Pizzastein test: De 12 beste pizzasteinene (mai 2024)

Brukerne har testet 24 forskjellige pizzassteiner. I listen nedenfor oppsummerer vi de 12 beste pizzasteinene. Produktene er rangert etter best i test og er basert på 0 omtaler og anmeldelser fra brukere. Finn beste pizzastein per mai 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste pizzastein

Kitchenradar holder oversikt over de ulike alternativene som selges i det norske markedet. Vi lar vi deg og andre forbrukere komme med deres omtale og rangering. For øyeblikket holder vi oversikt over 24 pizzasteiner. Disse rangeres i denne artikkelen etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste pizzastein i nåtid.

Pizza er en av de mest populære matvarene i verden, og du kan nå lage den hjemme med Boretti sin runde pizzastein. Denne pizzasteinen tåler høy varme, er enkel å rengjøre og fordeler varmen jevnt over hele kokeoverflaten. Den er perfekt for å lage pizza, brød og alle slags andre deilige retter.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Dine kjære fortjener det beste, så bruk denne ildfaste pizzasteinen fra Smeg til å lage sprø pizza som du har laget selv. Den firkantede utformingen gjør det enkelt for deg å lage flere pizzaer samtidig, og den er laget uten håndtak for sikkerhets skyld.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Du fortjener den beste pizzaen! Vår PPR2 pizzastein er laget for å gi deg de beste sprø, smakfulle pizzaene på kort tid. Ikke mer bløte, floppy eller brente pizzaer! Denne steinen kan brukes i en ovn, grill eller til og med på en gasskomfyr for perfekte resultater. Den er også brannsikker slik at du kan lage mat med selvtillit.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Få dine hjemmelagde pizzaer til å smake som pizzeriaens med Smegs ildfaste pizzastein. Inviter venner og familie på en sprø pizza med en sprø kant. Steinen vår er stor nok til 35 cm pizza, og er utstyrt med håndtak for enkel servering. Du kan bruke den på gass-, elektriske og induksjonstopper.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Pizzakvelden blir aldri den samme! Gourmetstål har skapt en revolusjon innen pizzabaking med deres unike pizzastål. Pizzastålet er inspirert av den klassiske pizzasteinen og med det robuste materialet skal du ikke være redd for at pizza-"steinen" din ryker. Pizzastålet er tilgjengelig i to størrelser, perfekt for enhver ovn eller grill. Ikke bare får det pizzaene dine til å smake bedre, men det får dem også til å se bedre ut siden deg

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Gourmetstål er det ultimate pizzabakeverktøyet, med en slitesterk stålkonstruksjon som garanterer mange års bruk. Pizzastålet er perfekt til hjemmelagde pizzaer, og er enda bedre enn en tradisjonell pizzastein. Den er enkel å rengjøre, og den ikke-klebende overflaten gjør matlagingen enda enklere. Bestill din i dag!

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Gourmetstål Classic er det beste verktøyet for å lage sprø pizza hjemme. Stålplaten sprekker ikke og er lettere enn steinen. Den kan brukes i ovnen og på komfyren. Den veier 9 kg og er enkel å oppbevare fordi den kan brettes i to.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Gourmetstål har skapt verdens beste pizzastål, med patentert design og patentert materiale. Dette stålet er laget av varmvalset stål, som er sterkere enn keramikk og tåler temperaturer opp til 500°C. Den fungerer som en pizzastein, men er laget av stål i stedet. Resultatet? Sprø skorpe, perfekt smak, og en pizza som smaker som om den nettopp ble bakt i en ovn.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Den perfekte pizzaen er bare et steinkast unna! Med Kamado Sumo Pizza Stone kan du lage den perfekte skorpen til pizzaen din på få minutter – selv om du ikke har en tradisjonell ovn. Denne 28" steinen er laget av høykvalitets keramikk, som varmes opp raskt og jevnt for å gi pizzaen din den perfekte skorpen. Vi anbefaler å bruke denne steinen på en grill, hvor du kan oppnå en optimal temperatur på 300 grader.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Kamado Sumo pizzasteinen er 38 cm og passer perfekt for en familie på 4 til 6 personer. Pizzasteinen kan brukes på grillen, noe som gjør det lettere å oppnå en optimal temperatur på 300 grader. Dette gir pizzaen din den perfekte skorpen. Vi anbefaler at denne brukes på en grill, hvor du kan oppnå en optimal temperatur på 300 grader. Dette gjør det enklere å lage din egen hjemmelagde pizza.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Slik velger du riktig pizzastein

Det finnes flere faktorer du bør vurdere når du velger en pizzastein for å lage pizza hjemme:

Størrelse

Pizzastener kommer i forskjellige størrelser, så det er viktig å velge en som passer i ovnen din. Mål ovnen din før du kjøper en pizzastein for å sørge for at den passer.

Materiale

Pizzastener kan lages av ulike materialer som keramikk, stein eller metall. Keramiske og steinete pizzastener er vanligvis å foretrekke fordi de gir en jevn varme og holder på varmen lenger enn metallstener. Keramiske steiner kan være dyre, men kan vare i flere år.

Tykkelse

En tykk pizzastein gir jevnere varme og gir en sprø skorpe. Men en tynn stein er lettere å håndtere og lettere å lagre.

Pre-seasoning

Noen pizzastener kommer pre-seasoned (er allerede behandlet), mens andre ikke gjør det. Hvis du velger en som ikke er pre-seasoned, må du gjøre det selv før du bruker den for første gang.

