Brukerne har testet 32 forskjellige trancherkniver. I listen nedenfor oppsummerer vi de 12 beste trancherknivene. Produktene er rangert etter best i test og er basert på 0 omtaler og anmeldelser fra brukere. Finn beste trancherkniv per november 2024 i følge forbrukeren.
Slik kårer vi beste trancherkniv
Kitchenradar holder oversikt over de ulike alternativene som selges i det norske markedet. Vi lar vi deg og andre forbrukere komme med deres omtale og rangering. For øyeblikket holder vi oversikt over 32 trancherkniver. Disse rangeres i denne artikkelen etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste trancherkniv i nåtid.
- Kai Shun Classic DM-0720 Trancherkniv Olivenslipt 23 cm - BEST I TEST 2024
- Stelton Sixtus Trancherkniv
- Kitchen Craft MasterClass Tranchersett 2 deler 24 cm Svart Håndtak
- Chroma type 301 Design by F. A. Porsche Trancherkniv P5 -19 cm
- Chroma type 301 Design by F. A. Porsche Trancherkniv P5 -19 cm
- Yaxell Ran Trancherkniv 18 cm
- Yaxell Zen Trancherkniv 22,5 cm
- Yaxell Zen Trancherkniv 18 cm
- Tamahagane Shokunin Trancherkniv 24 cm.
- Tamahagane SAN Trancherkniv, brun 24 cm
- Tamahagane SAN Trancherkniv, brun 27 cm
- Tamahagane San Kyoto Trancherkniv, svart 27 cm
Kai Shun Classic DM-0720 er et 23 cm, Damaskus stål i 65 lag med en indre kjerne av V10-Gold stål, håndlaget kniv. Bladet er laget av japansk stål av høy kvalitet og håndtaket er laget av magnoliatre. Den har en utrolig skarphet og styrke som gjør den nesten uvirkelig.
Si farvel til de tøffe, seige biffene! Med Steltons Sixtus-kniv kan du kutte biffen til perfeksjon hver gang. Det skarpe designet er laget av Søren Refsgaard og er laget av slitesterkt, høykvalitets rustfritt stål. Denne serien er perfekt for grilling og har livstidsgaranti.
Kitchen Crafts MasterClass skjæresett er det perfekte verktøyet for å skjære søndagssteken i skiver. Den er laget av et slitesterkt rustfritt stål og har livstidsgaranti. Den tåler oppvaskmaskin og bør vaskes for hånd.
Det perfekte tillegget til kjøkkenet ditt. Chroma type 301 Design by er en vakker kniv som vil gjøre det enkelt å skjære steken. Denne kniven er laget med japansk 301 stål i bladet og 18/10 stål i håndtaket, noe som gir den en skarp egg som holder seg skarpere lenger. Den har 15 graders malevinkel, slik at du kan skjære fine skiver av steken din uten å bekymre deg for at den setter seg fast.
Dette er en kniv som skjærer fine skiver av steken. Bladet er laget av japansk 301 stål, og håndtaket er laget av 18/10 stål. Bladet har en slipt vinkel på 15 grader, og bladet ble slipt med et keramisk bryne og stein. Kniven kommer i gaveeske.
Ran-kniver er laget av 69 lag Damaskus-stål. De er håndsmidde, som er en tidkrevende prosess som involverer gjentatte ganger oppvarming og hamring av stålet for å lage bladet. Resultatet er et fint blad som er sterkt og skarpt.
Denne japanskproduserte kniven er designet for å kutte kjøtt, grønnsaker og frukt. Den er laget av VG-10 stål og har et langt blad som er perfekt for å kutte kjøtt, grønnsaker og frukt. Det spisse bladet er også veldig nyttig for utskjæring.
Dette er den dyreste kniven i verden. Bladet består av 37 lag med alternerende hardt og mykt stål, som danner et mønster som ligner et damaskdesign. Bladet er polert til en speillignende finish, og håndtaket er laget av bøffelhorn.
Tamahagane Shokunin er en allsidig kjøkkenkniv som er perfekt til å skjære kjøtt i svært tynne skiver, og kan også fungere som kokkekniv, og til å skjære grønnsaker og rotgrønnsaker. Bladet er laget av et høykarbonstål som er smidd i en eldgammel teknikk kalt Tamahagane, som gir det et unikt mønster og økt holdbarhet. Håndtaket er laget av tre med en vannbøffelhornstøtte.
Japanerne har laget kniver i århundrer, og Tamahagane SAN er et perfekt eksempel på landets ekspertise. Dette trelags bladet har et hardt stål i midten for å danne en eggeform, og mykere stål på sidene for styrke. Håndtaket er laget av brunt Pakkawood, som bare vil forbedre seg med tiden og bruken.
Tamahagane SAN-kniven er laget med tre lag stål. Bladet er 27 cm langt og senterstålet er ekstra hardt. Sidestålet er mykere og gir kniven utrolig styrke. Håndtaket er laget av brunt Pakkawood.
En tradisjonell japansk kokkekniv, smidd av høyverdig stål og håndlaget i den eldgamle tradisjonen i San Kyoto. Bladet på denne kniven er laget av 63 lag stål, som er hamret sammen i en spesiell prosess for å danne et vakkert mønster. Senterstålet er ekstra hardt og danner et egg, mens sidene er mykere og gir kniven ekstremt god styrke. Håndtaket er laget av svart Micarta. Micarta er en
Vil du vurdere artikkelen?
Velg antall hjerter
Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0
Vær førstemann!