Gassgrill test: De 16 beste gassgrillene (mai 2024)

Brukerne har testet 46 forskjellige gassgriller. I listen nedenfor oppsummerer vi de 16 beste gassgrillene. Produktene er rangert etter best i test og er basert på 0 omtaler og anmeldelser fra brukere. Finn beste gassgrill per mai 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste gassgrill

Kitchenradar holder oversikt over de ulike alternativene som selges i det norske markedet. Vi lar vi deg og andre forbrukere komme med deres omtale og rangering. For øyeblikket holder vi oversikt over 46 gassgriller. Disse rangeres i denne artikkelen etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste gassgrill i nåtid.

Disa er den perfekte grillen for de som vil grille med stil. De fire brennerne og en sidebrenner gir god plass, mens materialer og design av høy kvalitet gjør den slitesterk og stilig. Dette er grillen for de som vet hva de vil ha.

Vis beste pris
Dagens beste pris: gardenstore.no

Napoleon PRO285-X-1 er en bærbar gassgrill med stativ. Enkel å ta med på båten, stranda til sommerhytta eller å ha i parken. En kraftig gassgrill i kompakt størrelse med høyt lokk. Praktisk håndtering, sofistikerte transportløsninger og effektiv drift gjør denne gassgrillen perfekt for enhver anledning!

Vis beste pris
Dagens beste pris: gardenstore.no

Hvis du leter etter en grill som vil gjøre livet ditt enklere, er Napoleon Built-in Grill det perfekte valget. Med en rekke stiler og størrelser å velge mellom, vil du finne en som passer perfekt for dine behov. Du vil elske fleksibiliteten og bekvemmeligheten til denne grillen, for ikke å snakke om hvor enkel den er å installere!

Vis beste pris
Dagens beste pris: gardenstore.no

Addizio er en gassgrill som er perfekt for den moderne familien. Den har alle funksjonene til den populære Fratello-grillen, men med et gassalternativ som lar deg grille litt raskere. Denne kompakte industrimodellen er virkelig allsidig. Praktisk talt identisk med Fratello, den tilbyr et gassalternativ som lar deg grille litt raskere. Det er ingen overraskelse at gassgriller etterspørres mer og mer i disse dager

Vis beste pris
Dagens beste pris: gardenstore.no

Napoleon TQ285 bærbar gassgrill er den perfekte følgesvennen for dine utendørs matlagingsbehov. Denne grillen er kompakt og enkel å transportere, men har fortsatt kraften til å lage et måltid for en stor gruppe. Napoleon TQ285 bærbar gassgrill er den perfekte følgesvennen for dine utendørs matlagingsbehov. Denne grillen er kompakt og enkel å transportere, men har fortsatt kraften til å lage et måltid for en stor gruppe.

Vis beste pris
Dagens beste pris: gardenstore.no
Weber Gass grill Spirit er den perfekte størrelsen for en familie på fire, og har et plassbesparende design som lar deg grille i bakgården eller på balkongen. Weber Gass grill Spirit er den perfekte størrelsen for en familie på fire, og har et plassbesparende design som lar deg grille i bakgården eller på balkongen.
Vis beste pris
Dagens beste pris: gardenstore.no

Den perfekte grillen for den seriøse grilleren. Mustang Gas Grill Atlanta er en stor gassgrill med 6 brennere og en total effekt på 18 kW. Den har grillrister laget av matt rustfritt stål og en imponerende størrelse på 78 x 38 cm. Den er stabil, enkel å montere og enkel å rengjøre. Den har også en temperaturmåler og et rotisseri.

Vis beste pris
Dagens beste pris: gardenstore.no

Denne gassgrillen er perfekt for enhver utendørs matlagingsentusiast som ønsker å kunne lage et bredt utvalg av retter. Den har 3 brennere med en total effekt på 8,4 kW og en grilloverflate på 48 x 36 cm, delt på 2x 24 x 36 cm emaljert stålrist. Flammestopperne på toppen av brennerne er der for å hindre at flammen sprer seg, og gir deg mer kontroll over matlagingen.

Vis beste pris
Dagens beste pris: gardenstore.no

Få det beste fra begge verdener! En bærbar gassgrill som kan brukes hjemme og på farten. Weber gassgrill er en perfekt kombinasjon av bekvemmelighet og ytelse. Den har en kompakt størrelse og et innebygd bærehåndtak, noe som gjør den enkel å ta med deg uansett hvor du går.

Vis beste pris
Dagens beste pris: gardenstore.no

Med en slitesterk, værbestandig design som er perfekt for alle årstider, vil ikke Karn gassgrillen svikte deg. Denne 4-brenners grillen er klar for alt, med en sterk og solid design som tåler tøffe forhold. Gjør maten klar til å tilberedes på kort tid med den raske og effektive varmen, slik at du får mest mulig ut av grillopplevelsen.

