Gryte test: De 18 beste grytene (juni 2024)

Brukerne har testet 68 forskjellige gryter. I listen nedenfor oppsummerer vi de 18 beste alternativene. Produktene er rangert etter best i test og er basert på 0 omtaler og anmeldelser fra brukere. Finn beste gryte per juni 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste gryte

Kitchenradar holder oversikt over de ulike alternativene som selges i det norske markedet. Vi lar vi deg og andre forbrukere komme med deres omtale og rangering. For øyeblikket holder vi oversikt over 68 gryter. Disse rangeres i denne artikkelen etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste gryte i nåtid.

Den elegante Multi-gryten fra Eva Trio har et klassisk design med en lett buet bunn som bidrar til et mykt design. Gryten er designet av den danske designeren Ole Palsby, som har laget en kolleksjon som er ekstremt egnet for induksjon og som også inkluderer en induksjonsplate. Gryten har tre forskjellige størrelser, så den kan brukes til ulike typer mat. Gryten er laget av 18/10 rustfritt stål og håndtakene er

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Eva Trio Multi Pot er en slitesterk og allsidig kjøkkengryte med en kapasitet på 6,5 liter. Den er laget av 3 lag rustfritt stål og aluminium for å sikre jevn varmefordeling gjennom gryten. Gryten er 24 cm i diameter, noe som gjør den perfekt til å lage store måltider, eller til bruk som en gryte eller suppegryte.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Woll Diamond XR Logic-gryten er en ny generasjon kokekar som kan brukes på alle varmekilder inkludert induksjon. Gryten er laget av støpt aluminium og den består av et PFOA-fritt 5-lags belegg som inneholder diamanter. Gryten har en knapp som når den trykkes inn kan du ta av håndtaket og sette den i ovnen.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Woll Concept-gryten er det perfekte tillegget til ethvert kjøkken. Den har en slitesterk stålbunn og en aluminiumsplate for jevn varmefordeling, noe som gjør den perfekt til matlaging. Gryten har også et multifunksjonelt lokk som gjør det enkelt å helle.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Eva Trio gryte i er laget av rustfritt stål, et materiale som er slitesterkt og motstandsdyktig mot korrosjon. Det er også et materiale som er enkelt å rengjøre - bare tørk av det med en fuktig klut. Gryten har tre lag med non-stick belegg, som gjør det enkelt å lage mat uten behov for oljer, fett eller smør. Eva Trio-gryten i er ovnssikker opp til 250 grader Celsius

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Gi kjøkkenet ditt en oppdatering med Fiskars' Hard Face Steel-kolleksjon. Denne rustfrie gryten er elegant og praktisk på samme tid, og det gjelder også gryten her. Gryten er laget av rustfritt stål med en aluminiumskjerne i 3-lags bunnen, som gjør det mulig å bruke den på alle typer ovner.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Vil du vurdere artikkelen?

Velg antall hjerter

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Vær førstemann!

Christian
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Kitchenradar
Logo
Shopping cart