Kjøleskap test: De 16 beste kjøleskapene (juni 2024)

Brukerne har testet 110 forskjellige frittstående kjøleskap. I listen nedenfor oppsummerer vi de 16 beste kjøleskapene. Produktene er rangert etter best i test og er basert på 0 omtaler og anmeldelser fra brukere. Finn beste kjøleskap per juni 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste kjøleskap

Kitchenradar holder oversikt over de ulike alternativene som selges i det norske markedet. Vi lar vi deg og andre forbrukere komme med deres omtale og rangering. For øyeblikket holder vi oversikt over 110 kjøleskap. Disse rangeres i denne artikkelen etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste kjøleskap i nåtid.

Dette Vestfrost vinskapet er et perfekt tillegg til enhver vinelskers eller samlers hjem. Skapet har en kapasitet på 32 Bordeaux-flasker (75 cl). Når flaskene er fordelt på 2 hyller, blir det en fantastisk visning. Den svarte fargen og håndtakene i rustfritt stål gjør at den skiller seg ut.

Vis beste pris
Dagens beste pris: whiteaway.no

Aeg Rkb439f1dw kjøleskap er et høyytelses kjøleskap. Den er utstyrt med DynamicAir luftsirkulasjon, automatisk avriming av kjøleseksjonen, og mekanisk temperaturkontroll. Den har en netto kjøleseksjon på 390 liter, en netto kapasitet kjølesone på 0 liter, og en netto kapasitet stjernerom på 0 liter. Dette kjøleskapet har også en frysekapasitet på 0 kg/dag.

Vis beste pris
Dagens beste pris: whiteaway.no

Aeg Rkb439f1dx kjøleskap er et perfekt tillegg til ethvert kjøkken. Den har en netto kjøleseksjon på 388 liter, og har også en kjølesone med netto kapasitet på 0 liter, og et stjernerom med netto kapasitet på 0 liter. Aeg Rkb439f1dx kjøleskap er også utstyrt med DynamicAir luftsirkulasjon og automatisk avriming av kjøleseksjonen.

Vis beste pris
Dagens beste pris: whiteaway.no

Aeg Rkb524f1aw kjøleskap er designet for det moderne kjøkkenet. Med et elegant, intuitivt design og et brukervennlig kontrollpanel, maksimerer Aeg Rkb524f1aw kjøleskapet plassen din. Grønnsaksbeholderen og boksene kan alle fjernes for eksepsjonell, praktisk oppbevaring.

Vis beste pris
Dagens beste pris: whiteaway.no

Vil du vurdere artikkelen?

Velg antall hjerter

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Vær førstemann!

Christian
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Kitchenradar
Logo
Shopping cart