Urtekniv test: De 12 beste urteknivene (juni 2024)

Brukerne har testet 32 forskjellige urtekniver. I listen nedenfor oppsummerer vi de 12 beste urteknivene. Produktene er rangert etter best i test og er basert på 0 omtaler og anmeldelser fra brukere. Finn beste urtekniv per juni 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste urtekniv

Kitchenradar holder oversikt over de ulike alternativene som selges i det norske markedet. Vi lar vi deg og andre forbrukere komme med deres omtale og rangering. For øyeblikket holder vi oversikt over 32 urtekniver. Disse rangeres i denne artikkelen etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste urtekniv i nåtid.

Tamahagane San Kyoto er en vakker kniv av høy kvalitet som vil vare hele livet. Den er laget av 63 lag stål med Damaskus-design og 9 cm bladlengde. Senterstålet er ekstra hardt og danner et egg, mens sidene er mykere og gir kniven ekstremt god styrke. Håndtaket er laget av svart Micarta. Micarta er et høytrykkslaminat med

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Marelds lille skrellekniv er perfekt for små oppgaver på kjøkkenet. Med 9 cm blad og håndtak i sandeltre er denne lille kniven enkel å bruke og gir et godt grep. Den er perfekt for å kutte mindre grønnsaker eller sjømat, og vil gjøre matlagingsopplevelsen din så mye morsommere.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Mareld, et finsk selskap, har laget kniver siden 1882. Vi er stolte av å presentere vår Mareld Shell-kniv 9 cm. Denne mindre skjærekniven er perfekt for tilberedning av sjømat eller grønnsaker og er enkel å bruke med et sandeltrehåndtak.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Marelds kniv er en kjøkkenkniv for småjobber. Det er en 9 cm skrellekniv med håndtak i sandeltre, som gir et godt og sikkert grep. Bladet er laget av høykvalitets stål og har en skarp skjærekant. Mareld Knife 9 cm er perfekt for mindre grønnsaker, sjømat og andre små oppgaver på kjøkkenet.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Mareld er et svensk merke som har laget kjøkkenkniver siden 1887. Vi tror at de beste kjøkkenknivene er de du kan bruke hele livet. Derfor tilbyr vi livslang garanti på alle våre produkter. Vår Mareld Shell-kniv 9 cm er perfekt for mindre grønnsaker, sjømat og andre delikate ingredienser. Den er enkel å bruke og leveres med håndtak i sandeltre, som gir et godt og sikkert grep.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Denne skjærekniven er et must-have på kjøkkenet. Det er en 9 cm Sabatier-trompet som har et blad i rustfritt stål og et ergonomisk håndtak. Håndtaket er laget av plast, med tre nagler som sikrer et fast grep. Den kan vaskes i oppvaskmaskin, men vi anbefaler håndvask for best resultat.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Yaxell Ran Peeling knife 8 er en tradisjonell japansk kniv med en veldig skarp egg. Dette takket være en kombinasjon av avansert teknikk og godt håndverk. Bladet består av 69 lag Damaskus stål hvor 68 lag med bløtt stål omgir en kjerne av hardt VG10 kobolt/vanadium rustfritt stål.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Suncraft Swirl 80 Petty er en kjøkkenkniv i japansk stil som er perfekt for alle som ønsker å lage mat med presisjon og stil. VG10 stålbladet er smidd på tradisjonell japansk måte, og det ergonomiske trehåndtaket er skåret ut i et vakkert virvelmønster. Bladet er så skarpt at det kan skjære gjennom en tomat uten å knuse den, og vektfordelingen gjør den perfekt til alle oppgaver på kjøkkenet.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Når det kommer til kniver, er Suncraft det ultimate knivmerket. Octa-serien kjennetegnes ved sitt klassiske japanske design og høye kvalitet. Finishen på kniven er matt og kniven har også tydelige damask-lag. Bladet er laget av rustfritt stål og har en hardhet på 58-60 HRC.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Vil du vurdere artikkelen?

Velg antall hjerter

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Vær førstemann!

Christian
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Kitchenradar
Logo
Shopping cart