Grillpanne test: De 6 beste grillpannene (april 2024)

Brukerne har testet 6 forskjellige grillpanner. I listen nedenfor oppsummerer vi de 6 beste alternativene. Produktene er rangert etter best i test og er basert på 0 omtaler og anmeldelser fra brukere. Finn beste grillpanne per april 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste grillpanne

Kitchenradar holder oversikt over de ulike alternativene som selges i det norske markedet. Vi lar vi deg og andre forbrukere komme med deres omtale og rangering. For øyeblikket holder vi oversikt over 6 grillpanner. Disse rangeres i denne artikkelen etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste grillpanne i nåtid.

Outset Grill Pan er den perfekte støpejernsstekepannen til grillen, som du blant annet kan bruke til å grille hamburgere, fisk eller grønnsaker. Pannen har alle fordelene til en tradisjonell støpejernsstekepanne, og den kan brukes på grillen. Den er slitesterk og holdbar nok til å brukes på komfyrtopp eller i ovn. Det er også en fin måte å steke kjøtt innendørs på.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Hvis du leter etter en grillpanne som skal vare, er dette den. Woll Diamond Lite er laget av støpt aluminium med et avtagbart håndtak. Den har et PFOA-fritt 5-lags belegg bestående av diamantpartikler, slik at du kan bruke den på alle varmekilder og den vil ikke deformeres eller deformeres. Den tåler også riper og vil ikke miste glansen over tid.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Du elsker smaken av grillmat, men hater rotet? Dangrills grillform er perfekt for deg! Med den kan du grille kjøtt og grønnsaker uten å måtte rydde opp etterpå. Den perforerte designen er flott for matlaging, og hjelper også med å bli kvitt overflødig væske.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Dangrill Grill form i er en perforert grillform for grilling av mat. Den har hull i formen, som kan bidra til å kvitte seg med overflødig væske og la maten grilles jevnt. Den er perfekt for grilling av biffer, grønnsaker og annen mat.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Slik velger du riktig grillpanne

Det er flere faktorer å vurdere når du velger en grillpanne:

Materiale

Grillpannene kan lages av forskjellige materialer, som jern, stål, keramikk eller teflon. Jern og stål gir en god varmefordeling, men krever litt mer vedlikehold. Keramikk og teflon er lettere å rengjøre, men kan ikke tåle høye temperaturer.

Størrelse

Velg en panne som passer til antallet personer du skal lage mat til. En liten panne vil ikke være praktisk hvis du skal lage mat til flere personer.

Form

Grillpannene kan ha forskjellige former, som rund, firkantet eller oval. Runde og firkantede pannene er gode for grilling av kjøtt og grønnsaker, mens oval form passer best til fisk og skalldyr.

Non-stick belegg

Noen pannene har et non-stick belegg som gjør det enklere å lage mat uten at det setter seg fast. Men dette kan ikke tåle høye temperaturer og kan slites ut over tid.

Pris

Grillpannene varierer i pris, fra billige til dyre. Vurdere ditt behov og budsjett før du kjøper.

Slik lager du perfekt kjøtt i grillpannen (video)

Spørsmål og svar om grillpanner

En grillpanne er et kjøkkenredskap som brukes til å grille mat, og det har flere fordeler i forhold til å grille mat på en tradisjonell grill:

 1. Bruk innendørs: En grillpanne kan brukes innendørs på komfyren, så man kan nyte grillede retter året rundt, uavhengig av været.
 2. Mindre røyk: Grillpannen gir mindre røyk enn en tradisjonell grill, noe som kan være en fordel hvis man bor i et område med strenge røykeregler eller har en liten uteplass.
 3. Enkel rengjøring: Grillpannen er lettere å rengjøre enn en tradisjonell grill, da den kan vaskes i oppvaskmaskinen eller med oppvaskbørste og varmt vann.
 4. Mer kontroll over varmen: En grillpanne gir mer kontroll over varmen enn en tradisjonell grill, noe som kan være en fordel hvis man ønsker å tilberede mat på lavere temperaturer eller å unngå at maten brenner.
 5. God for å grille kjøtt, fisk og grønnsaker: Grillpannen er god for å grille kjøtt, fisk og grønnsaker og til og med pannekaker og omleter. Det gir maten en fin grill smak og en god krisp overflate.

Mindre plasskrevende: Grillpannen krever mindre plass enn en tradisjonell grill og kan lett lagres i et skap eller en skuff når den ikke er i bruk.

Det er best å bruke litt smør eller olje i grillpannen for å unngå at maten klistrer seg. Dette gjør det også enklere å tilpasse steketiden for maten din. Velg en plantebasert olje med høy varmebestandighet, som rapsolje eller solsikkeolje, for å unngå at oljen brenner ved høye temperaturer.

For å bruke en Le Creuset grillpanne, følg disse trinnene:

 1. Før første gangs bruk, vask pannen grundig i varmt såpevann og tørk den deretter godt av.
 2. Plasser pannen på en jevn varmeoverflate, som en gass- eller elektrisk platetopp.
 3. Skru opp varmen til medium-høy eller høy. La pannen varme opp i 5-10 minutter før du tilsetter maten.
 4. Tilsett litt smør eller olje i pannen for å unngå at maten klistrer seg.
 5. Tilsett maten din i pannen og stek den til den er gjennomstekt. Bruk gafler eller en stekespade for å snu maten underveis.
 6. Når maten er ferdigstekt, ta pannen av varmen og la den avkjøles litt før du tømmer den.
 7. Vask pannen i varmt såpevann og tørk den godt av etter bruk.

Le Creuset grillpanne er laget av emaljert støpejern, som gir en jevn varmefordeling og kan brukes på alle varmekilder, inkludert induksjon. Emaljen beskytter også mot rust og gir enkel rengjøring.

Vil du vurdere artikkelen?

Velg antall hjerter

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Vær førstemann!

Christian
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Kitchenradar
Logo
Shopping cart