Melkeskummer test: De 12 beste melkeskummerne (juli 2024)

Brukerne har testet 18 forskjellige melkeskummere. I listen nedenfor oppsummerer vi de 12 beste melkeskummerne. Produktene er rangert etter best i test og er basert på 0 omtaler og anmeldelser fra brukere. Finn beste melkeskummer per juli 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste melkeskummer

Kitchenradar holder oversikt over de ulike alternativene som selges i det norske markedet. Vi lar vi deg og andre forbrukere komme med deres omtale og rangering. For øyeblikket holder vi oversikt over 18 melkeskummere. Disse rangeres i denne artikkelen etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste melkeskummer i nåtid.

Si farvel til flatmelk og hei til en luftig, kremet cappuccinatore. Vår melkeskummer er et perfekt verktøy for kjøkkenet ditt, noe som gjør det enklere enn noen gang å lage deilige kaffedrikker hjemme. Den er også flott for å lage supper, sauser og mer!

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Du fortjener en perfekt kaffe og det er derfor vi har laget Sjöstrand Melkesummer. Denne stilige melkeskummeren er laget av rustfritt stål, med doble vegger og et smart lokk som hindrer skummet i å søle. Det kan hjelpe deg med å lage luftig eller fast skum til kaffen din, avhengig av dine preferanser.

Vis beste pris
Dagens beste pris: kitchentime.no

Foretrekker du luftig melkeskum til kaffe latte eller vil du ha fast skum i din Cappuccino? Uansett hvilken av de to, kan denne stilige melkeskummeren hjelpe deg med oppgaven. Den er laget av rustfritt stål, med doble vegger og har en smart dampventil som lar deg kontrollere melkens temperatur. Den har også et fast håndtak som gjør det enkelt å helle melken uten å søle

Vis beste pris
Dagens beste pris: kitchentime.no

Witt Premium melkeskummer er det ultimate kjøkkentilbehøret for kaffeelskere. Det skaper en kremet café latte med kaldt eller varmt melkeskum på sekunder, og du kan velge om du vil ha varmt eller kaldt skum. Skummeren kan også brukes til andre drikker som varm sjokolade, chai-te og mer.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Bodum Chambord er en tidløs klassiker som har vært elsket av mange husholdninger i flere tiår. Melkeskummeren er enkel å bruke og perfekt for å lage lett og mykt melkeskum. Den er laget av rustfritt stål og har en kapasitet på opptil 150 ml.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Slik velger du riktig melkeskummer

Når du velger en melkeskummer, er det viktig å vurdere følgende:

 1. Type: Velg mellom en manuell eller elektrisk melkeskummer. Manuelle skummere er billigere, men krever mer arbeid. Elektriske skummere er mer praktiske, men dyrere.
 2. Kapasitet: Velg en skummer med en kapasitet som passer ditt behov.
 3. Brukervennlighet: Velg en skummer som er enkel å bruke og rengjøre.
 4. Pris: Melkeskummere kommer i en rekke prisklasser. Velg en som passer ditt budsjett.
 5. Materiale: Velg en melkeskummer laget av rustfritt stål eller keramikk, som er lett å rengjøre og holder seg hygienisk.
 6. Melkekvalitet: Velg en melkeskummer som gir en god og jevn skum av melken.
 7. Størrelse: Velg en melkeskummer som passer i din kaffetrakter eller kaffekanne.

Det er viktig å lese anmeldelser og sammenligne ulike modeller før du tar et valg. Det kan også være lurt å prøve å kjøpe en melkeskummer med muligheten til å returnere den hvis den ikke oppfyller dine forventninger.

Video av bodum melkeskummer

Spørsmål og svar om melkeskummere

Det beste valget av melk til melkeskummer avhenger av personlige smakspreferanser og hva som passer best for din kaffetype.

Her er noen vanlige valg av melk for melkeskummer:

 • Helmelk: Helmelk gir en rik og fyldig skum med god smak. Det er det beste valget for latte art og cappuccino, da det gir et godt volum og stabilt skum.
 • Skummetmelk: Skummetmelk gir et lett og luftig skum med mindre fett, og passer godt til espressobaserte drikker som latte macchiato og flat white.
 • Plantebaserte alternativer: Alternativer som soyamelk, mandelmelk og havremelk gir også et godt skum, men kan ha en annen smak enn melk basert på animalsk melk.
 • Kondensert melk: Kondensert melk gir en tykkere, søtere skum, og er ofte brukt i tradisjonell Vietnamesisk kaffe.

Det er verdt å nevne at det kan variere fra kaffetrakter til kaffetrakter hva som fungerer best, og at det kan ta litt.

Her er noen trinn for å lage melkeskum hjemme:

 1. Varm opp melken: Varm opp melken på komfyren eller i en mikrobølgeovn til den er varm, men ikke kokende. Det er viktig at melken ikke blir for varm, da det kan ødelegge skummet.
 2. Skum melken: Bruk en elektrisk melkeskummerfor å skumme melken. Hold skummekanden eller skumlåsen i bevegelse mens du skummer melken, slik at den blir jevnt skummet.
 3. Server: Når melken er skummet, kan du tilsette den til kaffe eller bruke den som en pynt til en kaffe latte eller cappuccino.

Tips:

 • Skummekande eller skumlås er et verktøy for å skumme melken, men det kan også skummes manuelt ved å bruke en stavmikser eller en elektrisk mikser.
 • For å få et ekstra fint og stabilt skum, kan du tilsette en teskje sukker eller vaniljesukker til melken før skumming.
 • For å få et ekstra rikt skum kan du bruke helmelk eller en høyere fettprosent melk.

Melkeskum brukes hovedsakelig til å tilsette til kaffe og kaffebaserte drikker, som latte, cappuccino og macchiato. Det gir en fyldig og rik smak, samtidig som det gir drikken et vakkert presentasjon. Melkeskum kan også brukes som pynt, for eksempel å forme bokstaver eller figurer på toppen av kaffen eller for å legge til ekstra fylde til kaffen.

Melkeskum kan også brukes i baking, som for eksempel i milkshake, iskrem eller kaker. Det kan også brukes som en ingrediens i matlaging, som for eksempel i sauser eller som et alternativ til fløte.

Det er viktig å merke seg at melkeskum kan være en viktig ingrediens i å lage deilige kaffe drikker, og å ha god melkeskum kan gjøre en stor forskjell i smak og estetikk av kaffedrikken.

Vil du vurdere artikkelen?

Velg antall hjerter

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Vær førstemann!

Christian
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Kitchenradar
Logo
Shopping cart