Multicooker test: De 5 beste multicooker-produktene (mai 2024)

Brukerne har testet 5 forskjellige multicookere. I listen nedenfor oppsummerer vi de 5 beste multicooker-produkter. Produktene er rangert etter best i test og er basert på 0 omtaler og anmeldelser fra brukere. Finn beste multicooker per mai 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste multicooker

Kitchenradar holder oversikt over de ulike alternativene som selges i det norske markedet. Vi lar vi deg og andre forbrukere komme med deres omtale og rangering. For øyeblikket holder vi oversikt over 5 multicookere. Disse rangeres i denne artikkelen etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste multicooker i nåtid.

Instant Pro6 er en multifunksjonell komfyr som hjelper deg med de viktigste måltidene. Med sine 28 forhåndsinnstilte tilberedningsprogrammer kan den erstatte ikke mindre enn 10 kjøkkenapparater. Og den har stor kapasitet for oppbevaring av opptil 5 liter mat.
Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Med Steba Dd 3 Smart kan du lage mat opptil 70 % raskere med de 12 forhåndsprogrammerte innstillingene. Du kan også justere innstillingene til dine personlige preferanser ved hjelp av det digitale displayet. Maskinen har hus i rustfritt stål og er enkel å rengjøre.

Vis beste pris
Dagens beste pris: kitchentime.no

Vil du vurdere artikkelen?

Velg antall hjerter

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Vær førstemann!

Christian
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Kitchenradar
Logo
Shopping cart