Brødrister test: De 18 beste brødristerne (mai 2024)

Brukerne har testet 74 forskjellige brødristere. I listen nedenfor oppsummerer vi de 18 beste brødristerne. Produktene er rangert etter best i test og er basert på 0 omtaler og anmeldelser fra brukere. Finn beste brødrister per mai 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste brødrister

Kitchenradar holder oversikt over de ulike alternativene som selges i det norske markedet. Vi lar vi deg og andre forbrukere komme med deres omtale og rangering. For øyeblikket holder vi oversikt over 74 brødristere. Disse rangeres i denne artikkelen etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste brødrister i nåtid.

En brødrister er et kjøkkenapparat designet for å riste brød, bagels, engelske muffins og vafler. KitchenAid 5KMT221 brødristeren har plass til to brødskiver, har motorisert opp og ned løfting av brødet. Du kan kontrollere den ved å trykke på toast/avbryt-knappen. Brødet kan holdes varmt i opptil 3 minutter ved å bruke ""hold varmt"".

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

En god frokost starter med en skive toast. Men ikke hvilken som helst toast, du vil ha den perfekt! Wilfa CT-1000S brødrister er svaret på frokostbønnene dine. Den har plass til to brødskiver og seks ulike grader av risting slik at du kan få brødet akkurat slik du liker det. Dessuten ser den flott ut på ethvert kjøkken!

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Vi introduserer Dualit Lite Toaster High Gloss. Denne brødristeren er et nytt tillegg til vår populære Lite Toaster-serie, med sin myke avrundede form og en ekstra fargeplett på kjøkkenet ditt. Lite Toaster har høyere effekt enn de fleste andre brødristere på markedet, noe som gir raskere og mer sprø risting. Den har også enkel rengjøring med rustfritt stål og ekstra brede spor for tykkere brødskiver.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Endelig en brødrister som ikke tar for mye plass. Witt Classic brødrister er et flatt design, perfekt for små kjøkken og små familier. Den kan riste flere typer brød, og riste flere om gangen. Stekeområdet måler 25x20 cm, slik at du kan lage all toast du vil akkurat slik du vil ha den.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Vil du holde deg oppdatert på alle de siste trendene innen frokost? Witt Premium er det perfekte valget for deg. Fra toast til bagels, vi har alt du trenger for en deilig frokost, og vårt stilige og slitesterke design vil se flott ut på kjøkkenet ditt.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Day Flat Toaster er en brødrister som har evnen til å riste brød og boller. Den har en stor risteflate som kan romme flere brødstykker om gangen. Den har også en trinnløs innstilling som gir deg muligheten for deg selv.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

KitchenAid 5KMT221 brødrister med plass til to skiver er det perfekte kjøkkenapparatet for ethvert hjem. Med en motorisert opp- og nedløfting av brødet kan du kontrollere når toasten din er ferdig ved å trykke på toast/avbryt-knappen. Brødet kan holdes varmt i opptil 3 minutter med ""hold varmt"" slik at du ikke trenger å bekymre deg for at det blir kaldt mens du er ferdig med frokosten.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

KitchenAid Midline Contour 20-tommers benkeovn er en kraftig, pålitelig benkeovn som tilbyr stor kapasitet og har en elektronisk touchpad med klokke og timer. Den har et digitalt kontrollpanel med 7 matlagingsfunksjoner, inkludert konveksjonsbaking, steking og mer. Med to stativposisjoner og todelt avtagbart smulebrett er det enkelt å rydde opp.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Toast med stil. Denne elegante KitchenAid-brødristeren har plass til to skiver, og en motorisert opp- og nedløfting av brødet. Du kan kontrollere den ved å trykke på toast/avbryt-knappen. Brødet kan holdes varmt i opptil 3 minutter ved å bruke ""hold varmt"".

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Slik velger du riktig brødrister

Det finnes flere faktorer å vurdere når du skal velge brødrister:

  • Størrelse: Velg en brødrister som passer i kjøkkenskapet ditt og som har riktig størrelse på ristene for dine behov.
  • Justerbarhet: Velg en brødrister med justerbare rister for å tilpasse ristetiden til tykkelsen på brødet.
  • Funksjoner: Noen brødristere har flere innstillinger som kan tilpasse ristetiden for ønsket sprøhet, eller har muligheter for å lage toasted sandwich
  • Vaskbarhet: Velg en brødrister som er enkel å rengjøre og som kan vaskes i oppvaskmaskin.
  • Pris: Brødristere kommer i et bredt spekter av priser, så velg en som passer din budsjett.
  • Merke: velg et merke som er kjent for å levere kvalitet, og som har gode kundevurderinger.

Smeg brødrister med 4 skiver (Se video)

Fordeler og ulemper med brødristere

FordelerUlemper
Rask og enkel måte å tilberede ristet brød påKan være litt dyrere enn å riste brød i ovnen
Kan varme opp og tine fryst brødKan ta opp plass på kjøkkenbenken
Kan ha flere innstillinger for ønsket grad av ristethetMå rengjøres etter hver bruk
Kan være kompakt og enkel å lagreKan kreve et viss vedlikeholdsarbeid for å forlenge levetiden.
Kan brukes til å lage mat for babyer

Hvor lang tid tar det å riste brød?

Som et grovt estimat kan du regne med at det tar omtrent 2-4 minutter å riste et stykke brød i en vanlig brødrister. Men dette kan variere fra brødrister til brødrister, og fra brød til brød.

Vil du vurdere artikkelen?

Velg antall hjerter

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 1

Vær førstemann!

Christian
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Kitchenradar
Logo
Shopping cart