Slow juicer test: De 4 beste slow juicerne (mai 2024)

Brukerne har testet 6 forskjellige slow juicere. I listen nedenfor oppsummerer vi de 4 beste Slow juicerne. Produktene er rangert etter best i test og er basert på 0 omtaler og anmeldelser fra brukere. Finn beste slow juicer per mai 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste slow juicer

Kitchenradar holder oversikt over de ulike alternativene som selges i det norske markedet. Vi lar vi deg og andre forbrukere komme med deres omtale og rangering. For øyeblikket holder vi oversikt over 5 slow juicere. Disse rangeres i denne artikkelen etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste slow juicer i nåtid.

Westmark Vita venn er en manuell juicer for en sunn livsstil. Den lar deg trekke ut juice fra frukt og grønnsaker, full av vitaminer og næringsstoffer. Sugekoppen på foten av juiceren lar deg plassere den på kjøkkenbenken mens du bruker den.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Denne Severin juiceren er perfekt for alle som vil juice på farten. Den kan tas med overalt, og har en kraftig motor som kan juice omtrent alt. Den har dryppstopp slik at du ikke trenger å bekymre deg for noe søl, og den er enkel å vaske. Du får også en rensebørste for å holde juiceren i toppform.

Vis beste pris
Dagens beste pris: kitchentime.no

Vil du vurdere artikkelen?

Velg antall hjerter

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Vær førstemann!

Christian
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Kitchenradar
Logo
Shopping cart