Knivblokk test: De 12 beste knivblokkene (juni 2024)

Brukerne har testet 21 forskjellige knivblokker. I listen nedenfor oppsummerer vi de 12 beste knivblokkene. Produktene er rangert etter best i test og er basert på 0 omtaler og anmeldelser fra brukere. Finn beste knivblokk per juni 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste knivblokk

Kitchenradar holder oversikt over de ulike alternativene som selges i det norske markedet. Vi lar vi deg og andre forbrukere komme med deres omtale og rangering. For øyeblikket holder vi oversikt over 21 knivblokker. Disse rangeres i denne artikkelen etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste knivblokk i nåtid.

Hugo XL knivblokken er en flott, stor knivblokk i akasietre med plass til mange kjøkkenkniver. Det er både en fin interiørdetalj og fungerer som sikker oppbevaring av dine skarpe kniver. På denne måten kan du dekorere kjøkkenet ditt og holde knivene dine trygge.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Andersen møbelknivblokk er en vakker og funksjonell måte å oppbevare kjøkkenknivene dine på. Den er laget av lyst eiketre og har plass til 8 kniver. Det minimalistiske designet passer knivene godt og gir kjøkkenet ditt et naturlig utseende.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Vi vet at du kommer til å elske denne knivblokken. Det er det perfekte komplementet til kjøkkenet ditt med sin skandinaviske design og justerbare innsatser. Du kan tilpasse den for å passe alle typer kniver og til og med velge om du vil ha dem tett sammen eller plassert utover.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Hvis du leter etter en knivblokk som vil vare og se flott ut på kjøkkenet ditt, trenger du ikke lete lenger! Robert Welch Signature Prism Knife Block er en funksjonell og enkel design som vil hjelpe deg med å organisere på kjøkkenbenken, samtidig som den beskytter den. Med sin solide eikekonstruksjon og vakre finish er denne knivblokken perfekt for ethvert kjøkken.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Kutt ned på rotet og spar plass på kjøkkenet med denne knivblokken fra Robert Welch. Den er perfekt for å stå mot veggen eller på siden av kjøkkenbenken. Den er laget av solid eik og har silikonføtter slik at den står stødig og ikke slites ut.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Denne Suncraft Octa 165 Bunka-kniven er det perfekte valget for alle dine kuttebehov. Den er designet med 33 VG10-lag, og dette gir den et unikt damaskusdesign. Hardheten og holdbarheten til denne kniven vil garantert gi deg en jobb utført med ønsket resultat.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Vil du vurdere artikkelen?

Velg antall hjerter

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Vær førstemann!

Christian
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Kitchenradar
Logo
Shopping cart