Kjøkkenvekt test: De 10 beste kjøkkenvektene (mai 2024)

Brukerne har testet 11 forskjellige kjøkkenvekter. I listen nedenfor oppsummerer vi de 10 beste kjøkkenvektene. Produktene er rangert etter best i test og er basert på 0 omtaler og anmeldelser fra brukere. Finn beste kjøkkenvekt per mai 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste kjøkkenvekt

Kitchenradar holder oversikt over de ulike alternativene som selges i det norske markedet. Vi lar vi deg og andre forbrukere komme med deres omtale og rangering. For øyeblikket holder vi oversikt over 11 kjøkkenvekter. Disse rangeres i denne artikkelen etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste kjøkkenvekt i nåtid.

En kjøkkenvekt er det viktigste verktøyet på ethvert kjøkken. Men ikke alle skalaer er skapt like. Soehnle Kitchen Scale Page har en høy kapasitet på 10 kilo og kan måle i 1 grams intervaller. Den er perfekt for både små og store partier av matlaging, eller til å måle ingredienser direkte i kjelen eller med andre vekter.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Enten du er en profesjonell kokk eller en lidenskapelig amatør, tilbyr våre høykvalitets kjøkkenvekter den perfekte løsningen for ethvert matlagingsbehov. Med våre vekter kan du måle ingredienser i gram og unser og konvertere mellom begge systemene.

Vis beste pris
Dagens beste pris: computersalg.no

Pagecomfort 400 er Soehnles siste innen digitale vekter. Det er en smart vekt som måler vekten av alt du legger på den, og forteller deg hvor mye som er igjen. Så du vil aldri ha for mye eller for lite av noe igjen! Du kan også bytte mellom måleenheter, som pounds og kilogram, med et enkelt knappetrykk.

Vis beste pris
Dagens beste pris: kitchentime.no

For den perfekte oppskriften er nøyaktige mål nøkkelen. Denne digitale Soehnle-vekten er et must for alle som ønsker å oppnå kulinarisk perfeksjon. Dens høypresisjonssensor og store, lettleste display gjør det enkelt å veie ingrediensene nøyaktig. Vekten er også utstyrt med en automatisk avslåingsfunksjon slik at du ikke trenger å bekymre deg for å glemme å slå den av.

Vis beste pris
Dagens beste pris: kitchentime.no

Fra GEFU, den verdensledende produsenten av kjøkkenutstyr og hvitevarer, kommer en vekt som er både enkel å bruke og stilig. Kjøkkenvekten er laget av rustfritt stål, med en vektkapasitet på opptil 5 kg. Vekten har gummiføtter som sørger for at den holder seg trygt på bordet under bruk. Du kan også koble den til smarttelefonen din via Bluetooth for en enda mer praktisk måte å veie ingrediensene dine på.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Mingle Digital er et selskap som spesialiserer seg på digitale vekter som gjør matlaging og baking enklere. Vår kjøkkenvekt er praktisk, funksjonell og kan brukes til alt på kjøkkenet. Med vår flyttbare skjerm kan du nå veie ting på vekten og fortsatt se hva som står på skjermen. Vekten har tonnevis av funksjoner som hjelper deg på matlagingsreisen.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Vi introduserer Joseph Joseph SwitchScale, den eneste kjøkkenvekten du noen gang trenger. Med en lettlest LCD-skjerm, berøringsfølsom skjerm og en veiekapasitet på opptil 11 lbs (5 kg), er denne kjøkkenvekten perfekt for både tørr mat og væske. Du kan også sette den til å veie i pounds, ounces, fluid ounces, gram og milliliters.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Witt Classic kjøkkenvekt er den perfekte følgesvennen til kjøkkenet. Den er laget for å være kompakt og enkel å oppbevare, da den kan brettes i to. Kjøkkenvekten kan måle ingredienser opp til 5 kg, og har et design av høy kvalitet som vil vare i årevis.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Gjør matlagingen enkel ved hjelp av Witt. Denne klassiske kjøkkenvekten er laget i et elegant og moderne design, som passer inn i alle kjøkken. Den fungerer med en presis nøyaktighet, hvor den bare veier 0,1 g, og samtidig kan den veie opptil 11 lb. Den har også en bakgrunnsbelyst LCD-skjerm for enkel lesing under alle lysforhold, og den er utstyrt med tarafunksjon. så du kan trekke fra vekten

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Slik velger du riktig kjøkkenvekt

Når du skal velge en kjøkkenvekt, er det viktig å vurdere følgende ting:

  • Nøyaktighet:Velg en vekt som har høy nøyaktighet og som kan veie i små intervaller.
  • Kapasitet: Velg en vekt som passer til dine behov, og som kan veie opptil det du vanligvis måler.
  • Enhet: Velg en vekt som kan veie i flere enheter, for eksempel gram, oz, og pounds, for å gjøre det lettere å følge oppskrifter.
  • Skjerm: Velg en vekt med en tydelig og lett lesbar skjerm for enkel avlesning.
  • Design: Velg en vekt som passer til ditt kjøkken, og som er enkel å bruke og rengjøre.
  • Pris: Velg en vekt som passer ditt budsjett.

Det er også lurt å lese gjennom anmeldelser og sammenligne ulike modeller før du tar en beslutning.

Hva er tare-funksjon?

Tare-funksjonen, også kjent som «tare vekt» eller «nullstill vekt» funksjonen, er en funksjon som finnes på mange kjøkkenvekt eller annen type vekt som gjør det mulig å nullstille vekten til å begynne på null, før man legger til et produkt.

Det gir deg muligheten til å veie flere produkter samtidig i samme beholder eller vektet, ved å nullstille vekten til null etter hvert produkt. Ved å trykke på tare-knappen, vil vekten automatisk trekke fra vekten av beholderen eller vektet og viser kun vekten av det du legger til. Dette gjør det lettere å veie flere ingredienser samtidig og å få en mer nøyaktig totalvekt.

Det er viktig å merke seg at funksjonen kan variere fra vekt til vekt og fra produsent til produsent, så du bør lese bruksanvisningen for å vite hvordan tare-funksjonen brukes på din vekt.

Slik teller du kalorier med kjøkkenvekten (Video)

Vil du vurdere artikkelen?

Velg antall hjerter

Gjennomsnittlig vurdering 3 / 5. Antall vurderinger: 2

Vær førstemann!

Christian
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Kitchenradar
Logo
Shopping cart