Universalkniv test: De 12 beste universalknivene (mai 2024)

Brukerne har testet 13 forskjellige universalkniver. I listen nedenfor oppsummerer vi de 12 beste universalknivene. Produktene er rangert etter best i test og er basert på 0 omtaler og anmeldelser fra brukere. Finn beste universalkniv per mai 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste universalkniv

Kitchenradar holder oversikt over de ulike alternativene som selges i det norske markedet. Vi lar vi deg og andre forbrukere komme med deres omtale og rangering. For øyeblikket holder vi oversikt over 13 universalkniver. Disse rangeres i denne artikkelen etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste universalkniv i nåtid.

I 200 år har Wüsthof-familien produsert kvalitetskniver. Med sine 200 års erfaring er Wüsthof et verdenskjent merke som produserer kniver for både den profesjonelle kokken og hjemmekokken. Knivene deres er laget med presisjon og kvalitet i tankene. Selskapets mål er å gjøre matlagingen enklere, morsommere og tryggere.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Suncraft Swirl 150 er en slitesterk kniv med et flott unikt utskåret trehåndtak. Bladets finish er med klare damasklag, som skaper det vakre mønsteret. Kniven har en hardhet på 60-62 på HRC-skalaen og har også totalt 33 lag. Kjernestålet er VG10 og det er smidd sammen med to forskjellige typer stål.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Suncraft Utility OFF 8 er en håndlaget kniv med et veldig tynt blad som gir tydelig skarphet. Knivens kjerne består av 3 lag AUS 8 stål, forskjellen mellom det omkringliggende stålet og kjernen avsløres i bunnen av en linje som heter Hamono på japansk. Skaftet er laget av teksturert tre og har et svart belegg.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Yaxell Zen er en toppmoderne kjøkkenkniv som er perfekt for alle som ønsker å lage mat som en profesjonell. Bladet er laget av 37 lag rustfritt stål, 18 vekslende harde og myke lag på hver side. Det er dette som gir bladet det vakre damaskmønsteret. Bladet er polert til en høy glans, så det ser like bra ut som det skjærer.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Hvis du leter etter en kniv som kan skjære gjennom alt, har vi den perfekte kniven for deg. Ran har laget kniver siden 1882 og er kjent for sine høykvalitetsblader. Ran Allkniv 15 cm er laget av 69 lag damaskstål hvor 68 lag bløtt stål omgir en kjerne av hardt VG10 kobolt/vanadium rustfritt stål for en ekstremt skarp kant. Håndtaket er laget med en kombinasjon av

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

En fantastisk kniv fra japanske Yaxell, disse bladene har et blad som er laget av det japanske rustfrie pulverstålet SG2 Micro Carbide, som er omgitt av 160 lag med mykere stål. Med et blad som er ekstremt skarpt og laget for presisjonsskjæring, er disse knivene perfekte for ethvert kjøkken.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Vil du vurdere artikkelen?

Velg antall hjerter

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Vær førstemann!

Christian
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Kitchenradar
Logo
Shopping cart