Integrert kjøleskap test: De 12 beste innebygde kjøleskapene (april 2024)

Brukerne har testet 36 forskjellige frittstående kjøleskap. I listen nedenfor oppsummerer vi de 12 beste integrerte kjøleskapene. Produktene er rangert etter best i test og er basert på 0 omtaler og anmeldelser fra brukere. Finn beste integrerte kjøleskap per april 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste integrerte kjøleskap

Kitchenradar holder oversikt over de ulike alternativene som selges i det norske markedet. Vi lar vi deg og andre forbrukere komme med deres omtale og rangering. For øyeblikket holder vi oversikt over 36 integrerte kjøleskap. Disse rangeres i denne artikkelen etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste integrerte kjøleskap i nåtid.

Med Bauknecht Krif30002 kan du nyte et friskt, rent kjøleskap som er fritt for bakterier og andre skadelige bakterier. Filteret er sertifisert av State Chamber of Commerce i Nürnberg for å eliminere 99,9 % av alle bakterier innen 2 til 3 timer. Dette kjøleskapet har et bredt utvalg av oppbevaringsrom, med en kapasitet på opptil 18 liter for fersk mat og 8 liter for frossen

Vis beste pris
Dagens beste pris: tretti.no

Siemens Ki21raff0 Iq500 er et smart kjøleskap med skuff som holder frukt og grønnsaker ferske opptil dobbelt så lenge. Kjøleskapet inkluderer også en varioShelf-hylle for fleksibel bruk av plass, og har innebygget vann- og isdispenser. HyperFresh plus-skuffen med fuktighetskontroll holder frukt og grønnsaker friske, mens varioShelf-hyllen gir fleksible oppbevaringsmuligheter.

Vis beste pris
Dagens beste pris: whiteaway.no

Når du leter etter et kjøleskap som er både praktisk og elegant, er Bauknecht Ksi12vf3 den rette for deg. Den har mange funksjoner for å gjøre livet ditt enklere, som den praktiske flaskehyllen hvor du kan oppbevare flaskene dine trygt, og de robuste glasshyllene som er enkle å rengjøre. Og vakkert er det også! Feriefunksjonen reduserer energikostnadene dine med opptil 10 %

Vis beste pris
Dagens beste pris: tretti.no

Bauknecht Ksi18vf2p er et kjøleskap med 18,5 kubikkfots kapasitet og 2 crispers som er innebygd. Det har en effektiv beskyttelse mot bakterier og lukt, med hygiene + filter. I løpet av 2 til 3 timer er 99,9 % (sertifisert av Statens handelskontor (LGA) i Nürnberg) av alle bakterier eliminert takket være

Vis beste pris
Dagens beste pris: tretti.no

En ny måte å kjøle hjemmet ditt på, Scandomestic Bik343w er verdens første vendbare dørkjøleskap. Dette kjøleskapet er designet for å være mer enn bare et kjøleapparat. Den har LED-belysning og en vendbar dør som kan åpnes fra begge sider. Den kommer også med et antibakterielt belegg på innsiden og utsiden av døren for å holde maten frisk og ren.

Vis beste pris
Dagens beste pris: computersalg.no

Gram Ksu3136-501 er et innovativt kjøleskap med vendbar dør og innebygd bordplate. Kjøleskapet har et nettovolum på 130 liter og er i stand til å kjøle ned mat og drikke ved optimale temperaturer. Den har en elektronisk ventil som regulerer strømmen av kald luft for å opprettholde ønsket temperatur.

Vis beste pris
Dagens beste pris: whiteaway.no

Boschs Kur15adf0 Series 6 er det perfekte kjøleskapet for en liten familie. Kjøleseksjonen har et brukbart volum på 137 liter og 3-hyllers design laget av sikkerhetsglass. Bosch Kur15adf0 Series 6 har også mekanisk temperaturregulering, automatisk avriming og komfort og sikkerhet.

Vis beste pris
Dagens beste pris: computersalg.no

Vil du vurdere artikkelen?

Velg antall hjerter

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Vær førstemann!

Christian
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Kitchenradar
Logo
Shopping cart