Potetskreller test: De 9 beste potetskrellerne (mai 2024)

Brukerne har testet 23 forskjellige potetskrellere. I listen nedenfor oppsummerer vi de 9 beste potetskrellerne. Produktene er rangert etter best i test og er basert på 0 omtaler og anmeldelser fra brukere. Finn beste potetskreller per mai 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste potetskreller

Kitchenradar holder oversikt over de ulike alternativene som selges i det norske markedet. Vi lar vi deg og andre forbrukere komme med deres omtale og rangering. For øyeblikket holder vi oversikt over 9 potetskrellere. Disse rangeres i denne artikkelen etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste potetskreller i nåtid.

Den nye OXO Potetskreller Toothed er designet som den velkjente potetskrelleren fra OXO. Den har et skarpt blad som gjør den perfekt for myke og glatte frukter og grønnsaker. Som alle andre produkter i OXOs Good Grips-serie har den et komfortabelt håndtak som er enkelt å bruke. Skrelleren er laget av rustfritt stål, noe som betyr at den vil vare lenge.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Kast aldri bort tiden din på å skrelle feil vei igjen. OXO Good Grips-skrelleren er perfekt for å skrelle de litt fastere grønnsakene og fruktene. Det slipte bladet i rustfritt stål fjerner lett skrellet, og lar resten av produktene være intakte. Det myke, komfortable håndtaket er designet for et solid grep.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Slutt å kaste bort tid med en kjedelig peeler som er vanskelig å bruke og forårsaker tretthet i hendene. OXO Good Grips Y-Formet Peeler er det eneste kjøkkenverktøyet du noen gang vil trenge, med det skarpe og slitesterke bladet i rustfritt stål som skreller enkelt gjennom ethvert frukt- eller grønnsaksskinn. Den har også et ergonomisk, sklisikkert håndtak for komfortabel bruk, selv når den er våt.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Asparges er en grønnsak med dårlig rykte. Hvis du er lei av den gamle skrelleren som ikke skreller godt, er det på tide å prøve Westmarks skreller. Den er laget av rustfritt stål, så den ruster ikke og kan settes i oppvaskmaskinen. Den kommer også med 5 års garanti!

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Si farvel til å skrelle poteter med Emerios nye potetskreller! Den er enkel å bruke, effektiv og vil gjøre matlagingen mye enklere for deg. Det gjennomsiktige lokket vil holde øynene dine på potetene, knivene i rustfritt stål er slitesterke og enkle å rengjøre, og ledningsoppbevaringen er et flott tillegg. Denne skrelleren er perfekt for ethvert kjøkken!

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Vil du vurdere artikkelen?

Velg antall hjerter

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Vær førstemann!

Christian
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Kitchenradar
Logo
Shopping cart