Dørslag test: De 12 beste dørslagene (mai 2024)

Brukerne har testet 17 forskjellige dørslag. I listen nedenfor oppsummerer vi de 12 beste dørslagene. Produktene er rangert etter best i test og er basert på 0 omtaler og anmeldelser fra brukere. Finn beste dørslag per mai 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste dørslag

Kitchenradar holder oversikt over de ulike alternativene som selges i det norske markedet. Vi lar vi deg og andre forbrukere komme med deres omtale og rangering. For øyeblikket holder vi oversikt over 17 dørslag. Disse rangeres i denne artikkelen etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste dørslag i nåtid.

Få det perfekte dørslaget til kjøkkenet ditt med dette produktet fra Margrethe. Rosti Door Strike Grey 1.5 er laget av 100 % melamin, slik at du vet at den er slitesterk og ikke deformeres i oppvaskmaskinen. Dørslaget stables enkelt oppå andre produkter og kommer i en rekke farger for å matche innredningen din.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Skyll grønnsakene dine i dette smarte dørslaget fra Jonas of Sweden. Dørhengslet kan stå i vasken mens det er i bruk takket være den praktiske foten. Når ingrediensene dine er skylt rene, lar håndtakene i dørslaget deg enkelt riste av vannet.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Oppgrader kjøkkenet ditt med dette eksklusive høykvalitets 18/10 rustfritt stål dørslag fra Markus Aujalay. Den har et stilig design med sterke håndtak. Den har Markus Aujalays stilige logo inngravert på den ene siden. Den er tilgjengelig i to farger: sølv og gull.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Oppgrader kjøkkenet ditt med dette eksklusive høykvalitets 18/10 rustfritt stål dørslag fra Markus Aujalay. Den har et stilig design med sterke håndtak. Den har Markus Aujalays stilige logo inngravert på den ene siden. Den er tilgjengelig i to størrelser: liten og stor.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Rosti Margrethe dørslag er et vakkert kjøkkenredskap av høy kvalitet som vil gjøre livet ditt enklere på kjøkkenet. Den har en glad farge, og er laget av ett stykke for enkel bruk. Dørslaget har også en sklisikker base for å hjelpe deg med å få jobben gjort raskt.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

WMF Profi Plus Door Strike er det perfekte tillegget til kjøkkenet ditt. Dette dørslaget er laget av Cromargan 18/10 rustfritt stål av høy kvalitet og er svært slitesterk. Den ruster ikke, og den trekker ikke til seg smak fra maten. Dette dørslaget kan brukes til mange ting som pasta, grønnsaker og mer.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Nest dørslagsserien er den beste løsningen for små kjøkken, siden den sparer plass i skapet eller skuffen. Med to dørslag i forskjellige størrelser kan du enkelt stable dem og spare plass. De er også veldig praktiske å vaske.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Hva er forskjell på sil og dørslag?

En sil og et dørslag er to forskjellige kjøkkenredskaper som brukes til å skille ingredienser eller matrester fra hverandre.

En sil er et kjøkkenredskap med et nett eller et metallgitter som brukes til å sile eller filtrere ut faste partikler fra en væske. Det er ofte laget av metall eller plast og kan ha forskjellige størrelser og former. Siler brukes ofte til å sile sauser, sjokoladedrikk, melk eller å fjerne skall fra eggene.

Et dørslag, også kjent som en sil, er et kjøkkenredskap med et nett eller et metallgitter som brukes til å skille ingredienser eller matrester fra hverandre. Det er ofte laget av metall eller plast og kan ha forskjellige størrelser og former. Dørslag brukes ofte til å skille kokte poteter eller grønnsaker fra kokingsvannet, eller til å skille mel eller gryn fra væsken.

Hvor kommer dørslag fra?

Ordet «dørslag» er et norsk ord som har vært i bruk i lang tid. Det kan ha oppstått fra en tid da folk brukte et metallgitter eller et nett som dekket døren til kjøkkenet eller andre rom for å holde insekter og andre skadedyr ute. Dette gitteret eller nettet kunne også brukes til å skille ingredienser eller matrester fra hverandre ved å døse dem gjennom dette nettet eller giteret.

Etter hvert som teknologien utviklet seg, ble dørslagene mer spesialiserte kjøkkenredskaper, og begynte å ligne mer på de dørslagene vi kjenner i dag, laget av metall eller plast, med et nett eller et metallgitter som brukes til å skille ingredienser eller matrester fra hverandre.

Vil du vurdere artikkelen?

Velg antall hjerter

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 1

Vær førstemann!

Christian
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Kitchenradar
Logo
Shopping cart