Pelletgrill test: De 10 beste pelletgrillene (mai 2024)

Brukerne har testet 10 forskjellige pelletgriller. I listen nedenfor oppsummerer vi de 10 beste pelletgrillene. Produktene er rangert etter best i test og er basert på 0 omtaler og anmeldelser fra brukere. Finn beste pelletgrill per mai 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste pelletgrill

Kitchenradar holder oversikt over de ulike alternativene som selges i det norske markedet. Vi lar vi deg og andre forbrukere komme med deres omtale og rangering. For øyeblikket holder vi oversikt over 10 pelletgriller. Disse rangeres i denne artikkelen etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste pelletgrill i nåtid.

Weber SmokeFire er den ultimate grillopplevelsen. Med den perfekte kombinasjonen av gass og kull gir den en smak som er uten sidestykke. Den har et temperaturområde på 95–315 °C, noe som gir deg muligheten til å lage alt du vil til perfeksjon. Enten du er i humør for en saftig biff eller noen saftige ribber, har SmokeFire fått ryggen din.

Vis beste pris
Dagens beste pris: gardenstore.no

Med Traeger Pelletsgrill kan du lage et deilig måltid til venner og familie, uansett hvor eventyret ditt tar deg. Enten du camper i villmarken eller lager mat på farten, er Ranger et must for ditt neste utendørseventyr.

Vis beste pris
Dagens beste pris: gardenstore.no

Hvis du har lett etter en grill som gjør alt, trenger du ikke lete lenger. Traeger Pelletsgrill er den ultimate utendørs kokemaskinen. Med tre rustfrie stålrister som kan holde opptil hele 700 pund mat, og en fullt isolert konstruksjon, er det den perfekte grillen for utendørsbegivenheter eller bare for å tilfredsstille ditt daglige sug etter grillet kjøtt.

Vis beste pris
Dagens beste pris: gardenstore.no

Traeger Pro 780 er en WiFi-grill og trepelletrøyker med D2®-kontrollenhet og WiFIRE®-teknologi. Med WiFIRE®-teknologi kan du overvåke og kontrollere grillen din fra hvor som helst med Traeger-appen, og den kraftige D2-kontrolleren holder en jevn temperatur, noe som gjør den perfekt for matlaging opptil 25 % raskere enn en tradisjonell grill.

Vis beste pris
Dagens beste pris: gardenstore.no

Traeger Pro 780 er en WiFi-grill og trepelletrøyker med D2®-kontrollenhet og WiFIRE®-teknologi. Med WiFIRE®-teknologi kan du overvåke og kontrollere grillen din fra hvor som helst med Traeger-appen, og den kraftige D2-kontrolleren opprettholder en jevn temperatur, slik at du aldri trenger å bekymre deg for et overstekt eller lite gjennomstekt måltid.

Vis beste pris
Dagens beste pris: gardenstore.no

Traeger Timberline-grillen flytter grensene for hva som er mulig innen grillteknologi. Traegers toppgrill har tre nivåer med rustfrie grillrister som lar deg fylle grillen med festlige mengder mat. Den fullt isolerte konstruksjonen opprettholder temperatur og smak, slik at du kan lage mat som en proff hver gang.

Vis beste pris
Dagens beste pris: gardenstore.no

Vår 550G Pit Boss® Navigator-serie er den ultimate grillopplevelsen for den moderne håndverkeren. Ergonomisk designet for å gi mindre belastning og mer komfort, den har et patentert kokesystem som bruker trepellets for å brenne bålet. 550Gs brennkammer varmes opp av en brenner i rustfritt stål som produserer en jevn strøm av varme, som deretter fordeles jevnt over grillens kokeoverflate ved hjelp av et unikt konveksjonssystem.

Vis beste pris
Dagens beste pris: gardenstore.no

For den perfekte grillen, det er ingenting bedre enn Weber Pelletsgrill. Med et temperaturområde på 95-315 °C kan du grille en biff, røyke en brisket, bake kaker og alt annet du kan ønske deg. Smaken av helt naturlige pellets gjør at favorittrettene dine smaker bedre enn noen gang før. Med en stor grillplass og en sjenerøs overflate for matlaging og røyking er denne grillen perfekt for enhver anledning

Vis beste pris
Dagens beste pris: gardenstore.no

Leter du etter en rimelig måte å lage deilig mat på? Pit Boss Wood Pellet-serien tilbyr utmerket matlaging til en overkommelig pris. Vi tilbyr en rekke modeller med forskjellige funksjoner og størrelser. For eksempel har PB1000XLW1 Austin XL porselensbelagte rister på to nivåer, totalt 0,6 kvadratmeter matlagingsplass. Start og slå av Pit Boss automatisk ved hjelp av den fullt funksjonelle fjernkontrollen.

Vis beste pris
Dagens beste pris: gardenstore.no

Vil du vurdere artikkelen?

Velg antall hjerter

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Vær førstemann!

Christian
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Kitchenradar
Logo
Shopping cart