Mandolin test: De 12 beste mandolinjernene (mai 2024)

Brukerne har testet 17 forskjellige mandolinjern. I listen nedenfor oppsummerer vi de 12 beste mandolinjernene. Produktene er rangert etter best i test og er basert på 0 omtaler og anmeldelser fra brukere. Finn beste mandolin per mai 2024 i følge forbrukeren.

Slik kårer vi beste mandolin

Kitchenradar holder oversikt over de ulike alternativene som selges i det norske markedet. Vi lar vi deg og andre forbrukere komme med deres omtale og rangering. For øyeblikket holder vi oversikt over 17 mandolinjern. Disse rangeres i denne artikkelen etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste mandolin i nåtid.

De Buyer Swing Plus er en flott mandolin for å kutte, kutte i terninger og rive grønnsaker. De vendbare, taggete og rette knivene er perfekte for tynt eller tykt skjæring. Det vendbare kvernbladet er perfekt for å kutte i lange tynne strimler med grønnsaker. Stativet i bunnen av mandolinen løfter den av benkeplaten, slik at du kan bruke begge hendene mens du lager mat.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Matlagingen ble akkurat enklere med Heirol Mandolin. Med denne mandolinen i rustfritt stål kan du skjære og kutte frukt og grønnsaker til perfeksjon på bare noen få sekunder. Bladet er justerbart slik at du enkelt kan justere størrelsen på maten.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Du får lyst til å spille fiolin etter at du har hørt hvor enkelt det er å skjære og terninger med GEFUs mandolintrådskjærer. Dette kjøkkenverktøyet har tre forskjellige skjæretykkelser, som alle kan justeres for ønsket resultat. Gefu gourmetmandolinskjærer er et must for enhver hjemmekokk!

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Du er på kjøkkenet og koker opp en storm. Du må kutte noen grønnsaker og du er ikke sikker på hva du skal gjøre. Frykt aldri, GEFU har dekket deg med Violi 2.0. Med denne vakre mandolinjen kan du rive agurker til tzatziki eller skjære auberginer til moussaka. Det er enkelt, det er raskt, og det vil gjøre matlagingen din så mye bedre.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Hvis du er lei av å kutte grønnsakene dine med en kniv, er det på tide å bytte til et mandolinjern. GEFUs mandolinjern er laget av rustfritt stål og har sklisikre føtter, så det er enkelt å bruke. Mandolinnettet har en tykkelsesjusteringsknapp på håndtaket, slik at du kan skjære grønnsakene dine i den tykkelsen du ønsker.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Westmark Mandolin med 5 blader er designet for å gjøre livet ditt enklere. Bladene er laget av høykvalitets rustfritt stål og mandolinen er enkel å bruke. Den smarte holderen er designet for å gi et godt grep om ingrediensene uten risiko for å kutte deg.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Microplane Mandolin Iron er det ultimate mandolinjernet, utstyrt med to typer blader som gir deg muligheten til enten å lage skiver eller juliennestrips. Det som kjennetegner Microplanes rivjern er den sylskarpe foto-etsede kanten, som er så skarp at den vil lage et perfekt kutt hver gang. Mandolinjernet kommer i en vakker gaveeske og er en perfekt gave til enhver kokk eller matelsker

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

De Buyer Mandolin Ultra er den mest allsidige mandolinen på markedet. Den kan kutte strimler 2 mm tykke, 4 mm tykke eller 10 mm tykke. Den skjærer også skiver av varierende tykkelse fra ekstra tynne til 10 mm. Denne mandolinen er også perfekt for å lage terninger på 2 mm, 4 mm eller 10 mm i størrelse.

Vis beste pris
Dagens beste pris: bakerenogkokken.no

Vil du vurdere artikkelen?

Velg antall hjerter

Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0

Vær førstemann!

Christian
Legg igjen en kommentar

Kommenter

Kitchenradar
Logo
Shopping cart