Kaffetrakter test: De 12 beste kaffetrakterne (juni 2024)

Brukerne har testet 17 forskjellige kaffetrakterere. I listen nedenfor oppsummerer vi de 12 beste kaffetrakterne. Produktene er rangert etter best i test og er basert på 0 omtaler og anmeldelser fra brukere. Finn beste kaffetrakter per juni 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste kaffetrakter

Kitchenradar holder oversikt over de ulike alternativene som selges i det norske markedet. Vi lar vi deg og andre forbrukere komme med deres omtale og rangering. For øyeblikket holder vi oversikt over 17 kaffetrakterere. Disse rangeres i denne artikkelen etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste kaffetrakter i nåtid.

Er du lei av å fikle med en kaffetrakter og helle varmt vann over kaffegruten? Emerios kaffemaskin er løsningen for deg. Med denne maskinen kan du raskt lage en kopp kaffe med et knappetrykk. Den innebygde vanndispenseren og kokende vannfunksjonen er bare noen av funksjonene som gjør denne maskinen så praktisk.

Vis beste pris
Dagens beste pris: kitchentime.no

Emerio kaffemaskinen er det perfekte tillegget til kjøkkenet ditt. Den er stilig og praktisk, med totalt 2 kanner som begge er termokanner. Dette betyr at kaffen din holder seg varm lenger. Maskinen er også utstyrt med timerfunksjon, som gjør det enkelt å stille inn tidspunktet for når du vil at kaffen skal være klar.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Våkn opp til en fersk, varm kaffe hver morgen med kaffemaskinen Electrolux Explore 6. Denne maskinen har en innebygd kvern for nykvernet kaffe og en timerfunksjon for å gjøre morgenrutinen din enklere. Det digitale displayet gir deg også muligheten til å kontrollere ulike innstillinger, for eksempel timerfunksjonen, slik at du kan eksperimentere for å finne din perfekte kopp kaffe.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Start dagen med en nytraktet kopp kaffe. Electrolux Explore 6 kaffemaskin er det perfekte apparatet for ethvert kjøkken. Den byr på en praktisk innebygd kvern for nykvernede kaffebønner og et digitalt display som lar deg styre blant annet timerfunksjonen. Med timerfunksjonen kan du våkne til en ferdig kanne kaffe.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Wilfa CMS-100S er en elegant, elegant kaffemaskin som gjør det å brygge en kopp kaffe til en opplevelse å huske. Den har en kapasitet på 1 liter, og brygger kaffe ved den optimale bryggetemperaturen på 92°C-96°C på bare 4-6 minutter. CMC 100S kaffemaskinen er også utstyrt med en vanntank som kan etterfylles uten å avbryte bryggeprosessen, og den har

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Våkn opp til lukten av fersk kaffe med Witt Classic Koker. Brygg kaffen akkurat slik du vil ha den, i komforten av ditt eget hjem. Med en programmerbar timer kan du sette opp denne kaffetrakteren til å brygge kaffen når du vil. Du trenger aldri å bekymre deg for å sove for mye igjen!

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Våkn opp til lukten av nytraktet kaffe hver morgen med WMFs Lumero kaffemaskin. Denne slanke og smarte kaffemaskinen er utstyrt med WMFs Aroma Perfection, som er en aromakontroll som sikrer den gode smaken på kaffen din. Den har også en termos som holder kaffen varm i opptil seks timer, slik at du kan nyte den når som helst på dagen!

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Kaffen din fortjener mer enn et gammelt krus. Den fortjener et krus som er like vakkert som det er funksjonelt. Derfor har vi laget kaffemaskinen Lumero, med sitt moderne utseende og stilige eksteriør i WMFs spesielle Cromargan®-stål. Lumero brygger opptil 10 kopper deilig kaffe på 125 ml, og den innebygde aromakontrollen sørger for en god balanse av smaker. Den har også vannstand

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

CS1882 Café Crema Touch er en perfekt løsning for kaffeelskere som ikke har mye plass til en stor automat. Med en kompakt størrelse og et vakkert design kan du lage kaffen med et tastetrykk. Maskinen har et brukervennlig grensesnitt med LCD-skjerm og har en innebygd melkeskummer som lager deilige cappuccino og latte.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Kaffe er din favoritt ting om morgenen. Men du er lei av den samme gamle kaffen fra den samme gamle kaffemaskinen. Det er på tide å oppgradere til noe som har et vakkert, moderne design og brygger kaffe med perfekt temperatur. Si hei til Caso kaffemaskin! Denne tysk-designede kaffemaskinen har en dreieknapp for enkel bruk, brygger opptil 10 kopper om gangen og kan holde 1,2

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Slik velger du riktig kaffetrakter

Det avhenger av dine personlige preferanser og behov. Her er noen ting å vurdere når du velger en kaffetrakter:

Kapasitet

Hvor mange kopper kaffe trenger du å lage om gangen? Velg en kapasitet som passer ditt behov.

Brukervennlighet

Ønsker du en enkel trakt med få knapper, eller en mer avansert med flere funksjoner?

Kaffe-valg

Ønsker du å lage kaffe med kaffebønner eller kaffe fra pose? Velg en trakt som passer dine preferanser.

Pris

Kaffetraktere kommer i en rekke prisklasser. Velg en som passer ditt budsjett.

Vurder også om du ønsker en kaffetrakter med programvare til å tilpasse kaffe smak eller ønsker en enkel kaffetrakter for rask og enkel kaffe.

