Foodprosessor test: De 16 beste foodprosessorene (mai 2024)

Brukerne har testet 16 forskjellige foodprosessorer. I listen nedenfor oppsummerer vi de 16 beste stavmikserne. Produktene er rangert etter best i test og er basert på 0 omtaler og anmeldelser fra brukere. Finn beste foodprosessor per mai 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste foodprosessor

Kitchenradar holder oversikt over de ulike alternativene som selges i det norske markedet. Vi lar vi deg og andre forbrukere komme med deres omtale og rangering. For øyeblikket holder vi oversikt over 16 foodprosessorer. Disse rangeres i denne artikkelen etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste foodprosessor i nåtid.

Lag favorittrettene dine med letthet! Ninja Food Processor BN650EU er det perfekte kjøkkenverktøyet for enhver hjemmekokk, med en rekke funksjoner og tilbehør som hjelper deg med å lage alt fra salater, deig, desserter og mer. Med sin kraftige motor og skarpe kniver kan du kutte, skjære, rive, purere og blande med presisjon og kontroll.

Vis beste pris
Dagens beste pris: kitchentime.no

Matlaging skal være enkelt, og Easy Force foodprosessoren fra OBH er det perfekte verktøyet for å gjøre matlagingen enklere. Den brukervennlige maskinen kan hakke, blande eller kutte alle ingrediensene du kaster på den. Det er et tidsbesparende kjøkkenapparat som vil gjøre matlaging til en sann nytelse.

Vis beste pris
Dagens beste pris: kitchentime.no

Magimix Cs 5200 Xl White foodprosessor er et flott tillegg til kjøkkenet ditt. Det hjelper deg å lage de beste rettene på kort tid, og det er så enkelt å bruke! Du kan kutte, blande eller til og med kutte ingrediensene dine med denne maskinen. Beholderen rommer opptil 2,6 liter mat, og med sin kraftige motor kan du hakke opp hva som helst!

Vis beste pris
Dagens beste pris: kitchentime.no

Magimix er et merke som har vært på kjøkkenet i over 50 år nå. Vi har vært der for å hjelpe deg med å lage deilig mat, enten du trenger å hakke, blande eller bare blande. Med vår nye og forbedrede 5200 XL foodprosessor er vi her for å gjøre matlagingen enkel og hyggelig. Den har en beholder med stor kapasitet som kan inneholde opptil 8 liter væske, noe som gir deg plassen du trenger for den store familien

Vis beste pris
Dagens beste pris: kitchentime.no

Hvis du er ute etter en tidsbesparende på kjøkkenet, er Magimix sin foodprosessor akkurat tingen. Med en rekke funksjoner kan dette apparatet gjøre alt fra å kutte grønnsaker til å blande supper. Skålen med stor kapasitet og den ekstra lange strømledningen gjør den enkel å bruke, mens delene som tåler oppvaskmaskin gjør opprydding til en lek.

Vis beste pris
Dagens beste pris: kitchentime.no

Få alt gjort på kjøkkenet med Bosch sin foodprosessor. Det er en one-stop-shop for alle matlagingsbehovene dine, fra kutting, blending og purering til elting av deig og mer. Med sin kapasitet på 10 kopper og 10 forskjellige hastighetsinnstillinger kan du lage en storm uten å svette.

Vis beste pris
Dagens beste pris: kitchentime.no

KitchenAid 9 kopper foodprosessor er en fin måte å lage sunne retter raskt og effektivt på. Den store 2,1 liters bollen kan kutte, skjære, skjære og purere ferske ingredienser for deilige og kreative retter som vil imponere familie og venner. Med evnen til å behandle mer enn bare mat, er denne maskinen perfekt for alt fra å hakke grønnsaker til en salat til å lage en rask sats med peanøttsmør til en sandwich.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

KitchenAid foodprosessor er det perfekte kjøkkenapparatet for enhver familie. Den er kraftig og allsidig, og kan enkelt kutte, puré, elte, blande, rive og kutte. Med en kapasitet på 2,1 L kan den håndtere alt fra agurker til tomater, ost og mer. Og med en rekke tilbehør som tåler oppvaskmaskin, kan du enkelt elte pizza og brøddeiger.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

KitchenAid 5KFP1319 foodprosessor er den beste vennen du alltid har ønsket deg. Med tre forskjellige kniver, for eksempel et hakkeblad, et spiraliseringsblad og et makuleringsblad, vil denne foodprosessoren gjøre matlagingen din så mye enklere. KitchenAid 5KFP1319 foodprosessor har også en 3,5 liter bolle som er perfekt for å tilberede mat på et blunk.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Slik lager du fløtegratinerte poteter med Foodprosessoren (se video)

Fordeler og ulemper med en Foodprosessor

FordelerUlemper
Kan brukes til å kutte, hakke, purere og blande ingredienserKan være dyrere enn andre matlagingenheter
Kan ha flere tilbehør og innstillinger for forskjellige oppgaverKan være litt støyende
Effektiv for å lage store mengder matMå rengjøres etter hver bruk
Enkel å rengjøreKan være tunge å håndtere for noen
Kompakt og enkel å lagreKan kreve et viss vedlikeholdsarbeid for å forlenge levetiden.

Spørsmål og svar om Foodprosessorer

En foodprosessor er et kjøkkenapparat som brukes til å kutte, rive, hakke eller blande matvarer. Det har vanligvis flere ulike knivblader og skiver for å gjøre forskjellige oppgaver, og kan ofte også mikse og elte deig.

En kjøkkenmaskin, derimot, er et mer allsidig apparat som vanligvis har en mikser- eller eltekrok, samt et utvalg av tilbehør for å utføre en rekke oppgaver, som å skrive, hakke, mikse, knuse is eller lage pasta. Kjøkkenmaskiner er vanligvis større og kraftigere enn foodprocessorer.

En foodprosessor er et svært nyttig kjøkkenapparat som kan brukes til å utføre en rekke oppgaver, her er noen eksempler på hva man kan lage med en foodprosessor:

  • Kutte, rive eller hakke grønnsaker og frukt
  • Lage guacamole, hummus og andre dips og sauser
  • Mikse ingredienser for baking, som smør og sukker
  • Lage kjøttfarse for kjøttboller eller kjøttkaker
  • Mikse ingredienser for smoothie eller milkshake
  • Lage deig for brød eller kaker -Purere babymat eller potetmos
  • Mal kaffe eller nøtter

En foodprosessor med et watt på rundt 500-700 watt vil være tilstrekkelig for de fleste vanlige bruksområdene som å kutte, rive, hakke eller blande matvarer. Hvis du ofte skal bruke foodprocessoren til å lage deig for brød eller kaker, eller til å mikse ingredienser for baking, kan det være lurt å velge en med høyere watt (800 watt eller mer).

Vil du vurdere artikkelen?

Velg antall hjerter

Gjennomsnittlig vurdering 3 / 5. Antall vurderinger: 2

Vær førstemann!

Christian
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Kitchenradar
Logo
Shopping cart