Espressokvern test: De 12 beste Espressokvernene (juli 2024)

Brukerne har testet 28 forskjellige espressokvernere. I listen nedenfor oppsummerer vi de 12 beste espressokvernerne. Produktene er rangert etter best i test og er basert på 0 omtaler og anmeldelser fra brukere. Finn beste espressokvern per juli 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste espressokvern

Kitchenradar holder oversikt over de ulike alternativene som selges i det norske markedet. Vi lar vi deg og andre forbrukere komme med deres omtale og rangering. For øyeblikket holder vi oversikt over 28 espressokvernere. Disse rangeres i denne artikkelen etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste espressokvern i nåtid.

Det er en kaffekvern og kaffetrakter i ett! MIGNON Perfect fra Eureka er det perfekte valget for alle som elsker å drikke både espresso og filterkaffe. MIGNON Perfetto har en patentert Silent Technology som ikke bare sikrer en roligere drift, men også gir deg best mulig aroma. Med sin kapasitet på et halvt kilo kan du nyte fersk kaffe hver dag uten å måtte bekymre deg for å gå tom

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Det er på tide å sette i gang! Eureka MIGNON Silence kaffekvern er det perfekte tillegget til kjøkkenet ditt. Med et stilig design og tre forskjellige farger å velge mellom, vil du kunne finne den perfekte matchen til ditt kjøkken. Denne kraftige kvernen er ikke bare elegant, men også effektiv og allsidig.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Eureka MIGNON Silenzio er en høykvalitets, brukervennlig og stilig kaffekvern for alle typer kaffe. Designet med en kraftig 180 watt motor og et ekstra fint rustfritt stålblad, kan denne kvernen male bønner til alt fra grov stempelkaffe til tyrkisk kaffe, hvor kaffen skal være ultrafin. MIGNON Silenzio er tilgjengelig i tre forskjellige farger og er designet

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Du fortjener den beste kaffeopplevelsen. Det er derfor vi designet denne Eureka MIGNON Silence kaffekvernen. Det er et perfekt valg for kjøkkenet ditt, med sin slanke og kompakte design, og den kommer også i tre farger som passer til din personlighet. Den er enkel å bruke og enkel å rengjøre, med et avtagbart slipekammer i rustfritt stål for rask rengjøring. Få den perfekte malingen til favorittkaffen din hver gang med denne Eureka

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Du er enten en kaffesnobb eller en kaffeelsker. Du leter enten etter den perfekte espressoen eller den perfekte filterkaffen. Hvorfor ikke ha begge deler? Med denne innovative kvernen kan du male kaffe til både espresso og filterkaffe i en og samme maskin. MIGNON Perfetto jobber nesten lydløst med Eurekas Silent Technology, slik at samtalen kan fortsette uforstyrret på kjøkkenet, mens du nyter

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

MIGNON Silence kaffekvern er svaret på en bedre kaffeopplevelse. Med denne effektive kaffekvernen kan du male kaffebønner til alt fra grov stempelkaffe til tyrkisk kaffe, hvor kaffen skal være ultrafin. MIGNON Silenzio er tilgjengelig i tre forskjellige farger og er designet for hjemmebruk med ett års garanti.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Slik velger du riktig espressokvern

Det finnes flere faktorer å vurdere når du velger en espressokvern. Her er noen ting å tenke på:

Type kvern

Det finnes tre hovedtyper av espressokverner – manuelle, semiautomatiske og automatiske. Manuelle krever mer ferdighet for å bruke, mens automatiske gir mer kontroll over prosessen.

Kvernstørrelse

Velg en kvernstørrelse som passer for deg, hvis du bor alene kan en mindre kvern være mer passende enn en stor kvern for en stor familie.

Pris

Prisene på espressokverner varierer fra noen få hundre til flere tusen kroner. Vurdere hvor mye du vil bruke og hva du får for pengene.

Funksjoner

Vurdere hva slags funksjoner du ønsker i kvernen, som automatisk rengjøring, justerbar kaffestyrke og mulighet for å velge kverngrad.

Brukervennlighet

Velg en espressokvern som er enkel å bruke og rengjøre.

Merke

Det finnes mange merker av espressokverner å velge mellom. Velg et merke som har et godt rykte for kvalitet og holdbarhet.

Hvordan kverne kaffebønner (video)

Fordeler og ulemper med espressokvern

FordelerUlemper
Gir en konsentrert og sterk kaffeKan være dyr i innkjøp
Gir mulighet for å lage ekspressokaffe hjemmeKan være vanskelig å rengjøre
Gir en god smak på kaffenKan være litt mer tidkrevende å bruke
Gir mulighet for å tilpasse kaffen etter eget ønskeKan være litt mer avansert å bruke for nybegynnere

Spørsmål og svar om espressokvern

Kvernet kaffe er viktig for å få en optimal smak og aroma av kaffe. Her er noen trinn for å kverne kaffe bønner:

  1. Velg riktige bønner: Velg friske, høykvalitets bønner som passer til den typen kaffe du ønsker å lage.
  2. Velg riktig kvern: Det finnes flere forskjellige typer kverner, inkludert manuelle kverner, elektriske kverner og burr-kverner. Burr-kverner anses som de beste for å oppnå en jevn og konsistent malingsgrad.
  3. Juster malingsgraden: Juster malingsgraden til ønsket finhet, avhengig av type kaffe du ønsker å lage. Fin malet kaffe er vanligvis brukt for espresso, mens grovere malet kaffe brukes for filterkaffe.
  4. Kvern bønnene: Fyll kvernen med ønsket mengde bønner og kvern dem til ønsket finhet. Kvernen bønnene jevnt for å oppnå en jevn malingsgrad.
  5. Bruk kaffen straks: Kaffen bør brukes så snart som mulig etter at den er malt for å oppnå best smak og aroma.

Det avhenger av hvilken type kaffe du lager, størrelsen på koppen din, og personlige smakspreferanser. Generelt sett, anbefalt mengde kaffe bønner for å lage en kopp kaffe varierer fra 18 til 30 gram, som er ca 2 til 3 ss kaffe bønner.

For espresso, anbefales det å bruke 18 til 21 gram kaffe bønner per kopp, mens for filterkaffe, anbefales det å bruke mer, omkring 30 gram per kopp.

Det er verdt å nevne at dette er en anbefalt mengde og at det kan variere fra person til person, og type kaffe du ønsker å lage. Det er viktig å eksperimentere med mengden av bønner og justere etter egen smak.

Vil du vurdere artikkelen?

Velg antall hjerter

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 1

Vær førstemann!

Christian
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Kitchenradar
Logo
Shopping cart