Blender test: De 18 beste blenderne (mai 2024)

Brukerne har testet 55 forskjellige blendere. I listen nedenfor oppsummerer vi de 18 beste blenderne. Produktene er rangert etter best i test og er basert på 0 omtaler og anmeldelser fra brukere. Finn beste blender per mai 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste blender

Kitchenradar holder oversikt over de ulike alternativene som selges i det norske markedet. Vi lar vi deg og andre forbrukere komme med deres omtale og rangering. For øyeblikket holder vi oversikt over 55 blendere. Disse rangeres i denne artikkelen etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste blender i nåtid.

Kult X Blender fra WMF er den perfekte kjøkkenpartneren for å gjøre matlagingen enda morsommere. Motoren på 900 watt og 2 hastighetsnivåer er nok for enhver oppgave, fra myke til harde ingredienser. Blenderen inkluderer en rekke tilbehør, inkludert en foodprosessor, som gjør den til den perfekte multifunksjonelle enheten for ethvert kjøkken.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Med denne WMF Kitchen Mini kan du nyte en sunn og forfriskende smoothie når som helst og hvor som helst. Den kraftige blenderen er oppladbar via USB, så den er perfekt for en aktiv livsstil. Den kommer også med en praktisk kabel som kan håndtere 10 blandingssykluser.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Bosch MUZ4MX2 blender er et kraftig og allsidig kjøkkenapparat som har kraften til å knuse is, frosne bær, frukt og grønnsaker med letthet. Blenderen er designet for å passe sømløst med din MUM 4 kjøkkenmaskin og har litermål på kolben. Med en kapasitet på 1 liter vil denne blenderen være et flott tillegg til ethvert kjøkken.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Gjør kjøkkenet ditt mer allsidig med dette blendertilbehøret til din Bosch MUM5. Med en kapasitet på 1,25 liter kan blenderen brukes til oppgaver som å lage pesto, knuse is og lage kalde sommerdrikker. Lokket tåler oppvaskmaskin og har en dryppfri tutdesign for å gjøre opprydding enklere.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Du er på farten. Du trenger et raskt, sunt måltid. Du trenger en god smoothie. Gjør det raskt med Day's blender! Med sin 1,5 liters kannekapasitet og 500 watt motor er denne blenderen perfekt for å lage din favorittsmoothie hjemme eller på farten. Den er også enkel å bruke med sine to hastighetsnivåer og pulsfunksjon!

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Den perfekte blenderen for alle dine behov. Witt Classic blendere er allsidige, stilige og enkle å bruke. De kommer i forskjellige farger slik at du kan finne en som passer til kjøkkenet ditt. Med en kapasitet på 1,5 liter kan du lage smoothies for hele familien på en gang!

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Twister Go er den perfekte smoothieblenderen for folk som er på farten. Den kommer med to drikkeflasker som du kan ta med deg hvor som helst og nyte en sunn smoothie eller morgenjuice hver dag som en del av frokosten. Den er også flott for å lage iskaffe, proteinshakes og andre drikker.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Wilfa BL-1000S Smooth blender er den perfekte kjøkkenhjelperen for å lage drinker, knuse is og mer. Med tre forhåndsinnstilte programmer for myke smoothies, grovt knust is og en pulsfunksjon for ekstra effekt, vil denne maskinen garantert behage. Blenderens kraftige 1000 watts motor gjør raskt arbeid med enhver oppgave du setter foran den. Den har også en elegant design som ser flott ut på alle benkeplater.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Slik velger du riktig blender

Det finnes flere faktorer å vurdere når du skal velge blender:

  • Størrelse: Velg en blender som passer i kjøkkenskapet ditt og har riktig størrelse på beholderen for dine behov.
  • Kraft: Jo mer kraftfull blender, jo lettere vil den kunne blende harde ingredienser som is og fruktkjøtt.
  • Funksjoner: Noen blendere har flere hastigheter og programmer, noe som gir flere muligheter for å tilpasse blendingen etter dine behov.
  • Vaskbarhet: Velg en blender som er enkel å rengjøre og som kan vaskes i oppvaskmaskin.
  • Pris: Blendere kommer i et bredt spekter av priser, så velg en som passer din budsjett.
  • Merke: velg et merke som er kjent for å levere kvalitet, og som har gode kundevurderinger.

Video: Han blander alle måltid i 24 timer

Fordeler og ulemper med blendere

FordelerUlemper
Kan blende en rekke ingredienser, som frukt, grønnsaker, is og nøtterKan være litt dyrere enn andre matlagingenheter
Kan lage smoothies, sauser, dressinger og dipsKan være litt støyende
Kan ha flere hastighetsinnstillinger og ulike blenderkverterMå rengjøres etter hver bruk
Enkel å rengjøreKan være tunge å håndtere for noen
Kan brukes til å lage mat for babyerKan kreve et viss vedlikeholdsarbeid for å forlenge levetiden.

Spørsmål og svar om blendere

Det avhenger av hva du planlegger å bruke blenderen til. Hvis du primært skal lage smoothies av frukt og grønnsaker, kan en mindre blender med omkring 300-500 watt være tilstrekkelig. Hvis du planlegger å lage mat med blenderen, som for eksempel supper, kan det være lurt å velge en blender med mer kraft, omkring 700-1000 watt.

Det avhenger av typen av blender og dens kraft. En blender med en høy watt bør kunne knuse is. Men det er viktig å merke seg at hvis man skal blende store mengder is kan det være nødvendig å gjøre det i flere omganger for å unngå å overbelaste blenderen.

For å lage nøttesmør i en blender, anbefales det å bruke en høy-ytelse blender med et kraftigt knivsats. En blender med minst 700 watt er ideell. Det er også viktig å velge en blender med en kraftig motor som kan holde til å blende harde ingredienser som nøtter. En blender med muligheter for å justere hastigheten og for å kunne blende i flere omganger kan også være nyttig for å få et jevnt resultat.

Det er mulig å piske krem i en blender, men det krever en blender med en kraftig motor og et godt knivsats. En høyytelse blender med minst 500 watt og en kapasitet på minst 2 kopper (500ml) er ideell. Det er også viktig å sørge for at kremen er kald, og at blenderen er ren og tørr før bruk. Det kan være nødvendig å stoppe blenderen flere ganger for å skrape ned sidene for å få et jevnt resultat.

En stavmikser er primært designet for å blande ingredienser sammen ved hjelp av en lang, tynn stav. Det er ikke nødvendigvis den beste løsningen for å lage en jevn, glatt blender. En blender vil ha flere kniver og et større beger, noe som gjør det enklere å lage en glattere konsistens. Men det er mulig å bruke en stavmikser for å lage en mer grov blanding eller for å blande ingredienser sammen i et lite volum.

Vil du vurdere artikkelen?

Velg antall hjerter

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 1

Vær førstemann!

Christian
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Kitchenradar
Logo
Shopping cart