Ostehøvel test: De 12 beste ostehøvlene (mai 2024)

Brukerne har testet 12 forskjellige ostehøvler. I listen nedenfor oppsummerer vi de 12 beste ostehøvlene. Produktene er rangert etter best i test og er basert på 0 omtaler og anmeldelser fra brukere. Finn beste ostehøvel per mai 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste ostehøvel

Kitchenradar holder oversikt over de ulike alternativene som selges i det norske markedet. Vi lar vi deg og andre forbrukere komme med deres omtale og rangering. For øyeblikket holder vi oversikt over 12 ostehøvler. Disse rangeres i denne artikkelen etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste ostehøvel i nåtid.

Westmark ostehøvel er det perfekte kjøkkenapparatet for enhver osteelsker. Denne ostehøvelen er laget av rustfritt stål av høy kvalitet, og kan vaskes i oppvaskmaskin. Og med sine to forskjellige tykkelsesinnstillinger kan du velge mellom en osteskive på 2 mm eller 4 mm.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Du er ikke en størrelse som passer alle. Så hvorfor skulle ostehøvelen din være det? Rösles ostehøvel er utstyrt med to ledninger som hver er spesialdesignet for å kutte ost i forskjellige tykkelser. Du kan enkelt skjære gjennom tykke eller tynne skiver, og du trenger aldri å bekymre deg for å kutte deg igjen.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Rösle ostehøvel er et must for ethvert kjøkken! Denne ostehøvelen er designet for å kutte ost i tynne, fine skiver. Med det skarpe bladet kan du enkelt skjære gjennom harde og myke oster. Det lange, smale bladet og den smale banen lar deg også skjære osten med bare ett trekk.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Zwilling Pro ostehøvel er perfekt for ethvert kjøkken. Den har et rundt håndtak som ligger godt i hånden og den er laget av rustfritt stål av høy kvalitet. Bladet på ostehøvelen er skarpt og kan lett skjære gjennom myke og harde oster.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Kitchen Craft Pro ostehøvel er et must for ethvert hjem! Det er den perfekte størrelsen for å rive ost rett over eggene dine om morgenen, eller for en rask matbit. Den rustfrie stålkonstruksjonen er slitesterk og enkel å rengjøre. Og med livstidsgaranti vet du at du kan stole på det i mange år framover!

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Vær ostemaestroen du alltid ønsket å være med Normann Copenhagens serie med skjæreverktøy. Disse verktøyene er ikke bare vakkert designet, men også funksjonelle. Pebble cheese slicer er et viktig verktøy for servering av ost, og er et perfekt tillegg til kjøkkenet ditt.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Er ostehøvelen egentlig norsk?

Ostehøvelen, har vært en populær osteskærer i Norge siden den ble oppfunnet på 1920-tallet. Den er kjent for å skjære tynne, jevne skiver av ost uten å knuse eller ødelegge osten. Ostehøvelen er designet med en særlig form for tannene og vinklingen som gjør at den kan skjære gjennom osten med minimal motstand. Den er blitt svært populær i Norge og i mange andre land.

Hvem fant opp ostehøvelen?

Ostehøvelen, også kjent som «ostehøvelen fra Norge» eller «norsk ostehøvel» ble oppfunnet av Thor Bjørklund, en norsk ingeniør og oppfinneren på 1920-tallet. Han skal ha sett at det var vanskelig å skjære tynne og jevne skiver av ost, og han begynte å utvikle en spesiell form for ostehøvel som kunne gjøre det lettere.

Vil du vurdere artikkelen?

Velg antall hjerter

Gjennomsnittlig vurdering 5 / 5. Antall vurderinger: 1

Vær førstemann!

Christian
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Kitchenradar
Logo
Shopping cart