Trancherkniv test: De 12 beste trancherknivene (mai 2024)

Brukerne har testet 32 forskjellige trancherkniver. I listen nedenfor oppsummerer vi de 12 beste trancherknivene. Produktene er rangert etter best i test og er basert på 0 omtaler og anmeldelser fra brukere. Finn beste trancherkniv per mai 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste trancherkniv

Kitchenradar holder oversikt over de ulike alternativene som selges i det norske markedet. Vi lar vi deg og andre forbrukere komme med deres omtale og rangering. For øyeblikket holder vi oversikt over 32 trancherkniver. Disse rangeres i denne artikkelen etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste trancherkniv i nåtid.

Si farvel til de tøffe, seige biffene! Med Steltons Sixtus-kniv kan du kutte biffen til perfeksjon hver gang. Det skarpe designet er laget av Søren Refsgaard og er laget av slitesterkt, høykvalitets rustfritt stål. Denne serien er perfekt for grilling og har livstidsgaranti.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Det perfekte tillegget til kjøkkenet ditt. Chroma type 301 Design by er en vakker kniv som vil gjøre det enkelt å skjære steken. Denne kniven er laget med japansk 301 stål i bladet og 18/10 stål i håndtaket, noe som gir den en skarp egg som holder seg skarpere lenger. Den har 15 graders malevinkel, slik at du kan skjære fine skiver av steken din uten å bekymre deg for at den setter seg fast.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Ran-kniver er laget av 69 lag Damaskus-stål. De er håndsmidde, som er en tidkrevende prosess som involverer gjentatte ganger oppvarming og hamring av stålet for å lage bladet. Resultatet er et fint blad som er sterkt og skarpt.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Denne japanskproduserte kniven er designet for å kutte kjøtt, grønnsaker og frukt. Den er laget av VG-10 stål og har et langt blad som er perfekt for å kutte kjøtt, grønnsaker og frukt. Det spisse bladet er også veldig nyttig for utskjæring.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Dette er den dyreste kniven i verden. Bladet består av 37 lag med alternerende hardt og mykt stål, som danner et mønster som ligner et damaskdesign. Bladet er polert til en speillignende finish, og håndtaket er laget av bøffelhorn.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Tamahagane Shokunin er en allsidig kjøkkenkniv som er perfekt til å skjære kjøtt i svært tynne skiver, og kan også fungere som kokkekniv, og til å skjære grønnsaker og rotgrønnsaker. Bladet er laget av et høykarbonstål som er smidd i en eldgammel teknikk kalt Tamahagane, som gir det et unikt mønster og økt holdbarhet. Håndtaket er laget av tre med en vannbøffelhornstøtte.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Japanerne har laget kniver i århundrer, og Tamahagane SAN er et perfekt eksempel på landets ekspertise. Dette trelags bladet har et hardt stål i midten for å danne en eggeform, og mykere stål på sidene for styrke. Håndtaket er laget av brunt Pakkawood, som bare vil forbedre seg med tiden og bruken.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

En tradisjonell japansk kokkekniv, smidd av høyverdig stål og håndlaget i den eldgamle tradisjonen i San Kyoto. Bladet på denne kniven er laget av 63 lag stål, som er hamret sammen i en spesiell prosess for å danne et vakkert mønster. Senterstålet er ekstra hardt og danner et egg, mens sidene er mykere og gir kniven ekstremt god styrke. Håndtaket er laget av svart Micarta. Micarta er en

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Vil du vurdere artikkelen?

Velg antall hjerter

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Vær førstemann!

Christian
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Kitchenradar
Logo
Shopping cart