Fryseboks test: De 12 beste fryseboksene (mai 2024)

Brukerne har testet 19 forskjellige frysebokser. I listen nedenfor oppsummerer vi de 12 beste fryseboksene. Produktene er rangert etter best i test og er basert på 0 omtaler og anmeldelser fra brukere. Finn beste fryseboks per mai 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste fryseboks

Kitchenradar holder oversikt over de ulike alternativene som selges i det norske markedet. Vi lar vi deg og andre forbrukere komme med deres omtale og rangering. For øyeblikket holder vi oversikt over 19 frysebokser. Disse rangeres i denne artikkelen etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste fryseboks i nåtid.

Gram Freezer Box, en kompakt og lett fryseboks, er den perfekte løsningen for oppbevaring av mat og drikke, samt transport av dem. Denne fryseboksen har et volum på 182 liter og er laget av materialer av høy kvalitet. Fryseboksen har energiklasse E og forbruker 195 kWh per år.

Vis beste pris
Dagens beste pris: whiteaway.no

Blomberg Frm1922n er en fryser som kan brukes i en rekke miljøer. Den har et lite fotavtrykk, så den kan plasseres i alle rom. Fryseren er effektiv og har et lavt støynivå. Den har også en justerbar termostat og et lettlest display som lar deg se temperaturen inne i fryseren til enhver tid.

Vis beste pris
Dagens beste pris: tretti.no

Bauknecht Gt400a2 er et kjøleskap med fryser med energiklasse E, årlig energiforbruk på 262, og fungerer i romtemperatur på -15-32°C (SN-N). Den har en frysekapasitet på 394 og frysekapasitet per dag på 20. Den har en stjernerangering på fryserom og lydnivåklasse D. Lydnivået er 42.

Vis beste pris
Dagens beste pris: tretti.no

Bauknecht Gt3332 kjøleskap er perfekt for kjøkkenet ditt. Energiklassen er E, noe som betyr at den er mer energieffektiv enn de fleste andre kjøleskap på markedet. Og med et årlig energiforbruk på 237, kan du ha det bra med å spare penger på strømregningen. Gt3332 har også en frysekapasitet på 315, noe som betyr at du kan lagre 16 dager med frossen mat i denne

Vis beste pris
Dagens beste pris: tretti.no

Få det beste fra begge verdener med Bauknechts Gt2702 kjøleskap-fryser. Den har en høyeffektiv fryser med stjernerangering og lavt lydnivå, samt et energieffektivt kjøleskapsrom. Spar penger på strømregningen og skap et sunnere miljø for familien din.

Vis beste pris
Dagens beste pris: tretti.no

Electrolux Lcb3lf31w0 er et kjøleskap med en kapasitet på 308 liter. Den har en fryseboks som har god plass til store frysevarer, eller for de som ofte handler på en gang. Kjøleskapet er perfekt for storfamilien, og vil holde maten fersk og kjølig i ethvert klima.

Vis beste pris
Dagens beste pris: whiteaway.no

Scandomestics Wb200b er en kombinasjon av kjøleskap og fryser med en stjernevurdering på 3 stjerner. Den har en kapasitet på 199 liter, og kan lagre opptil 9 liter is per dag. Frysedelen har energiklasse F, og et årlig energiforbruk på 248 kWh. Kjøleskapet er i stand til å oppbevare mat i temperaturer fra 10-43°C.

Vis beste pris
Dagens beste pris: tretti.no

Vil du vurdere artikkelen?

Velg antall hjerter

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Vær førstemann!

Christian
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Kitchenradar
Logo
Shopping cart