Sautepanne test: De 12 beste Sautepannene (april 2024)

Brukerne har testet 14 forskjellige sautepanner. I listen nedenfor oppsummerer vi de 12 beste alternativene. Produktene er rangert etter best i test og er basert på 0 omtaler og anmeldelser fra brukere. Finn beste sautepanne per april 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste sautepanne

Kitchenradar holder oversikt over de ulike alternativene som selges i det norske markedet. Vi lar vi deg og andre forbrukere komme med deres omtale og rangering. For øyeblikket holder vi oversikt over 14 sautepanner. Disse rangeres i denne artikkelen etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste sautepanne i nåtid.

Denne lille sautépannen er perfekt for å lage småretter eller sauser. Den er laget av rustfritt stål og har en magnetisk femlagskonstruksjon, slik at den varmer jevnt og holder seg varm lenger. Sautépannen er også ovnsikker opp til 400 °F, så du kan bruke den til å lage alt fra en siderett til en dessert.

Vis beste pris
Dagens beste pris: kitchentime.no

Med en stekepanne med runde kanter som denne kan du prøve mange forskjellige grønnsaksretter. De høye, avrundede kantene gjør det enkelt å kaste grønnsakene rundt uten å etterlate et eneste stort søl på kjøkkenbordet eller gulvet. Den kraftige aluminiumskonstruksjonen sikrer jevn oppvarming og matlaging, og et kobber-nikkel-belegg sørger for at maten ikke fester seg til pannen.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Mauviel har vært ledende i kjøkkenindustrien siden 1830, og M"'Stone3-serien er et eksempel på det. Denne sauterpannen med avrundet form er perfekt for å lage sauser, brenne kjøtt eller tilberede delikat mat. Den er laget av rustfritt stål og har en keramikkbelagt innside for enkel matfrigjøring og rask opprydding Bunnen av pannen er flat og kan brukes på alle koketopper.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Woll Diamond Lite er en sautepanne fra Diamond Lite-serien. Pannen er laget av støpt aluminium og er utstyrt med et slitesterkt PFOA-fritt 5-lags belegg bestående av keramikk, titan, nikkel, kobber og krom. Pannen kan brukes til å tilberede retter som må røres av og til. Den har et avtakbart håndtak og er perfekt for bruk på alle varmekilder.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Du trenger aldri å bekymre deg for å overkoke maten igjen. Diamond XR Logic Sauté Pan er perfekt for å tilberede retter som krever litt ekstra omrøring. Den kan brukes på alle varmekilder inkludert induksjon, og med et trykk på knappen kan du ta av håndtaket og gryta kan også settes i ovnen.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Se, den helt nye Eva Solo Trio Traktorpannen! En allsidig og moderne panne som vil gjøre matlagingsopplevelsen din enda mer behagelig. Pannen er produsert i tråd med en trelagsmetode, som innebærer bruk av et ytre lag av kobber, et mellomlag av aluminium og et indre lag av rustfritt stål. På den måten får du alt: god varmefordeling, holdbarhet og motstand mot korrosjon.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Vil du vurdere artikkelen?

Velg antall hjerter

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Vær førstemann!

Christian
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Kitchenradar
Logo
Shopping cart