Det er viktig å vurdere dine personlige behov og ønsker når du velger en kaffetrakter. Det er lurt å lese anmeldelser og sammenligne ulike modeller før du tar et valg.

Hvordan lage filterkaffe (video guide)

Hvordan rense kaffetrakteren (video guide)

Spørsmål og svar – FAQ

Det avhenger av hvor ofte og hvor intensivt du bruker kaffetrakteren din, samt hvilken type kaffetrakter du har. Generelt sett, bør du vurdere å bytte ut kaffetrakteren din etter 2-3 års bruk, eller tidligere hvis du begynner å oppleve alvorlige problemer med ytelsen.

Noen tegn på at det kan være på tide å bytte ut kaffetrakteren din inkluderer:

 • Kaffe som ikke lenger smaker frisk
 • Kaffe som ikke lenger er varm nok
 • Problemer med å få kaffetrakteren til å starte
 • Lekkasje eller andre tekniske problemer
 • Økt vedlikeholdskostnader

Det er også verdt å nevne at, avhengig av kvaliteten på kaffetrakteren din, kan det være verdt å investere i en ny kaffetrakter etter 2-3 år, selv om den fortsatt fungerer. Dette kan hjelpe deg å få bedre ytelse og flere funksjoner, samt å redusere vedlikeholdskostnadene.

Moccamaster er et merke for kaffemaskiner som er kjent for å produsere høykvalitets kaffemaskiner med god ytelse og holdbarhet.

Her er noen av grunnene til å kjøpe en Moccamaster kaffemaskin:

 1. Kvalitet: Moccamaster er kjent for å produsere høykvalitets kaffemaskiner med god ytelse og holdbarhet. De bruker kvalitetsmaterialer og har en solid byggekvalitet.
 2. Optimal temperatur: Moccamaster kaffemaskiner har en unik varmeplateteknologi som holder kaffen på optimal temperatur, noe som resulterer i en bedre smak og aroma.
 3. Brukervennlighet: Moccamaster kaffemaskiner er enkle å bruke og vedlikeholde, med flere automatiske funksjoner som gjør det enkelt å lage kaffe.
 4. Design: Moccamaster kaffemaskiner har et tidløst og elegant design, som passer godt inn i de fleste kjøkken.
 5. Garanti: Moccamaster kaffemaskiner har en lang garantitid, noe som gir deg fred i sinnet ved å vite at du har kjøpt et kvalitetsprodukt.

Miljøvennlig: Moccamaster kaffemaskiner er miljøvennlige, de er laget i Nederland og har et lavere energiforbruk, samt at mange av delene kan erstattes og repareres.

Her er noen trinn for å lage kaffe på en kaffetrakter:

 1. Fyll vannbeholderen med rent vann. Sjekk vannbeholderen for å sørge for at det er tilstrekkelig vann til å lage den ønskede mengden kaffe.
 2. Legg et papir- eller metallfilter i kaffefilteret. Tilsett kaffe i filteret.
 3. Slå på kaffetrakteren og vent til vannet blir varmt. Når vannet er varmt, vil det begynne å renne gjennom kaffefilteret og kaffebeholderen og kaffe vil begynne å samle seg i kaffekannen.
 4. Når kaffen er ferdig, slå av kaffetrakteren og server kaffe.
 5. Rengjør kaffetrakteren etter bruk. Tøm og vask ut vannbeholderen og kaffekannen. Fjern filteret og kast bort kaffegrutene. Bruk en myk klut eller svamp og mildt oppvaskmiddel for å tørke av utsiden av kaffetrakteren.

Det avhenger av hvilken type kaffe du lager, størrelsen på kaffekannen din, og personlige smakspreferanser. Generelt sett bør forholdet mellom kaffe og vann i kaffetrakter være mellom 1:15 til 1:18.

For eksempel, hvis du ønsker å lage en kanne med 1 liter kaffe, bør du bruke ca 60-70 gram kaffe og 900-1080 ML vann.

Det er verdt å nevne at dette er en anbefalt mengde og at det kan variere fra person til person og type kaffe du ønsker å lage. Det er viktig å eksperimentere med mengden av kaffe og vann og justere etter egen smak.

Det er viktig å skylle kaffefilteret før bruk for flere grunn:

 1. Fjerning av papirsmak: Papirfiltrene kan gi papirsmak til kaffen hvis de ikke vaskes før bruk. Skylling vil fjerne denne smaken og sørge for at kaffen smaker som den skal.
 2. Fjerning av støv og partikler: Kaffefiltrene kan samle støv og partikler fra lagerplassen, ved å skylle filteret før bruk vil du fjerne disse partiklene og sørge for at kaffen din er ren.
 3. Å øke filterets effektivitet: Skylling av filteret før bruk kan bidra til å øke filterets evne til å fange opp partikler og øke kaffe kvaliteten.
 4. Forbedre kaffe smaken: Skylling av filteret før bruk kan bidra til å forbedre kaffe smaken, da det kan fjerne eventuelle rester av kaffe eller andre smaker som kan ha samlet seg i filteret fra tidligere bruk.

Det er viktig å merke seg at dette gjelder kun for papirfiltre, permanente filtre trenger ikke å skylle før bruk.

Vil du vurdere artikkelen?

Velg antall hjerter

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 1

Vær førstemann!

Christian
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Kitchenradar
Logo
Shopping cart