Kaffekvern test: De 12 beste kaffekvernene (mai 2024)

Brukerne har testet 86 forskjellige kaffekverner. I listen nedenfor oppsummerer vi de 12 beste kaffekvernene. Produktene er rangert etter best i test og er basert på 0 omtaler og anmeldelser fra brukere. Finn beste kaffekvern per mai 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste kaffekvern

Kitchenradar holder oversikt over de ulike alternativene som selges i det norske markedet. Vi lar vi deg og andre forbrukere komme med deres omtale og rangering. For øyeblikket holder vi oversikt over 86 kaffekverner. Disse rangeres i denne artikkelen etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste kaffekvern i nåtid.

Mignon Manuale er en elegant, moderne kaffekvern som vil se bra ut på ethvert kjøkken. Den har en elegant sort og krom design, og er enkel å bruke. Kvernbladet er laget av herdet stål, slik at kaffen din males jevnt og perfekt hver gang. Alt du trenger å gjøre er å trykke på knappen for å male kaffen.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Glem dagene med dyre, manuelle kaffekverner som bare gjør én type kaffe. MIGNON Brew Pro er en smart kvern som gjør alt! Du kan male kaffebønnene til filter- eller stempelkaffe for å få det perfekte brygget hver gang. Det er også en flott kjøkkendings for folk som elsker å lage mat med ferske ingredienser.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Mignon Manuale er den perfekte kaffekvernen for enhver kaffedrikker. Med en elegant og moderne design er den enkel å bruke og enkel å rengjøre. Kaffekvernen er laget av forkrommet aluminium i en matt sort farge, med et blad av herdet stål. Kaffekvernen styres av en enkel knapp, som kan brukes til å kverne enten grovt eller fint. Du vil aldri gå tilbake til ditt

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

MIGNON Brew Pro er en førsteklasses elektrisk kvern for kaffekjennere. Den har variabel kvernhastighet og kvernstørrelse, slik at du kan justere kaffen etter eget ønske. Den store bønnebeholderen rommer opptil 1/2 lb kaffebønner, mens maletiden er så kort som 7 sekunder. Denne kaffekvernen er perfekt for dryppkaffe og stempelkaffe.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Den perfekte espressoen starter med den perfekte kaffekvernen. Det er derfor Eureka har utviklet denne ATOM Specialty 65 kaffekvernen. Den er laget med det siste innen teknologi og teknikk, noe som sikrer at du får best mulig maling for espressoen din. Med denne maskinen trenger du aldri å bekymre deg for kaffebønnene igjen - den har en innebygd skala, en timer og en "Auto-Off"-funksjon som

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Slik velger du riktig kaffekvern

Når du velger en kaffekvern, er det viktig å vurdere følgende:

innstillinger

Velg en kvern med flere innstillinger for å kunne tilpasse kaffekvernen til dine preferanser og type kaffe.

Kapasitet

 Velg en kvern med en kapasitet som passer ditt behov.

Brukervennlighet

Velg en kvern som er enkel å bruke og rengjøre.

Pris

Kaffekverner kommer i en rekke prisklasser. Velg en som passer ditt budsjett.

Type

Velg mellom manuelle eller elektriske kaffekverner. Manuelle kverner er billigere, men krever mer arbeid. Elektriske kverner er mer praktiske, men dyrere.

Støy

Vurder om du ønsker en stille kvern eller ikke.

Kvalitet

Velg en kaffekvern som gir en jevn konsistens på kaffebønnene, dette gir en bedre smak på kaffen din.

Det er viktig å lese anmeldelser og sammenligne ulike modeller før du tar et valg. Det kan også være lurt å prøve å kjøpe en kaffekvern med muligheten til å returnere den hvis den ikke oppfyller dine forventninger.

Hvordan bruke kaffekvern

Spørsmål og svar – FAQ

Det er flere fordeler ved å bruke en kaffekvern, her er noen av dem:

 1. Frisk kaffe: Kaffebønner begynner å miste aroma og smak etter at de er malt. Ved å kverne kaffebønnene rett før bruk, vil du få frisk kaffe med optimal smak og aroma.
 2. Jevn malingsgrad: En kaffekvern gir deg mulighet til å justere malingsgraden og få en jevnere malingsgrad, noe som resulterer i bedre smak og aroma.
 3. Fleksibilitet: En kaffekvern gir deg fleksibilitet til å lage forskjellige typer kaffe, fra espresso til filterkaffe, og tilpasse malingsgraden til den typen kaffe du ønsker å lage.
 4. Kontroll over kaffe: Ved å kverne kaffen selv, har du kontroll over kvaliteten og mengden av kaffen du bruker, noe som gir deg mer kontroll over smaken og aromaen i den ferdige kaffen.
 5. Miljøvennlig: Ved å kjøpe kaffebønner i bulk og kverne dem selv, kan du redusere emballasjeavfall, samtidig som du kan kjøpe bønner fra mer bærekraftige kilder.

Her er noen trinn for å vaske en kaffekvern:

 1. Slå av kaffekvernen og la den avkjøles.
 2. Tøm ut eventuelle rester av kaffe fra kvernen.
 3. Fjern filteret og rengjør det med varmt vann.
 4. Bruk en myk børste eller svamp og mildt oppvaskmiddel for å tørke av utsiden av kaffekvernen.
 5. Tørk av kaffekvernen med en fuktig klut eller svamp for å fjerne eventuelle rester av oppvaskmiddel.
 6. La kaffekvernen tørke helt før du setter den sammen igjen.

Det er viktig å merke seg at dette er generelle trinn, og at det kan variere litt fra kaffekvern til kaffekvern. Det anbefales å lese bruksanvisningen for din kaffekvern for å sikre at du følger riktige trinn for å rengjøre din kaffekvern.

Det avhenger av hvor ofte og hvor intensivt du bruker kaffetrakteren din, men generelt sett bør du rengjøre kaffetrakteren din minst en gang i uken for å sikre optimal ytelse og forlenge levetiden.

Her er noen ekstra tips for å holde kaffetrakteren din i god form:

 • Tøm ut vannbeholderen etter hver bruk for å unngå at den blir forurenset.
 • Rengjør kaffekannen etter hver bruk for å unngå at den blir skitten eller at det dannes kalkavleiringer.
 • Rengjør vannbeholderen og kaffekannen regelmessig med mildt oppvaskmiddel og varmt vann.
 • Rengjør kaffefilteret og kaffetrakteren regelmessig med en myk børste eller svamp og mildt oppvaskmiddel.
 • Følg anvisningene i bruksanvisningen for din kaffetrakter for å sikre at du rengjør den på riktig måte.

Det kan være lurt å sette opp en månedlig eller ukentlig påminnelse for å rengjøre kaffetrakteren, slik at du ikke glemmer å gjøre det.

Vil du vurdere artikkelen?

Velg antall hjerter

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Vær førstemann!

Christian
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Kitchenradar
Logo
Shopping cart