Elektrisk grill test: De 16 beste el-grillene (mai 2024)

Brukerne har testet 30 forskjellige elektriske griller. I listen nedenfor oppsummerer vi de 16 beste elektriske grillene. Produktene er rangert etter best i test og er basert på 0 omtaler og anmeldelser fra brukere. Finn beste elektrisk grill per mai 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste elektrisk grill

Kitchenradar holder oversikt over de ulike alternativene som selges i det norske markedet. Vi lar vi deg og andre forbrukere komme med deres omtale og rangering. For øyeblikket holder vi oversikt over 30 el-griller. Disse rangeres i denne artikkelen etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste elektrisk grill i nåtid.

Q-serien med elektriske griller fra Weber er en fryd å bruke. De er enkle å montere, har en elegant, moderne design og en kompakt kropp. Grillene i denne serien er perfekte for utendørs underholdning og matlaging for en eller to personer.

Vis beste pris
Dagens beste pris: gardenstore.no

CADAC Electric-grillen er den perfekte måten å lage maten din på. Med Auto Temperature kan du stille inn koketemperaturen nøyaktig, og fire luftspjeld lar luft passere gjennom grillen, noe som ikke er mulig med en tradisjonell gass- eller kullgrill. Det avtakbare dryppbrettet tåler oppvaskmaskin og er lett å rengjøre.

Vis beste pris
Dagens beste pris: gardenstore.no

Den nye Senoa elektriske grillserien er vår premiummodell. Den er stabil, har Safetouch og en 500 C Grille-effekt. Den unike OLED-skjermen lar deg stille inn tid og temperatur med bare noen få trykk. Elgrill Senoa er den beste elektriske grillen for deg!

Vis beste pris
Dagens beste pris: gardenstore.no

Den perfekte måten å nyte en raclettefest med venner og familie. Severin's Raclette er den eneste raclette som har en kombinert grilloverflate - halvt naturstein, halvt non-stick belagt grilloverflate. Det følger også med 8 forskjellige fargeårer til dine egne gode grateng.

Vis beste pris
Dagens beste pris: gardenstore.no

Verden er i endring og Weber har endret seg med den. Med Pulse har vi tatt elektrisk grilling til neste nivå. Denne grillen er ulik noe du har sett før. Det er en ny kategori for grilling uten flammer, uten oppblussing og uten oppblussing. Den er tryggere, sunnere og roligere enn noen annen grill på markedet. Og det ser vakkert ut på kjøkkenet ditt også!

Vis beste pris
Dagens beste pris: gardenstore.no

Napoleon har laget kvalitetsgriller i over 100 år, og PRO285-E er den siste i vår lange serie med elektriske griller. Den har kraftige 2200 watt, et spesielt isolert lokk og en dobbel emaljert grillpanne som kan nå opptil 300 grader Celsius. Denne grillen er perfekt for de som ønsker å nyte mat av høy kvalitet hjemme uten å måtte gå gjennom bryet med å bruke gass eller kull.

Vis beste pris
Dagens beste pris: gardenstore.no

Severin Electric Grill er den ultimate, avanserte elektriske grillen som vil gjøre deg misunnelig til naboene dine. Glem alt kull og LPG, dette er fremtiden for grilling. Bli en grillkonge blant naboene takket være dens elegante design, materialer av høy kvalitet og kraftig ytelse.

Vis beste pris
Dagens beste pris: gardenstore.no

Ninja Foodi Grill & Air Fryer er noe helt spesielt. Tenk deg å få en herlig grillsmak som om den var laget på en utendørs kullgrill, men fra en innendørs grill. Med denne Ninja Foodi Grill & Air Fryer det er mulig. Den er også perfekt til steking og grilling, og med sin nye "Airfry"-funksjon kan du steke uten olje med det sprø resultatet

Vis beste pris
Dagens beste pris: kitchentime.no

Severin KG 2392 er en høykvalitets gassgrill med imponerende 1800W. Den har en stor kokeplate og to utskiftbare grillplater. Den er perfekt for å grille biffer, lage paninier eller grille fjærfe. Grillplaten er belagt med varmebestandig materiale som ikke brenner seg eller fester seg til maten.

Vis beste pris
Dagens beste pris: gardenstore.no

Slik velger du riktig elektrisk grill

Når du velger en elektrisk grill, er det viktig å tenke på flere ting for å sikre at du får en grill som passer dine behov. Her er noen ting du bør vurdere:

Størrelse

Det første du bør vurdere, er hvor stor grillen skal være. Hvis du bare skal lage mat til deg selv eller et lite selskap, kan en mindre grill være tilstrekkelig. Men hvis du ofte har store selskaper eller planlegger å lage mat til flere personer samtidig, bør du vurdere en større grill.

Varmebestandighet

Det er viktig å velge en grill som er laget av varmebestandig materiale, slik som rustfritt stål eller porselen. Dette sikrer at grillen ikke blir skadet av høy varme og gir deg også en jevn varmefordeling over grillen.

