Rivjern test: De 12 beste rivjernene (mai 2024)

Brukerne har testet 31 forskjellige rivjern. I listen nedenfor oppsummerer vi de 12 beste rivjernene. Produktene er rangert etter best i test og er basert på 0 omtaler og anmeldelser fra brukere. Finn beste rivjern per mai 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste rivjern

Kitchenradar holder oversikt over de ulike alternativene som selges i det norske markedet. Vi lar vi deg og andre forbrukere komme med deres omtale og rangering. For øyeblikket holder vi oversikt over 31 rivjern. Disse rangeres i denne artikkelen etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste rivjern i nåtid.

Westmark Mouli Jansson er det perfekte rivjernet for kjøkkenet ditt. Den er rask og enkel å bruke, og har tre forskjellige kniver for å rive eller skjære opp grønnsakene dine. Rivejernet er laget av rustfritt stål av høy kvalitet, så du trenger aldri å bekymre deg for rust eller korrosjon.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Eppicotispai er et revolusjonerende nytt verktøy for kjøkkenet. Det er et stivt og meislet jern som lar deg sette smak til rettene dine med bare ett klem. Den ergonomiske utformingen av håndtaket, den perfekte vekten og balansen, og de skarpe bladene gjør det enkelt å lage kulinariske mesterverk med letthet.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Eppicotispai er et italiensk-laget skall- og meislingsjern, designet for å fjerne skallet av sitrusfrukter med letthet. Det skarpe bladet er laget av tysk rustfritt stål av høy kvalitet som gjør det enkelt å bruke og holdbart. Den er flott for matlaging og baking, noe som gjør den til et must-ha kjøkkenredskap.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Du trenger aldri å bekymre deg for riving igjen med Ariete elektrisk rivjern. Denne kraftige maskinen kan håndtere alt fra ost til nøtter og er til og med flott for fester. Den er enkel å bruke og har høy kapasitet, så du trenger aldri et rivjern igjen.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Rivsalts revet salt rivjern er et vakkert designet og praktisk produkt som passer perfekt til kjøkkenet. Den har en enkel og elegant design som vil sette et preg av klasse til ethvert spisebord. Rivejernet, laget av rustfritt stål, står pent og grasiøst på toppen av et utskåret stykke eiketre. Dette produktet er praktisk og nyttig på kjøkkenet, da det vil rive alle typer salt eller pepper du trenger

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Rivsalts rivjern er et vakkert og elegant tillegg til spisebordet. Den har en enkel og elegant design, og materialet i rustfritt stål er slitesterkt. Den kommer med et utskåret stykke eiketre, som gir den et elegant utseende. Rivejernet står fint på dette utskårne stykket eiketre, noe som gjør det perfekt for ethvert kjøkken.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Vil du vurdere artikkelen?

Velg antall hjerter

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Vær førstemann!

Christian
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Kitchenradar
Logo
Shopping cart