Crepepanne test: De 5 beste crepepannene (mai 2024)

Brukerne har testet 5 forskjellige popcornmaskiner. I listen nedenfor oppsummerer vi de 5 beste crepepannene. Produktene er rangert etter best i test og er basert på 0 omtaler og anmeldelser fra brukere. Finn beste crepepanne per mai 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste crepepanne

Kitchenradar holder oversikt over de ulike alternativene som selges i det norske markedet. Vi lar vi deg og andre forbrukere komme med deres omtale og rangering. For øyeblikket holder vi oversikt over 5 crepepanner. Disse rangeres i denne artikkelen etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste crepepanne i nåtid.

En crepemaker med en forskjell! Gastronoma 18310014 er en crepeprodusent som gjør alt. Med en diameter på 12 tommer kan denne crepeprodusenten lage opptil seks perfekte pannekaker samtidig. Temperaturinnstillingsbryteren og kontrolllysene lar deg tilberede pannekakene dine til perfeksjon, og varmeplaten med sklisikre belegg gjør oppryddingen enkel. Du får også en slikkepott og tre

Vis beste pris
Dagens beste pris: tretti.no

Steba Cr32 Crêpes-maker er en 1200 watt crepepanner som kommer med et non-stick belegg og en roterende plate. Den har en justerbar temperaturkontroll og indikatorlamper for å fortelle deg når den er klar for matlaging. Den har en strømledning med 2,5 m strømkabel og tåler også oppvaskmaskin.

Vis beste pris
Dagens beste pris: computersalg.no

Taurus S164 crepepanne er det perfekte kjøkkentilbehøret for enhver kokk som elsker pannekaker og pannekaker. Den ikke-klebende overflaten gjør at du enkelt kan tilberede favorittretten din, og vedsprederen og slikkepotten gir en rask og enkel rengjøring.

Vis beste pris
Dagens beste pris: tretti.no

Tristar Bp-2637 Crepepanner er den perfekte pannen for å tilberede favorittpanna, egg og pannekaker. Den er også ypperlig til å sautere grønnsaker og andre retter. Non-stick-belegget lar deg lage mat med mindre olje og gjøre opprydding til en lek.

Vis beste pris
Dagens beste pris: tretti.no

Vil du vurdere artikkelen?

Velg antall hjerter

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Vær førstemann!

Christian
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Kitchenradar
Logo
Shopping cart