Non-stick

Noen pizzastener er laget med en non-stick belagt overflate, dette gjør det lettere å ta ut pizzaen og rengjøre steinen etter bruk.

Tilbehør

Noen pizzastener kommer med et pizzahjul eller et verktøy for å ta ut pizzaen fra ovnen. Dette kan være nyttig hvis du har problemer med å håndtere en varm pizzastein.

Spørsmål og svar om pizzasteiner

En pizzastein er et verktøy som kan brukes for å tilberede pizzaer og andre bakervarer. Steinen er laget av et materiale som er godt egnet for å lagre varme, som for eksempel keramikk eller stein, og kan bidra til å gi pizzaen en sprø skorpe og en jevnt tilberedt bunn.

For å bruke en pizza stein, kan du følge disse trinnene:

 1. Plasser steinen i ovnen din og varm den opp i ca en time ved høy varme (450-500 grader celsius), slik at den blir godt varmet opp.
 2. Forbered deg pizzaen din, og legg den forsiktig på steinen.
 3. Sett pizzaen inn i ovnen, og la den steke i ca 5-8 minutter, avhengig av din preferanse.
 4. Ta ut pizzaen og sett den på et fat, og la den hvile i et par minutter før servering.
 5. Du bør også være oppmerksom på å bruke pizzaspaden når du skal få ut pizzaen fra ovnen, da steinen kan være veldig varm.

Du bør også være forsiktig når du håndterer steinen for å unngå å brenne deg selv.

Bruk av pizzastein kan gi deg en sprøere skorpe og en jevnere tilberedt pizza, ved at steinen absorber fuktigheten fra pizzaen noe som gir en sprøere skorpe.

Steking av pizza på en pizzastein kan gi deg en sprøere skorpe og en jevnere tilberedt pizza. Her er noen tips for å steke pizza på en pizzastein:

 1. Varme opp steinen: Plasser steinen i ovnen din og varm den opp i ca en time ved høy varme (450-500 grader celsius), slik at den blir godt varmet opp.
 2. Forbered deg pizzaen din: Del deigen og form den til ønsket størrelse og form, og tilsett saus og toppings.
 3. Plasser pizzaen på steinen: Legg pizzadeigen på en pizzaspade eller et stykke bakervarepapir, og sett den forsiktig på steinen.
 4. Steke i ovnen: Sett pizzaen inn i ovnen, og la den steke i ca 5-8 minutter, avhengig av din preferanse.
 5. Server: Ta ut pizzaen og sett den på et fat, og la den hvile i et par minutter før servering.

Det er viktig å merke seg at pizzasteinene kan variere i størrelse, materiale og varmeoppførsel, så du kan måtte justere tiden og temperaturen i ovnen basert på din stein og ovn. En god idé kan også være å bruke pizzaspade for å få ut pizzaen fra ovnen, da steinen kan være veldig varm. Du bør også være forsiktig når du håndterer steinen for å unngå å brenne deg selv.

Det er ikke nødvendig å bruke bakepapir på en pizzastein når du baker pizza. Pizzasteinen er laget av porøst materiale som absorberer fuktigheten fra deigen, noe som gir deg en sprø skorpe på pizzaen din. Hvis du bruker bakepapir, kan det hindre at pizzaen din blir så sprø. Men det kan være lurt å bruke litt mel eller semulegryn for å unngå at deigen klistrer seg til steinen.

Pizzasteinen er et verktøy som brukes i pizza-baking for å gi pizzabunnen en sprø skorpe. Pizzasteinen er laget av enten keramikk, stein eller metall, og den absorberer varme og holder den jevnt fordelt slik at pizzabunnen blir bakt jevnt. På denne måten kan man få en pizza som ligner på en som er laget i en pizzabaker eller på en pizzasten i en pizzarestaurant.

Det anbefales å smøre pizzasteinen med litt olje før du bruker den for å hindre at pizzabunnen klistrer seg fast. Du kan også bruke mel eller mel melis i stedet for olje, men olje er vanligvis den foretrukne metoden.

Enkelte anbefaler å preheat steinen i ovnen i minst en time før bruk for å få den til optimal temperature for å få en optimal resultat.

Det er viktig å huske at pizzasteinen kan bli svært varm, så vær forsiktig når du tar den ut av ovnen og bruk grytekluter eller lignende for å håndtere den.

Det er viktig å holde pizzasteinen ren for å unngå at den blir ødelagt og for å hindre at den gir en uønsket smak til pizzabunnen. Her er noen tips for å rengjøre en pizzastein:

 1. La pizzasteinen avkjøles før du prøver å rengjøre den.
 2. Fjern eventuelle fastbrente matrester med en skrape eller en hard tannbørste.
 3. Tørk av pizzasteinen med en fuktig klut for å fjerne eventuelle rester.
 4. For å fjerne flekker eller hardbrent matrester, kan du lage en pasta av baking soda og vann og gnid den på overflaten av pizzasteinen, skyll deretter av med varmt vann
 5. Tørk av steinen og oppbevar den i en tørr og kjølig plass.

Det er også viktig å ikke bruke metallredskap eller slipemidler som kan skade overflaten av steinen. Det er også viktig å ikke bruke noen form for såpe eller oppvaskmiddel på steinen som dette kan skape en uønsket smak på pizzaen.

Vil du vurdere artikkelen?

Velg antall hjerter

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Vær førstemann!

Christian
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Kitchenradar
Logo
Shopping cart