Effekt

Du bør også vurdere hvor mye effekt grillen trenger. Jo høyere effekt, desto raskere vil grillen varme opp. En grill med høy effekt vil også kunne gi deg en høyere grilltemperatur, noe som kan være nyttig hvis du vil lage mat som krever høy varme, som for eksempel steiker eller raskt grillet kjøtt.

Brukervennlighet

Det er viktig å velge en grill som er enkel å betjene. Se etter en grill med en enkel kontrollpanel, eller en med fjernkontroll for ekstra komfort. Enkel rengjøring er også viktig, så se etter en grill med avtakbare deler som er enkle å rengjøre.

Tilbehør

Se etter en grill som kommer med nyttige tilbehør, som for eksempel et termometer eller en matstøtte, som kan gjøre grillingen enklere og mer praktisk.

Pris

Til slutt, vær sikker på at du velger en grill som passer ditt budsjett. Det finnes mange gode elektriske griller til forskjellige priser, så det bør være mulig å finne en som passer dine behov og ditt budsjett.

Elkjøp forklarer hvordan velger elektriske griller

Spørsmål og svar om elektriske griller

Det avhenger av personlige preferanser og hva som er viktigst for deg i en grill. Gasgriller er enklere å starte og gir mer kontroll over varmen, mens elektriske griller er mer praktiske å bruke inne eller i urbane områder. Gasgriller kan også gi en smak av røyk til maten, noe som kan være ønskelig for noen. På den annen side, elektriske griller er vanligvis mer energieffektive og kan være enklere å rengjøre. Begge typer har sine fordeler og ulemper, så det er viktig å vurdere dine egne behov og preferanser før du velger en type grill.

Ja, det er mulig å bruke en elektrisk grill inne, forutsatt at det er et sikkert og egnet sted å gjøre det. Elektriske griller er vanligvis mindre og mer praktiske å bruke inne enn gasgriller eller kullgriller, siden de ikke avgir røyk eller gass. Det er viktig å sørge for god ventilasjon i rommet hvor grillen brukes, og å plassere grillen på et stabilt og brannsikkert underlag. Det er også viktig å følge sikkerhetsinstruksjonene for grillen nøye for å redusere risikoen for brann eller skade.

Ja, det er mulig å bruke en elektrisk grill ute, forutsatt at det er et sikkert og egnet sted å gjøre det. Det er viktig å sørge for at grillen er plassert på et stabilt og brannsikkert underlag, og å unngå å plassere den i nærheten av brannfarlige materialer. Det er også viktig å sørge for at grillen er beskyttet mot regn og vær, og å unngå å bruke den under farlige værforhold som torden eller høye vindhastigheter.

Grilling med en elektrisk grill er ganske lik grilling med en tradisjonell gas- eller kullgrill, men det er noen viktige forskjeller å være oppmerksom på. Her er noen trinn for å grille med en elektrisk grill:

 1. Forbered grillen din: Rengjør grillristen grundig før du begynner å grille. Dersom grillen har en non-stick belegg, bruk en myk børste eller svamp for å rengjøre den.
 2. Slå på grillen: Slå på grillen og sett den til ønsket temperatur. Noen elektriske griller har innebygde termostater som gir deg kontroll over varmen.
 3. Legg maten på grillen: Legg maten på grillen og lukk lokket. La maten grille i den anbefalte tiden som står på maten eller i oppskriften.
 4. Snu maten: Snu maten med jevne mellomrom for å sikre jevn grilling på begge sider.
 5. Fjern maten: Når maten er ferdig grillet, fjern den fra grillen og la den hvile i et par minutter før servering.

Det er viktig å være oppmerksom på at noen elektriske griller har en plast eller tre håndtak, så man må være forsiktig å ikke berøre dem under grillingen, da de kan bli veldig varme. Det anbefales å bruke grillevante eller grilleverktøy.

Rengjøring av en elektrisk grill er ganske enkelt, og kan gjøres ved å følge disse trinnene:

 1. Slå av og avkjøl grillen: Slå av grillen og la den avkjøle helt før du begynner å rengjøre den.
 2. Rengjør grillristen: Bruk en grillbørste eller svamp og rengjør grillristen grundig. Dersom matrester er vanskelig å fjerne, kan du la grillristen soak i varmt vann med litt oppvaskmiddel for å løsne opp matrester.
 3. Rengjør lokket: Rengjør innsiden og utsiden av lokket med en fuktig klut eller svamp.
 4. Rengjør kontrollene: Rengjør kontrollene med en fuktig klut eller svamp, og tørk dem deretter tørt.
 5. Tørk av utsiden: Tørk av utsiden av grillen med en fuktig klut eller svamp, og tørk deretter tørt.
 6. Lagre grillen: Når grillen er ren og tørr, kan du dekke den til og lagre den på et tørt og sikkert sted.

Det anbefales å rengjøre grillen etter hver bruk for å unngå at matrester setter seg fast og blir vanskeligere å fjerne. Det kan være lurt å unngå å bruke skuremidler eller stålull på grillen, da det kan skade non-stick belegget eller andre deler av grillen.

Vil du vurdere artikkelen?

Velg antall hjerter

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 2

Vær førstemann!

Christian
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Kitchenradar
Logo
Shopping cart