikket holder vi oversikt over 35 gasstopper. Disse rangeres i denne artikkelen etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste gasstopp i nåtid.

Bertazzoni P604LPROX er en høykvalitets gasskomfyr med 4 brennere som vil gjøre matlaging til en lek. Den enkle designen gjør den enkel å holde og bruke. Koketoppen har en elegant overflate i rustfritt stål som vil få kjøkkenet ditt til å se flott ut.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Siemens Er6a6pb70s er en stilig, elegant og effektiv gassserie. Med fire kokesoner og en innebygget ovn med en innbyggingshøyde på 490 mm kan du lage deilige måltider for hele familien. Er6a6pb70s kommer i en svart finish og er perfekt for ethvert kjøkken.

Vis beste pris
Dagens beste pris: tretti.no

En gasskomfyr som Siemens Er9a6sd70 Iq700 er en nødvendighet for enhver seriøs profesjonell kokk. Det gir deg friheten til å lage mat med presisjon og kontroll, fordi temperaturen kan justeres for å passe dine behov. Den keramikkbelagte koketoppen gir deg en levetid med matlaging uten behov for kjemikalier.

Vis beste pris
Dagens beste pris: whiteaway.no

Gasskomfyren Pgf32g fra SMEG er en gasskomfyr som gir deg full kontroll over matlagingen. Temperaturen kan endres lynraskt, noe som hjelper deg å få helt riktig resultat. Du må selvfølgelig koble den til en gasstilførsel eller til en gassbeholder. Fordi den er så enkel å bruke, vil Pgf32g være din beste venn på kjøkkenet!

Vis beste pris
Dagens beste pris: whiteaway.no

Når det kommer til matlaging, er det ingen erstatning for kraften til en gasskomfyr. Enten du er en kulinarisk proff eller bare har begynt, kan du ikke slå presisjonen og kontrollen du får fra denne SMEG gasskomfyren. Pgf75-4 har en fempunkts temperaturjustering, noe som gir deg friheten til å lage alt fra en delikat saus til en sprø pizza med full nøyaktighet.

Vis beste pris
Dagens beste pris: whiteaway.no

Smeg Pgf95-4 gassovn er en av de beste gassovnene på markedet. Den har et elegant design, og passer perfekt til ethvert kjøkken. Gasskomfyren har 4-stjerners sikkerhetsvurdering, og kan styres med et knappetrykk. Dette betyr at du aldri trenger å bekymre deg for å brenne maten igjen! Så hva venter du på? Få din helt egen Smeg Pg

Vis beste pris
Dagens beste pris: whiteaway.no

Bosch Serie 6 gasskomfyr er den perfekte kokkens beste venn. Den har 4 brennere og 5 effektnivåer, slik at du kan lage alt fra en delikat omelett til en solid gryterett. Koketoppen har også et keramisk belegg av høy kvalitet, som gjør den enkel å rengjøre og vil vare i årevis. Det er det perfekte tillegget til ethvert kjøkken!

Vis beste pris
Dagens beste pris: whiteaway.no

SMEGs Ps906-5 Gas Stop er en avansert gasskomfyr som er perfekt for matlaging hjemme eller på en restaurant. Den kan monteres enkelt og raskt, og den har en justerbar brenner som kan skiftes på sekunder. Den er også en fornøyelse å bruke, fordi du kan lage mat i hvilken som helst temperatur du vil!

Vis beste pris
Dagens beste pris: whiteaway.no

SMEG Pv164n2 Gas Stop er en profesjonell, eksklusiv komfyr som er perfekt for ethvert kjøkken. Den har en elegant og stilig design, og kan kobles til en gassforsyning. Komfyrtoppene er laget av stål, og ovnen er laget av stål med dør i rustfritt stål. Denne SMEG-ovnen har et brukervennlig kontrollpanel med LED-display.

Vis beste pris
Dagens beste pris: whiteaway.no

Slik velger du riktig gasstopp

Her er noen ting du bør vurdere når du velger en gassdrevet platetopp:

Størrelse

Velg en platetopp som passer til størrelsen på kjøkkenet ditt og som har tilstrekkelig kapasitet til å tilfredsstille dine behov.

Antall brennere

Vurder hvor mange brennere du trenger, avhengig av hvor mye mat du skal lage samtidig.

Type gass

Velg en platetopp som passer til typen gass du har tilgang til. Noen platetopper kan bruke propan, mens andre krever naturgass.

Energieffektivitet

Se etter platetopper med høy energieffektivitet, da dette kan bidra til å spare penger på gassregningen din.

Pris

Vurder hva du har råd til og velg en platetopp som passer innenfor budsjettet ditt.

Merke: Velg et merke som har et godt rykte og som har en historie med å lage pålitelige produkter.

Fordeler og ulemper med gass platetopper

FordelerUlemper
Gir en jevn varmeoverføring, maten varmer seg raskt og jevntKan være dyre å installere og vedlikeholde
Gir mulighet for å tilpasse varmen raskt og enkeltKan være litt mer farlig å bruke, kan være en åpen flamme
Kan brukes med alle typer kjeler og pannerAvhengig av tilgang til gass, kan være begrenset til bruk i noen områder
Gir en autentisk smak til maten som tilberedesKan ikke brukes i områder hvor det er brannforskrifter mot gass

Vil du vurdere artikkelen?

Velg antall hjerter

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 1

Vær førstemann!

Christian
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Kitchenradar
Logo
Shopping cart