Pizzaspade test: De 12 beste pizzaspadene (mai 2024)

Brukerne har testet 20 forskjellige pizzaspader. I listen nedenfor oppsummerer vi de 12 beste pizzaspadene. Produktene er rangert etter best i test og er basert på 0 omtaler og anmeldelser fra brukere. Finn beste pizzaspade per mai 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste pizzaspade

Kitchenradar holder oversikt over de ulike alternativene som selges i det norske markedet. Vi lar vi deg og andre forbrukere komme med deres omtale og rangering. For øyeblikket holder vi oversikt over 20 pizzaspader. Disse rangeres i denne artikkelen etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste pizzaspade i nåtid.

Eppicotispai Square er det perfekte verktøyet for å lage pizza og brød. Den er enkel å bruke og har en non-stick-overflate som hindrer at den fester seg og brenner seg. Den er også fleksibel, så du kan bruke den til å skrape de siste bitene av deigen ut av bollen eller pannen.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Smegs PALPZ pizzaspade er det perfekte verktøyet for både matlaging og servering av hjemmelagde pizzaer. Den har et avtakbart håndtak, så det er enkelt å oppbevare. Den er laget av rustfritt stål og lar deg raskt og enkelt snu pizzaen din.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Du elsker pizza, men du vil ikke bruke en panne. Du ser etter en praktisk pizzaspade som vil gjøre din hjemmelagde pizza perfekt. Dorre Dry BBQ Pizza Spade er perfekt for deg! Med dette praktiske og vakre redskapet kan du enkelt sørge for at dine pizzaer og annet brød blir perfekt bakt. Aluminiumsbladet glir lett og håndtaket er laget av kvalitetstre.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Med denne pizzaspaden fra Gourmetstål vil du kunne bake pizza og brød i både vedfyrte ovner og konvensjonelle ovner. Spaden er laget av aluminium med et ekstra langt trehåndtak slik at den er enkel å bruke og komme inn i ovnen. Den er 90 cm lang og laget for å være slitesterk.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Pizza er italiensk for "pai", og det er den beste måten å nyte et måltid på! Gourmetståls pizzaspade er laget av slitesterk aluminium med et komfortabelt trehåndtak. Skaftet er dekorert med en nydelig, autentisk design som gjør den perfekt for enhver form for pailaging.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Å lage pizza er veldig gøy, men det kan være vanskelig å få den ut av ovnen eller grillen. Det er der Kamado Sumo Pizza Spade kommer inn. Dette praktiske produktet hjelper deg å enkelt flytte pizzaen inn og ut av ovnen eller grillen. Spaden er laget av akasietre og fungerer også utmerket som serveringsbrett.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Det er ikke lett å finne en pizzaspade i perfekt størrelse og form. Og det er ikke lett å finne en som er laget av akasietre og aluminium også. Men med denne Kamado Sumo Pizza Spade kan du lage perfekte pizzaer i napolitansk stil som de gjør i Napoli. Spaden er 66 cm lang og har en praktisk krok for oppheng, slik at du enkelt kan oppbevare den når du

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Få den perfekte pizzaen hver gang med denne Broil King Pizza Spade. Spatelen er laget av rustfritt stål og er utstyrt med et sammenleggbart håndtak i varmebestandig gummi. Broil King Pizza Spade er designet med et sammenleggbart håndtak for å spare plass når den ikke er i bruk. Bestill nå og få en gratis pizzakutter!

Vis beste pris
Dagens beste pris: gardenstore.no

Ooni Karu 16-bambusene er et must for pizzaelskere! Denne pizzaspaden er designet spesielt for pizzaer opp til 16 tommer brede og er perfekt for servering av nybakt pizza. Den er laget av bambus, noe som gjør den lett og enkel å bruke. Ooni Karu 16-bambusene er også miljøvennlige, siden de ikke krever kjemikalier, olje eller gass for å produsere.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Slik velger du riktig pizzaspade

Når du velger en pizzaspade, bør du vurdere følgende faktorer:

Størrelse

Pizzaspader kommer i forskjellige størrelser, så velg en som passer til størrelsen på pizzaen du lager. Hvis du lager store pizzaer, bør du velge en større pizzaspade.

Materiale

Pizzaspader kan lages av ulike materialer, som tre, metall eller plast. Tre er vanligvis å foretrekke fordi det ikke vil skade pizzasteinen eller ovnen, men det kan være litt svakere enn metall. Metall er sterkt og holdbart, men kan skade pizzasteinen eller ovnen hvis du ikke er forsiktig. Plast kan være lettere å håndtere og rengjøre, men kan ikke tåle høye temperaturer.

Håndtak

Velg en pizzaspade med et komfortabelt håndtak som gir godt grep, slik at du kan håndtere den sikkert når du skal flytte pizzaen inn og ut av ovnen.

Form

Pizzaspader kan ha forskjellig form, noen har rett kant, noen har buet kant for å ta under pizzaen bedre, noen er langstrakt. Velg den formen som passer best for deg og din pizzalagring.

Tilbehør

Noen pizzaspader kommer med et verktøy for å ta ut pizzaen fra ovnen, eller et pizzahjul for å skjære pizzaen. Dette kan være nyttig hvis du har problemer med å håndtere en varm pizzastein eller pizzaspade.

Hvordan få pizzaen til å skli av spaden?

Det er vanlig å bruke en spade eller en pizza peel (en spade designet for pizza-baking) for å legge pizzabunnen på pizzasteinen eller i ovnen. Her er noen tips for å få pizzaen til å skli av spaden lettere:

  1. Bruk et godt kvalitet mel eller mel melis på spaden før du legger pizzabunnen på den. Dette vil hindre at pizzabunnen klistrer seg fast til spaden.
  2. Sørg for at pizzabunnen ikke er for tynn, ellers vil den være mer sannsynlig å klistre seg fast.
  3. Bruk spaden til å riste litt på pizzabunnen mens den er på spaden før du legger den i ovnen, dette vil bidra til å frigjøre den fra spaden.
  4. En annen metode er å la pizzabunnen hvile på spaden, la den hvile i et minutt eller to før å forsiktig bevege spaden under bunnen og løfte den over på steinen eller i ovnen.
  5. Du kan også prøve å bruke en pergament papir eller en silikon matbakken å legge bunnen på, før du putter den over på steinen eller i ovnen.

Det viktigste er å forsøke å unngå å trekke eller skade pizzabunnen mens du prøver å flytte den fra spaden til steinen eller ovnen.

Vil du vurdere artikkelen?

Velg antall hjerter

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Vær førstemann!

Christian
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Kitchenradar
Logo
Shopping cart