Saftsentrifuge test: De 12 beste råsaftsentrifugene (mai 2024)

Brukerne har testet 15 forskjellige saftsentrifuger. I listen nedenfor oppsummerer vi de 12 beste råsaftsentrifugene. Produktene er rangert etter best i test og er basert på 0 omtaler og anmeldelser fra brukere. Finn beste saftsentrifuge per mai 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste saftsentrifuge

Kitchenradar holder oversikt over de ulike alternativene som selges i det norske markedet. Vi lar vi deg og andre forbrukere komme med deres omtale og rangering. For øyeblikket holder vi oversikt over 15 saftsentrifuger. Disse rangeres i denne artikkelen etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste saftsentrifuge i nåtid.

Braun J500 BK er en blender som er perfekt for ethvert kjøkken. Den har en sterk 900 W motor, som gjør at den kan håndtere nesten alle ingrediensene. Braun J500 BK kommer med 3 forskjellige hastigheter og 2 forhåndsprogrammerte innstillinger for smoothies og milkshakes. Den har også en ekstra bred åpning for enkel rengjøring, en krukke med stor kapasitet og et avtakbart blad for enkel skjæring av mat.

Vis beste pris
Dagens beste pris: tretti.no

Nå kan du nyte fordelene med en sunn livsstil med denne Nutribullet-juiceren. Den kraftige 800-watts motoren opererer med 18 000 rpm for å trekke ut maksimalt med næringsstoffer og vitaminer fra hele frukter og grønnsaker. Med en ekstra stor fruktkjøttoppsamler og en juicekanne på 1,5 liter, vil du kunne nyte opptil 16 glass fersk juice på en gang. Med dryppstopp og rensebørste, denne juiceren

Vis beste pris
Dagens beste pris: tretti.no

Med Nutribullet Juicer Pro kan du nå nyte friske, sunne drinker til frokost, lunsj og middag. Den kraftige motoren vil pulverisere hele frukter og grønnsaker for å produsere en næringsrik juice på sekunder. Med det medfølgende oppskriftsheftet kan du finne nye måter å bruke juicen på for å gå ned i vekt og føle deg energisk.

Vis beste pris
Dagens beste pris: tretti.no

Vil du vurdere artikkelen?

Velg antall hjerter

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Vær førstemann!

Christian
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Kitchenradar
Logo
Shopping cart