Håndmikser test: De 12 beste håndmikserne (mai 2024)

Brukerne har testet 13 forskjellige håndmiksere. I listen nedenfor oppsummerer vi de 12 beste håndmikserne. Produktene er rangert etter best i test og er basert på 0 omtaler og anmeldelser fra brukere. Finn beste håndmikser per mai 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste håndmikser

Kitchenradar holder oversikt over de ulike alternativene som selges i det norske markedet. Vi lar vi deg og andre forbrukere komme med deres omtale og rangering. For øyeblikket holder vi oversikt over 13 håndmiksere. Disse rangeres i denne artikkelen etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste håndmikser i nåtid.

Bosch Mfq4030k er et utmerket valg for alle dine piskekrembehov. Med en kraftig motor og et solid hus er denne mikseren bygget for å vare. Bosch Mfq4030k kan piske krem, deig og dressinger på sekunder, noe som reduserer behovet for håndpisk krem totalt.

Vis beste pris
Dagens beste pris: kitchentime.no

Breville HeatSoft vil være din nye beste venn når du skal blande en deig eller lignende. Elvispen er utrolig effektiv og jobber derfor på høyt trykk. Nyt de medfølgende verktøyene (2 deigkroker, 2 visper og 1 ballongvisp) for alle matlagingsbehovene dine, samt den praktiske oppbevaringsposen for enkel rengjøring.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Vi er stolte av å introdusere den beste kjøkkenbatteriet på markedet. Witt Premium-serien er laget av høykvalitetsmateriale for best utseende og funksjon. Med en 450 watts motor er denne mikseren kraftig nok til å blande alt på kjøkkenet ditt. Den har også 5 hastigheter pluss en turbofunksjon for når du trenger litt ekstra kraft.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Få den perfekte kremfløten, luftige egg og jevn potetmos med Witts håndmikser. Det er et allsidig kjøkkenverktøy som kan piske, visp og elte. Med 5 hastigheter og en lang strømledning er det det perfekte apparatet for enhver hjemmekokk.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Glem bryet med en tung stativmikser. Med OBH Nordica Urban Mix håndmikser kan du enkelt piske og elte. 300-watts motoren har 6 hastighetsinnstillinger slik at du kan blande røren akkurat slik du liker den. Den er også enkel å ta med på farten takket være den lette designen.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Håndmikseren fra Havsö er et essensielt kjøkken, og den er designet i en fin, retroinspirert kremhvit farge. Den leveres med to rustfrie visper, som er enkle å klikke på og av motordelen. Vispene har en langstrakt, rund form og er spesielt gode til å vispe

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Slik velger du riktig håndmikser

Når du velger en håndmikser, bør du vurdere følgende faktorer:

  1. Effekt: Jo høyere effekt, desto kraftigere er mikseren.
  2. Hastigheter: Velg en mikser med flere hastigheter for å kunne tilpasse hastigheten etter hva du skal bruke den til.
  3. Tilbehør: Noen håndmiksere kommer med ekstra tilbehør, som piskeris eller deigkroker, som kan være nyttige.
  4. Design: Velg en mikser som passer til ditt kjøkken og din personlige stil.
  5. Pris: Det finnes håndmiksere i alle prisklasser, så vurder hva du har råd til og hva du trenger før du velger.

Det er også viktig å vurdere hva du skal bruke håndmikseren til, for eksempel om du skal bruke den til å blande deig eller lage en krem. Dette kan påvirke hvilken mikser som passer best for deg.

Video av Wilfa håndmikser

Fordeler og ulemper med en håndmikser

FordelerUlemper
Enkel å brukeMindre kraftig enn en stående mikser
Lett å rengjøreBegrenset kapasitet
Rimelig i prisMindre fleksibilitet i bruk
Kan brukes på mindre kjøkkenKan være tung å holde hvis man mikser lenge

Vil du vurdere artikkelen?

Velg antall hjerter

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 1

Vær førstemann!

Christian
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Kitchenradar
Logo
Shopping cart