Termokanne test: De 12 beste termokannene (juli 2024)

Brukerne har testet 33 forskjellige termokanner. I listen nedenfor oppsummerer vi de 12 beste termokannene. Produktene er rangert etter best i test og er basert på 0 omtaler og anmeldelser fra brukere. Finn beste termokanne per juli 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste termokanne

Kitchenradar holder oversikt over de ulike alternativene som selges i det norske markedet. Vi lar vi deg og andre forbrukere komme med deres omtale og rangering. For øyeblikket holder vi oversikt over 33 termokanner. Disse rangeres i denne artikkelen etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste termokanne i nåtid.

Rig-Tigs Hottie termos er den perfekte følgesvennen for morgenpendlingen. Enten du kjører til jobben, sykler til kontoret eller tar et tog, er dette den perfekte måten å sørge for at kaffen eller teen din holder seg varm og deilig. Hottie er laget av rustfritt stål med en vakuumisolasjon som kan holde drikker varme i opptil 8 timer. Hottie har et moderne design med en

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Denne termokannen er perfekt for å holde drikken varm eller kald i lang tid. Det vakuumisolerte rustfrie stålet holder kaffen din like varm som da du skjenket den første gang, og holder isbitene solide i timevis. Muggen har en stor åpning som gjør den enkel å fylle på og rengjøre. Den har også et gummiert grep, som gjør det mulig å bruke kannen med én hånd.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Termokannen er en tidløs klassiker. Steltons termokanne ble designet tilbake på 70-tallet og har siden blitt et ikon. Denne utgaven har en fin blank hvit farge. Den er enkel å fylle, lett å rengjøre og holder væsker varme i opptil 12 timer. Termokannen er perfekt for alle anledninger, enten du er på jobb eller på farten.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Steltons Emma termokanne er både tradisjonell og nyskapende. Den termiske kroppen har en harmonisk form i rustfritt stål med en vakker grå høyglans farge som skaper en behagelig ton-i-ton harmoni med resten av Emma. Lokket er laget av slitesterk silikon og har en praktisk ventil for helling.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Stelton termos er en klassiker, som alltid er på moten. Den har et unikt vippelokk og er en av Steltons mest solgte design gjennom tidene. Termosen er av høy kvalitet og er enkel å rengjøre. Muggen er laget av 18/ rustfritt stål, og er utstyrt med gummigrep. Den har en åpning på toppen for skjenking, og en drikketut på siden

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Rig-Tig Hottie er den perfekte termosen for favorittdrikken din. Den er designet for å holde kaffen eller teen varm i timevis, og den er enkel å skjenke på. Rig-Tig Hottie har et moderne design med en skarpt skåret helletut og det store håndtaket, som gjør den fin å skjenke. Termosen finnes i flere farger, så du kan finne en som matcher din stil.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Slik velger du riktig termokanne

Det er viktig å velge riktig termokanne for å holde drikken din varm eller kald i flere timer. Her er noen faktorer å vurdere når du velger en termokanne:

Kapasitet

Velg en termokanne som passer til dine behov, og sørg for at den har tilstrekkelig kapasitet til å holde nok drikke for deg eller dine gjester.

Isolasjonsevne

Velg en termokanne med god isolasjonsevne for å holde drikken din varm eller kald i flere timer.

Materiale

Termokannene kan lages av ulike materialer, som stål, rustfritt stål, keramikk eller glass. Rustfritt stål og keramikk er vanligvis de beste valgene for isolasjonsevne, mens glass kan være mer skjøre.

Design

Velg en termokanne som passer inn i ditt kjøkken eller spiseområde, og som du liker å se på.

Vaskbarhet

Sørg for å velge en termokanne som er enkel å rengjøre og vedlikeholde.

Pris

Termokannene kan variere mye i pris, så sørg for å velge en som passer ditt budsjett og dine behov.

Slik bytter du glassinnsatsen på din Eva Solo Termokanne

Spørsmål og svar om termokanner

Det finnes flere faktorer som påvirker hvor lenge en termokanne holder på varmen, men generelt sett, er det noen materialer som er bedre enn andre for å holde på varmen:

  • Stål: Termokannen laget av stål er vanligvis godt egnet for å holde på varmen. De er robuste, lett å rengjøre og kan holde på varmen i flere timer.
  • Keramikk: Termokannen laget av keramikk er også godt egnet for å holde på varmen. De er vanligvis mer estetisk tiltalende enn stål og kan holde på varmen i flere timer.
  • Børstet stål: Termokannen laget av børstet stål er også godt egnet for å holde på varmen, og kan holde på varmen i flere timer.
  • Vakuumisert stål: Termokannen laget av vakuumisert stål er den beste valget for å holde på varmen, de kan holde på varmen i flere timer, og kan være dyrere enn andre materialer.

Det er viktig å merke seg at termokannen også skal ha en godt isolert lokk for å holde på varmen så lenge som mulig. Det kan også være lurt å fylle termokannen med varmt vann før man fyller den med varm drikke, dette kan hjelpe til å holde på varmen lenger.

Hvor lenge kaffe holder seg varm i en termokanne avhenger av flere faktorer, som type termokanne, volumet av kaffen, og hvor varm kaffen er før den helles i termokannen. Men generelt sett kan kaffe holde seg varm i en godt isolert termokanne i opptil 4-5 timer. Dette kan variere avhengig av termokannen og hvor varm kaffen var før den ble helt i termokannen.

Det kan man gjøre, men det er viktig å være klar over at kaffe som er laget dagen før, kan ha mistet noen av smakene og aromaene som gjør kaffen så frisk og god. Kaffe inneholder også koffein og andre stoffer som kan endre smaken og aromaen over tid.

Vil du vurdere artikkelen?

Velg antall hjerter

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Vær førstemann!

Christian
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Kitchenradar
Logo
Shopping cart