Brukerne har testet 29 forskjellige grønnsakskniver. I listen nedenfor oppsummerer vi de 12 beste grønnsaksknivene. Produktene er rangert etter best i test og er basert på 0 omtaler og anmeldelser fra brukere. Finn beste grønnsakskniv per november 2024 i følge forbrukeren.
Slik kårer vi beste grønnsakskniv
Kitchenradar holder oversikt over de ulike alternativene som selges i det norske markedet. Vi lar vi deg og andre forbrukere komme med deres omtale og rangering. For øyeblikket holder vi oversikt over 29 grønnsakskniver. Disse rangeres i denne artikkelen etter de produktene med best vurdering og rangering fra forbrukerne. På den måte kårer forbrukeren beste grønnsakskniv i nåtid.
- Tamahagane San Kyoto Grønnsakskniv 18 cm - BEST I TEST 2024
- Suncraft Sakamoto Nakiri kniv
- Suncraft Sakamoto Nakiri kniv
- Design by F. A. Porsche Japansk grønnsaks- og allkniv 14 cm
- Design by F. A. Porsche Japansk grønnsaks- og allkniv 14 cm
- Chroma type 301 Design by F. A. Porsche Grønnsaks/Allkniv P3 -15 cm
- Suncraft Senzo Mini Usuba kniv
- Suncraft Senzo Nakiri kniv
- Kyocera FK110WH Keramisk Frukt & Grønnsakskniv 11 cm Hvit
- MAC Superior Santoku/Grønnsakskniv 10 cm
- MAC Chef Grønnsakskniv med Luftspalt 13 cm
- Global GS-5 Grønnsakskniv 14 cm
Tamahagane San Kyoto er en klassisk kokkekniv som har 63 lag stål i Damaskus-design. Senterstålet er ekstra hardt og danner et egg, mens sidene er mykere for enkel kutting. Denne kniven vil gjøre det enkelt å jobbe med større kjøttstykker eller rotgrønnsaker.
Det er på tide å få en ny kniv! Suncraft Sakamoto I confess er en høykvalitets, rimelig og holdbar kjøkkenkniv. Sakamoto Nakira-kniven er laget av karbonstål med en unik skarphet. Kniven er smidd i tre lag og har en hardhet på 58-60 HRC. Sakamot-kniven har en slitesterk og grunnleggende design, slik at du enkelt kan ta deg av alle hakke- og kutteoppgaver med letthet
Suncraft Sakamoto I confess er en karbonstålkniv som er laget av tre lag og har en hardhet på 58-60 HRC. Sakamot-kniven har et slitesterkt og grunnleggende design, slik at du enkelt kan ta deg av alle hakke- og skjæreoppgaver med den.
Dette er den beste universalkniven i 301-serien. Bladet er høyt nok til at du enkelt kan kutte og kutte uten problemer. Japansk 301 stål i bladet. 18/10 stål i håndtaket, 15 graders slipevinkel. Slipt med keramisk bryne
Suncraft Senzo Mini Usuba er en av de mest populære knivene i Japan. Senzo er en vakkert smidd kniv fra Seki, Japan. Den har en hardhet på 60-62 på HRC-skalaen, noe som gir den unike skarpheten. Kjernestålet er VG10 og det er totalt 33 lag. De mange lagene skaper et flott damaskmønster. Håndtaket er laget i
Suncraft Senzo Nakiri-kniven er den perfekte kombinasjonen av enestående design og klassisk japansk håndverk. Kniven har et håndtak i pakketre og bladet er ferdig med klar damaskus. Håndtaket har også en liten rød stripe på seg.
Å skrelle en gulrot med en sløv kniv er som å prøve å skrelle en banan med en smørkniv. Kyocera FK110WH keramisk peeling kniv er svaret. Det keramiske bladet er så skarpt at det kan skjære gjennom den tøffeste huden, og det ergonomiske håndtaket vil ligge godt i hånden.
MAC Superior er en liten grønnsakskniv i den klassiske japanske santoku-modellen. Den kan lett bli en favoritt på kjøkkenet! Den har et 10 cm blad laget av SK-40 rustfritt stål og et trehåndtak.
Hvis du er en profesjonell kokk eller bare en amatør som liker å lage mat, er dette kniven for deg. Med et TH-50-blad og en luftspalte er denne kniven perfekt for å skrelle og kutte grønnsaker. Trehåndtaket gjør den lett å gripe.
Global GS-5 er en grønnsakskniv med et buet blad som gjør det enkelt å kutte grønnsaker med en gyngende og kontrollert bevegelse. Bladet er laget av kvalitetsstål, og det har en ergonomisk design for godt grep.
Vil du vurdere artikkelen?
Velg antall hjerter
Gjennomsnittlig vurdering 0 / 5. Antall vurderinger: 0
Vær førstemann!