Oppvaskmaskin test: De 16 beste oppvaskmaskinene (mai 2024)

Brukerne har testet 109 forskjellige oppvaskmaskiner. I listen nedenfor oppsummerer vi de 16 beste oppvaskmaskinene. Produktene er rangert etter best i test og er basert på 0 omtaler og anmeldelser fra brukere. Finn beste oppvaskmaskin per mai 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste oppvaskmaskin

Kitchenradar holder oversikt over de ulike alternativene som selges i det norske markedet. Vi lar vi deg og andre forbrukere komme med deres omtale og rangering. For øyeblikket holder vi oversikt over 109 oppvaskmaskiner. Disse rangeres i denne artikkelen etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste oppvaskmaskin i nåtid.

Med Electrolux Esm48331sw kan du endelig si farvel til dagene med skitten oppvask. Denne oppvaskmaskinen er utstyrt med en rekke funksjoner som gjør livet ditt enklere. SatelliteClean-systemet bruker tre ganger mer vann enn en standard spylearm og er i stand til å rengjøre både toppen og bunnen av oppvasken. Med AirDry-teknologi kan du bruke naturlig luftstrøm til å tørke oppvasken uten bruk av en oppvarmet tørrsyklus

Vis beste pris
Dagens beste pris: tretti.no

Esa47220ux er en fullt integrert oppvaskmaskin som tilbyr en rekke innovative funksjoner, inkludert et berøringsskjermkontrollpanel med stemmeaktivering, et interiør i rustfritt stål og mer. Denne oppvaskmaskinen er designet for å spare deg for tid og krefter, samtidig som den gir god ytelse.

Vis beste pris
Dagens beste pris: whiteaway.no

Si farvel til dagene med stinkende oppvaskvann og oppvask som er vanskelig å rengjøre! Med Electrolux sin nyeste oppvaskmaskin trenger du aldri å bekymre deg for oppvasken igjen. Esf5206lox FLOOR er en 60 cm oppvaskmaskin som har 13 tallerkener og 5 programmer, inkludert en lufttørketeknologi som sørger for at oppvasken din er tørr uten at du trenger mer innsats.

Vis beste pris
Dagens beste pris: tretti.no

Electrolux Esf5512low oppvaskmaskin er perfekt for større familier. Med en kapasitet på 13 kuverter kan den romme oppvasken til opptil fire personer og har en AutoOff-funksjon som automatisk slår av maskinen hvis du glemmer det. Den har også et forsinket startalternativ, slik at du kan vaske oppvasken etter middagen og ha dem klare om morgenen.

Vis beste pris
Dagens beste pris: whiteaway.no

Vil du vurdere artikkelen?

Velg antall hjerter

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Vær førstemann!

Christian
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Kitchenradar
Logo
Shopping cart