Fryseskap test: De 16 beste fryseskapene (mai 2024)

Brukerne har testet 114 forskjellige frittstående fryseskap. I listen nedenfor oppsummerer vi de 16 beste fryseskapene. Produktene er rangert etter best i test og er basert på 0 omtaler og anmeldelser fra brukere. Finn beste fryseskap per mai 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste fryseskap

Kitchenradar holder oversikt over de ulike alternativene som selges i det norske markedet. Vi lar vi deg og andre forbrukere komme med deres omtale og rangering. For øyeblikket holder vi oversikt over 114 fryseskap. Disse rangeres i denne artikkelen etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste fryseskap i nåtid.

Smeg C41721F er et stilig kjøl/fryseskap som gir deg det beste fra to verdener. Den store fryse- og kjølekapasiteten vil holde maten fersk og klar til å spises, mens det integrerte skapet vil gi deg et moderne uttrykk på kjøkkenet.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Smeg U8C082DF er et elegant, kompakt kjøl/fryseskap som kan bygges inn i kjøkkenet ditt. Med en kjølekapasitet på 94 liter og en fryseboks på 16 liter har den alt du trenger for å holde maten fersk. Når du åpner døren, lukkes den automatisk slik at du kan komme tilbake til matlagingen.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Med Smeg C41721F kan du få et stilig og moderne kjøkken. Kjøleskapet kommer i en stilig sort og sølv finish og har en integrert fryser, slik at du kan få et kjøleskap som matcher kjøkkenets eksteriør. Med dette kjøleskapet får du også mye plass til mat og drikke, med både stor fryse- og kjølekapasitet.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Smeg U8C082DF kjøleskap/fryser er det perfekte tillegget til kjøkkenet ditt. Med en kjølekapasitet på 94 liter og en 16-liters fryser, trenger du aldri å bekymre deg for å gå tom for plass til oppbevaring av mat igjen. Kjøledelen har to justerbare glasshyller og frysedelen har tre justerbare glasshyller. Når du åpner døren, lukkes den automatisk med en myk lukking slik at du ikke har

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Kjøle/fryseskapet FA8005LAO5 fra Smeg består av et kjøleskap og et fryseskap med en imponerende kapasitet på 443 og 137 liter. Kjøleskapet har et eksklusivt design og kan enkelt bidra til et moderne design på kjøkkenet. Kjøleskapet har LED-belysning, 4 hyller, 2 glasshyller, 2 crispers og 2 skuffer. Frysedelen er utstyrt med 3 skuffer, 3 dørkurver og 3 dørhyller.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Kjøle/fryseskapet FA8005LAO5 fra Smeg er et høykapasitets, moderne designet apparat som vil få kjøkkenet ditt til å skille seg ut. Med kjøleskap og fryser med en total kapasitet på 443 liter har kjøleskapet et eksklusivt design og kan enkelt bidra til et moderne design på kjøkkenet. Kjøleskapet har en energiklassifisering A++ som vil spare deg penger på strømregningen.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Kjøle/fryseskapet FA8005RAO5 fra Smeg er det perfekte apparatet for et moderne kjøkken. Dette apparatet har en kapasitet på 344 og 137 liter, og kommer i et eksklusivt design med et moderne utseende. Kjøleskapet har to dører med gjennomsiktige glasshyller som er enkle å rengjøre.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Det slanke og stilige Smeg FAB50LBL5 kjøleskapet/fryseren er det perfekte kjøkkenapparatet for ethvert hjem. Med retrodesign har dette kjøleskapet en 2-i-1 løsning da "skapet" består av kjøleskap og fryser på toppen. Dette kjøleskapet er utstyrt med et komfortabelt og energieffektivt LED-belysningssystem, samt et isbitbrett for frysing av ferskvann eller fruktjuice. De

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Du trenger aldri å velge mellom funksjon og stil med dette moderne, stilige kjøl/fryseskapet. Du får stor fryse- og kjølekapasitet, pluss at skapet er utstyrt med LED-lys for førsteklasses brukervennlighet. Skapet har en kjølekapasitet på 30L og frysekapasitet på 10L.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

FAB30LPG5 er selve symbolet på stil, design og funksjonalitet. Med et slankt og stilig design vil dette kjøleskapet/fryseren passe til ethvert kjøkken. Skapet har en kjølekapasitet på 26 liter og en frysekapasitet på 15 liter. Med LED-lysene får du førsteklasses brukervennlighet og kjøleskapet er utstyrt med isbitrom.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Smeg er et kjent merke for sin høye brukervennlighet og du får den perfekte kombinasjonen mellom design og funksjonalitet. Utover dette er kjøleskapets moderne og retrodesign. Denne retrodesignen er perfekt for kjøkkenet ditt da den har et skap som er både stilig og funksjonelt.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Få det perfekte kjøleskapet til kjøkkenet ditt. Smeg FAB30RCR5 er et moderne og funksjonelt kjøleskap med stilig og retrodesign. Smeg er kjent for sin høye brukervennlighet, som du får i denne perfekte kombinasjonen av design og funksjonalitet.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Slik velger du riktig fryseskap

