Traktørpanne test: De 12 beste traktørpannene (mai 2024)

Brukerne har testet 16 forskjellige traktørpanner. I listen nedenfor oppsummerer vi de 12 beste alternativene. Produktene er rangert etter best i test og er basert på 0 omtaler og anmeldelser fra brukere. Finn beste traktørpanne per mai 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste traktørpanne

Kitchenradar holder oversikt over de ulike alternativene som selges i det norske markedet. Vi lar vi deg og andre forbrukere komme med deres omtale og rangering. For øyeblikket holder vi oversikt over 16 traktørpanner. Disse rangeres i denne artikkelen etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste traktørpanne i nåtid.

Slik velger du riktig traktørpanne

Når du velger en traktørpanne, er det viktig å vurdere materialet den er laget av, størrelsen på panne, håndtaket og om den har et lokk.

 • Materialer: Traktørpanner kan være laget av forskjellige materialer som rustfritt stål, aluminium eller kobber. Rustfritt stål er lett å rengjøre og holde hygienisk, mens aluminium og kobber gir god varmefordeling.
 • Størrelsen: Velg en størrelse som passer dine behov. En større panne kan være praktisk for å lage store porsjoner, mens en mindre panne kan være mer egnet for å lage små porsjoner eller tilberede mat på lav varme.
 • Håndtaket: Traktørpanner har ofte varmebestandige håndtak, men det kan også være andre håndtak alternativer som gjør det lettere å bære eller ta panne ut av ovnen.
 • Lokk: Et lokk kan være nyttig for å holde maten varm og for å kunne lage mat med lukket lokk.

Traktørpanner er kjent for å være dypt panner, med høye sider, som gjør det lettere å steke store kjøttstykker eller fiskefileter. Noen traktørpanner er også utstyrt med en non-stick belegg som gjør det lettere å steke mat uten å legge til ekstra fett.

Spørsmål og svar om traktørpanner

En traktørpanne er en type panne som er designet for å tåle svært høye temperaturer og for å kunne brukes i profesjonelle kjøkken. De er vanligvis laget av rustfritt stål eller aluminium, og har en tykk bunn for å fordele varmen jevnt.

Traktørpanner er vanligvis større enn vanlige kjøkkenpanner, og har høye sider for å hindre at maten spruter ut under matlaging. De har også vanligvis et håndtak som er designet for å tåle høye temperaturer og for å kunne brukes med kjøkkenhansker.

Traktørpanner brukes ofte i profesjonelle kjøkken som restauranter, cateringvirksomheter og andre kommersielle kjøkken, og er også populære i hjem som har et kjøkken med høy ytelse.

De kan brukes til å tilberede mange typer mat, som kjøtt, fisk, grønnsaker og sauser, og er også egnet for å lage sauteringer, steking, og karamellisering.

En sautepanne (også kalt en øsepanne) brukes til å sautere mat, som kjøtt, fisk, grønnsaker og andre ingredienser. Sautering er en matlagingsteknikk der maten blir stekt i en liten mengde olje eller smør, over relativt høy varme, ofte i en panne med høye sider for å hindre at maten spruter ut.

Sautering gir maten en fin brun farge, en deilig smak og en krisp overflate. Sautering er en rask matlagingsteknikk, og passer for å tilberede ingredienser som skal bevare sin form og konsistens, som kjøtt eller grønnsaker.

Traktørpanne og sautépanne er begge typer panner som brukes til matlaging, men de har noen viktige forskjeller i design og bruk:

 1. Design: Traktørpanner har vanligvis en tykk bunn og høye sider for å fordele varmen jevnt og for å hindre at maten spruter ut under matlaging. Sautépanner har vanligvis en flat bunn og høye sider for å la maten bevege seg lett mens det sauterer.
 2. Bruksområde: Traktørpanner er designet for å tåle svært høye temperaturer og for å kunne brukes i profesjonelle kjøkken. De brukes ofte til å tilberede mat som kjøtt, fisk og grønnsaker. Sautépanner brukes vanligvis til sautering, en matlagingsteknikk der maten blir stekt i en liten mengde olje eller smør, over relativt høy varme.
 3. Størrelse: Traktørpanner er vanligvis større enn vanlige kjøkkenpanner, mens sautépanner kan komme i forskjellige størrelser.
 4. Materiale: Traktørpanner kan være laget av rustfritt stål eller aluminium, mens sautépanner kan være laget av ulike materialer som støpejern, aluminium, rustfritt stål og non-stick.
 5. Bruk: Traktørpanner brukes ofte i profesjonelle kjøkken som restauranter, cateringvirksomheter og andre kommersielle kjøkken, mens sautépanner brukes i hjemmekjøkken for å tilberede en rekke retter.

Traktørpanne og stekepanne er to ulike typer panner med forskjellige design og bruksområder:

 1. Design: En traktørpanne har vanligvis en tykk bunn og høye sider for å fordele varmen jevnt og for å hindre at maten spruter ut under matlaging. En stekepanne har vanligvis en flat bunn og lavere sider, noe som gjør at maten kan bevege seg lett mens det steikes.
 2. Bruksområde: Traktørpanner er designet for å tåle svært høye temperaturer og for å kunne brukes i profesjonelle kjøkken. De brukes ofte til å tilberede mat som kjøtt, fisk og grønnsaker. Stekepanner brukes vanligvis til steking, en matlagingsteknikk der maten blir stekt i en liten mengde olje eller smør over middels til høy varme.
 3. Størrelse: Traktørpanner er vanligvis større enn vanlige kjøkkenpanner, mens stekepanner kan komme i forskjellige størrelser.
 4. Materiale: Traktørpanner kan være laget av rustfritt stål eller aluminium, mens stekepanner kan være laget av ulike materialer som støpejern, aluminium, rustfritt stål og non-stick.
 5. Bruk: Traktørpanner brukes ofte i profesjonelle kjøkken som restauranter, cateringvirksomheter og andre kommersielle kjøkken, mens stekepanner brukes i hjemmekjøkken for å tilberede en rekke retter, fra kjøtt, fisk, grønnsaker til pannekaker og omleter.

Vil du vurdere artikkelen?

Velg antall hjerter

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Vær førstemann!

Christian
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Kitchenradar
Logo
Shopping cart