Minigrill test: De 12 beste minigrillene (juni 2024)

Brukerne har testet 35 forskjellige minigriller. I listen nedenfor oppsummerer vi de 12 beste minigrillene. Produktene er rangert etter best i test og er basert på 0 omtaler og anmeldelser fra brukere. Finn beste minigrill per juni 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste minigrill

Kitchenradar holder oversikt over de ulike alternativene som selges i det norske markedet. Vi lar vi deg og andre forbrukere komme med deres omtale og rangering. For øyeblikket holder vi oversikt over 35 minigriller. Disse rangeres i denne artikkelen etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste minigrill i nåtid.

Alpina Electric Grill 2-i-1 2000W er en allsidig elektrisk grill som er perfekt for balkonger og terrasser der gass- og kullgrill ikke er tillatt. Den har et stort kokeområde på 43x35x60cm og kan brukes med både de medfølgende benstativene eller på bakken. Den har en effekt på 2000 W og en integrert timer, slik at du kan lage maten til perfeksjon uten å måtte

Vis beste pris
Dagens beste pris: tretti.no

Profi Cook Kg 1029 bordgrill er et allsidig apparat som kan brukes som grill eller paninipresse. Den har et eksklusivt design som sikrer at fett og olje holdes unna maten og arbeidsflaten. Dette gjør den perfekt for å tilberede sunne, velsmakende måltider for familien din.

Vis beste pris
Dagens beste pris: computersalg.no

OptiGrill Elite er verdens mest avanserte grillmaskin. Den bruker smart teknologi for å tilberede maten til perfeksjon hver gang. Med en sensor som leser av tykkelsen på kjøttet ditt, justerer den automatisk temperaturen og steketiden. Og den har en timer med alarm slik at du aldri glemmer maten! Du vil elske måten den tilbereder kylling, biff eller grønnsaker på. Få perfekte grillresultater hver gang med Opt

Vis beste pris
Dagens beste pris: tretti.no

Fritel Grill-panini-bbq er en ny revolusjonerende bordgrill som lar deg grille fisk, kjøtt og grønnsaker uten problemer, og det spiller ingen rolle om været ikke er bra. Du kan til og med bruke den som paninimaker! Den er laget av materialer av høy kvalitet og har en veldig fin design.

Vis beste pris
Dagens beste pris: computersalg.no

Fritel Gr 2285 minigrill er en allsidig, kompakt og bærbar grillmaskin for alle dine matlagingsbehov. Fritel Gr 2285 Mini grill er laget av stål og har et non-stick belegg. Platene er avtakbare og kan vaskes i oppvaskmaskin. Fritel Gr 2285 Mini-grillen har en indikator når den er varm og når den er klar til matlaging.

Vis beste pris
Dagens beste pris: computersalg.no

Si farvel til rotete, fettete og tidkrevende grillmat! Med Obh-6928s kompakte grill kan du lage favorittmaten din på få minutter. Dens dobbeltsidige design gir en rekke matlagingsalternativer, inkludert grilling og panini-matlaging. Den justerbare temperaturen sikrer at maten tilberedes til perfeksjon hver gang.

Vis beste pris
Dagens beste pris: computersalg.no

Vil du vurdere artikkelen?

Velg antall hjerter

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Vær førstemann!

Christian
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Kitchenradar
Logo
Shopping cart