Valg av fryseskap innebærer mange av de samme faktorene som valg av fryseboks, men det er noen flere ting du bør vurdere:

Størrelse

Fryseskap kommer i forskjellige størrelser, så det er viktig å velge en som passer i ditt kjøkken eller annen plass du har tenkt å plassere den. Mål opp plassen og sørg for at den du velger passer inn.

Kapasitet

Fryseskap har forskjellig kapasitet, så det er viktig å velge en som passer til størrelsen på din familie og hvor ofte du planlegger å bruke den.

Energiklasse

Fryseskap kommer i forskjellige energiklasser, og velger du en med en høyere energiklasse, vil det spare deg for penger på strømregningen over tid.

Design og funksjoner

Fryseskap kan ha forskjellige design og funksjoner, som NoFrost, SuperFrost eller multisone for å holde maten freshe lenger. Vurdere hvilke funksjoner som passer best for dine behov.

Plassering

Det er viktig å tenke på hvor fryseskapet vil bli plassert, da noen modeller krever at de skal plasseres i et kjøligere rom eller langt unna andre elektriske enheter for å fungere best.

Pris

Fryseskap varierer i pris, så sørg for å sette deg et budsjett og finne en som passer innenfor det. Husk at en dyrere fryseskap ikke nødvendigvis er bedre enn en billigere, det kan være at du betaler for funksjoner du ikke trenger.

Slik rengjør du fryseren

Spørsmål og svar – FAQ

Frysebokser er vanligvis mindre enn fryseskap, og er ment å fryse matvarer for langtidslagring. De har vanligvis ingen temperaturregulering, og holder en jevn, svært lav temperatur. Frysebokser er ofte billigere enn fryseskap, og er en god løsning hvis du har lite plass eller bare trenger å fryse enkelte varer.

Fryseskap, derimot, er vanligvis større enn frysebokser og har også en kjøleseksjon, noe som gjør dem til en god løsning hvis du har behov for å lagre både fryste og kjølte matvarer. Fryseskapene har ofte flere hyller og skuffer, noe som gjør det lettere å organisere maten. De fleste fryseskapene har også en temperaturregulering, noe som gjør det lettere å oppnå ønsket temperatur. Fryseskap er vanligvis dyrere enn frysebokser.

Det anbefales at temperaturen i et fryseskap skal være satt til omtrent -18 grader Celsius (0 grader Fahrenheit) for å sikre at maten holder seg frossen og trygg å spise. Dette er den optimale temperaturen for å hindre bakterievekst og bevare matens kvalitet, smak og næring.

Enkelte fryseskap har også en temperaturregulering med flere trinn, og det kan være lurt å sjekke instruksjonsboken for å se hva produsenten anbefaler.

Vanligvis er det 1 som er kaldest innstillingen i et kjøleskap, og 6 som er varmest. Innstillingen 1 vil vanligvis gi en lavere temperatur enn 6 og er dermed kaldere.

Men det er viktig å merke seg at temperaturinnstillingene kan variere fra kjøleskap til kjøleskap og fra produsent til produsent, så det anbefales å sjekke instruksjonsboken eller kontakte produsenten for å få riktig informasjon om hva som er kaldest og varmest innstillingen i ditt kjøleskap.

Det er flere måter å unngå at is bygger seg opp i fryseren:

  1. Hold fryseren tørr: Sørg for at det ikke er lekkasjer eller fuktighet som kan føre til dannelse av is. Tørk av fryseren regelmessig med en tørr klut eller en svamp.
  2. Kontroller temperaturen: Sørg for at temperaturen i fryseren er satt til riktig nivå. En temperatur på omtrent -18 grader Celsius er vanligvis den beste temperaturen for å fryse maten og hindre dannelse av is.
  3. Organiser maten: Sørg for å organisere maten i fryseren slik at luften kan sirkulere fritt. Unngå å overfylle fryseren, da dette kan føre til at maten hindrer luftstrømmen.
  4. Unngå å åpne fryseren ofte: Jo oftere du åpner fryseren, jo mer varm luft vil slippe inn, noe som kan føre til dannelse av is. Prøv å unngå å åpne fryseren unødvendig, og sørg for å lukke døren raskt når du gjør det.

Vil du vurdere artikkelen?

Velg antall hjerter

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Vær førstemann!

Christian
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Kitchenradar
Logo
Shopping cart