Slow cooker test: De 5 beste slow cookerne (juli 2024)

Brukerne har testet 5 forskjellige slow cookere. I listen nedenfor oppsummerer vi de 5 beste Slow cookerne. Produktene er rangert etter best i test og er basert på 0 omtaler og anmeldelser fra brukere. Finn beste slow cooker per juli 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste slow cooker

Kitchenradar holder oversikt over de ulike alternativene som selges i det norske markedet. Vi lar vi deg og andre forbrukere komme med deres omtale og rangering. For øyeblikket holder vi oversikt over 5 slow cookere. Disse rangeres i denne artikkelen etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste slow cooker i nåtid.

Crock-Pot One er den mest avanserte Crock-Pot saktekokeren på markedet. Med en kapasitet på 6 liter kan den lage mat til 8-9 personer. Den inkluderer en digital timer som lar deg programmere tilberedningstiden etter dine preferanser, slik at maten er klar når du er! Du kan også velge mellom 10 ulike varmeinnstillinger, slik at du kan lage alt fra en lett suppe til en solid gryterett.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Slow cooking er en fin måte å få maten til å smake bedre uten å måtte bruke mye tid på kjøkkenet. Dessverre kan det være vanskelig å finne tid og energi til å gjøre det. Heldigvis kan du med Crock-Pot lage deilige gryteretter og pulled pork uten noe oppstyr. Bare sett den opp, slå den på og la den stå i noen timer mens du gjør noe annet. Når du kommer tilbake

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Med denne saktekokeren fra Hamilton Beach trenger du bare å legge til ingredienser og stille inn maskinen til å tilberede maten. Du kan velge å la det putre på høy eller lav varme i løpet av dagen, og så holder den automatisk maten varm etter at den er ferdig. Den har et stay-or-go-alternativ som lar deg ta potten med deg uansett hvor du går.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Champion Slow Cooker er den perfekte følgesvennen for kjøkkenet ditt. Med en kapasitet på 6,5 liter kan denne komfyren lage alt fra en solid gryterett til en deilig gryte med chili. Den støpte aluminiumskonstruksjonen sørger for jevn oppvarming, mens det gjennomsiktige lokket lar deg se innsiden uten å løfte lokket, slik at du kan holde øye med maten uten å avbryte tilberedningsprosessen.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Vil du vurdere artikkelen?

Velg antall hjerter

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Vær førstemann!

Christian
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Kitchenradar
Logo
Shopping cart