Vis beste pris
Dagens beste pris: gardenstore.no

Leter du etter en grill som kan håndtere alle dine grillbehov? Mustang Gas Grill Atlanta er den perfekte grillen for deg. Med 18 kW effekt kan denne grillen takle alle grilloppgaver. Den har 6 brennere i rustfritt stål og 78 x 38 cm kokeplate.

Vis beste pris
Dagens beste pris: gardenstore.no

Slik velger du riktig gassgrill

Når du velger en gassgrill, bør du vurdere følgende faktorer:

Størrelse

Gassgriller kommer i forskjellige størrelser, så det er viktig å velge en som passer dine behov. Hvis du planlegger å lage mat til mange mennesker, bør du velge en større grill med flere brennere. Hvis du bare griller for deg selv eller en liten familie, kan en mindre grill være tilstrekkelig.

Brennere

Velg en grill med brennere av høy kvalitet som gir jevn varme og er motstandsdyktige mot rust.

Materialer

Velg en grill som er laget av høykvalitetsmaterialer, som rustfritt stål eller aluminium, for å sikre at den holder seg i god stand i flere år.

Funksjoner

Gassgriller kan ha flere funksjoner, som sidebrennere, roterende rister og infrarød teknologi. Vurder om du trenger disse funksjonene, og hvilke som vil være nyttige for deg.

Belegg

Velg en grill med et non-stick belegg på grillristene, dette gjør det enklere å rengjøre og hindre maten i å falle mellom ristene.

Trykkregulator

Velg en grill med en innebygd trykkregulator for sikre at gassen blir levert jevnt og sikkert.

Transport og lagring

Tenk på hvordan du skal lagre og transportere grillen når den ikke er i bruk. Noen griller har hjul og håndtak for lett transport, mens andre kan være litt mer tunge og krever en vogn eller annen type transport.

Pris

Gassgriller kommer i et bredt spekter av priser, så det er viktig å sette et budsjett og velge en grill som passer dine behov og ditt budsjett.

Kull- eller gassgrill?

Gjør gassgrillen klar for sesongen (video)

Slik bytter du slangen på en gassgrill

Fordeler og ulemper med gassgriller

FordelerUlemper
Enkel å starte og regulere varmenDyrere i innkjøp enn kullgrill
Rask oppvarmingAvhengig av gassforsyning
Enkel å rengjøreMindre smak av røkt mat sammenlignet med kullgrill
Mer kontroll over varmenMindre romantisk atmosfære enn kullgrill
Mindre røykutviklingMindre mobilitet enn kullgrill

Spørsmål og svar – FAQ

Det er ikke anbefalt å bruke gassgrill innendørs på grunn av risikoen for røyk- og kullosforgiftning. Gassgriller er beregnet for utendørsbruk og skal ikke brukes i lukkede rom eller områder uten god ventilasjon. Det er viktig å følge sikkerhetsinstruksene når man bruker en gassgrill for å unngå ulykker.

Det avhenger av hvordan grillen brukes og vedlikeholdes, men man kan forvente at en god kvalitetsgassgrill varer i flere år med riktig vedlikehold. Det er viktig å følge produsentens anbefalinger for vedlikehold og å rengjøre grillen regelmessig for å forlenge dens levetid.

Det er mulig å bruke en gassgrill på vinteren, men det kan være utfordrende avhengig av værforholdene. Kaldt vær kan gjøre at gassen fryser, noe som kan føre til at grillen ikke fungerer som den skal. Det er også viktig å sørge for at grillen er plassert på et stabilt, sikkert sted, da det kan være glatt og vått på vinteren. Det kan være lurt å ha et grilltelt for å beskytte mot vind og kulde. Det er også viktig å sørge for at gassflasken er full og at slangen ikke er skadet eller tettet av is, for å unngå lekkasjer.

Det er ikke anbefalt å la gassflasken til en grill stå i direkte sollys, da varmen kan øke trykket inne i flasken og øke risikoen for lekkasjer. Det er også mulig at solen kan skade flasken, noe som kan føre til at den blir uegnet til videre bruk. Det er viktig å beskytte gassflasken mot varme og direkte sollys, og det er best å oppbevare den i et kjølig, skyggefullt sted. Det er også viktig å sørge for at gassflasken er plassert i en stabilt og sikkert sted, og ikke i nærheten av varmekilder eller åpen ild.

Det kan variere fra sted til sted om det er lov å grille med en gassgrill i en blokk. Noen steder kan det være restriksjoner på grilling på grunn av brannfare, eller det kan være begrensninger på bruken av gassgriller på grunn av lukt eller røyk. Det er derfor viktig å sjekke med styret i blokken eller kommunen for å se om det er noen restriksjoner eller regler som må følges.

Vil du vurdere artikkelen?

Velg antall hjerter

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Vær førstemann!

Christian
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Kitchenradar
Logo
Shopping cart